Close

Rezultati i Sondazhit: A mendoni se duhet te lejohen temat ne lidhje me kengetaret popullor SERB?

Votues
66. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

6 9.09%
  • Jo

60 90.91%
  • Tjetėr

0 0%
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 64 prej 64
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ju lutem mbylleni ket tem armiqsore 52 jan kunder 6 jan pro kjo tregon se kty ka njerz qe kan familje te perzier me shkie ose nanen shkin ose baben shka boni mamir

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-07-2010
    Postime
    146
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Pse po i lodhni gishtat more ju te Kosoves me gjithkend. Hiqmu tyre mos u merrni me ta. Dhe mos pritni qe te kene ata ndjesi te njejte si ne ne Kosove, se nuk e shohin veten si pjesetar te mbare kombit shqiptar. Ata e shohin veten si nje pjese te grupi te caktuar, duke ja filluar prej atyre qe udheheqin kete forum. Lexoni temen tek verejtje dhe keshilla dhe e kuptoni se si ndihen ata. Ata e shohin veten si te izoluar nga ngjarjet e nje pjese te kombit. I shohin vetem interesat e tyre grupore. Per ta kombi shqiptare eshte i ndare ne copa ashtu sic na ndan falangat europiane armiqesore te popullit shqiptar.

Ata si ceshtje te tyre i shohin vetem ceshtjet e tyre grupore. A nuk e keni kuptuar deri tani?! Cudi!

Dhe mos mendoni qe merret parasysh ky sondazh, se nuk jane marr parasysh as me perpara. Ju shkruani e ata prapa ekranit cijaten me kete (bile edhe me tragjedite e Kosoves, mos i shkruani!) qe shkruhet ketu, e mandej me ironi dalin e shesin mend se muzika nuk eshte politike, bile edhe tallen, se pale na kane kulture te gjere ata

Jane kulturuar dhe e kane zgjeruar diapazonin kur jane dale ne emigrim

P.S. Oh bre u kenaqa tu keshe me ta Keshni edhe ju lool. Vetem keshni me ta kur ti lexoni mos e lodhni trunin me ta. lol

P.S. Shqiptare te bashkuar per nje Shqiperi te bashkuar hehehe..s'na treguan kurre ne cka duhet te bashkohemi per mu bashku Shqiperia edhe pse u kuptua vetvetiu, se ndryshe nuk ben te bashkohet Shqiperia lool
    Rine,nisa me t`kundershtue, po s`po di qysh.
    Une per veti jam ngi bashkim.
    Se gati harrova me t`tregue cka me bani pershtypje keto dite.
    Qohet gabelka e merr defin n`dore, e na e shau fort keq femnimin!
    S`kaluen dy-tri dite,e te dalin ren takllagjynat e i shkojne n`dere, me ia ba per hajr shingjergjin!
    Per veti s`po marr vesh ma …

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin

ja pra valdet qe ke gjykim tendencioz ndaj muzikes dhe atyre qe e degjojne ate..nuk e di se si ti arrite ne perfundimin se ata te diskotekave paskan humbur ca tradita dhe zakone..nuk e di kush jane keto tradita dhe zakone qe lidhen me muziken..nuk e di po je komplet jashte teme..mos vazhdo me gjate se nuk ke lidhje fare me kete teme edhe pse e ke prure ti..thuaj shkurt dhe shqip '' une i urrej serbet dhe nuk dua ti degjoj kenget dhe kengetaret sllave ''..thuaj shkurt dhe shqip qe edhe ju te tjeret ne forum nuk duhet ti degjoni kenget dhe kengetaret sllave..po nuk i degjuat jeni njerez te mire kurse ata qe i degjojne jane te keqinj..
    Definitivisht tani po e kuptoj i nderuar Malsor se neve te dyve na nevojitet nje perkthyes, edhe pse jemi shqiptar, mbase na duhet Halil Matoshi. The se ke mbaruar per Histori por nuk sillet bota vetem rreth historise, ka edhe shkenca tjera mbase ti e din mire. Disa gjera qe kam shkruar ose i ke perzier me luftera te ndryshme historike ose nuk i ke kuptuar dhe nuk do i kuptosh e din pse? Mbase je moti ne perendim.

E perseris vetem voten tende dhe te tjereve kam kerkuar e jo te shkruajme seminare te historise ketu, prandaj kam cekur:
    "Ju kisha lutur te votojme te gjithe anetaret e Forumit "SHQIPTAR" ne menyre qe te vertetojme se a mendoni te lejohen postime te tilla ketu pasi qe ka te beje jo vetem me "kulturen qytetare" qe me kane thene disa por edhe me kulturen KOMBETARE qe eshte permbi ate qytetare."

prape po paragjykon kur thua qe une te them
    '' une i urrej serbet dhe nuk dua ti degjoj kenget dhe kengetaret sllave ''..thuaj shkurt dhe shqip qe edhe ju te tjeret ne forum nuk duhet ti degjoni kenget dhe kengetaret sllave..po nuk i degjuat jeni njerez te mire kurse ata qe i degjojne jane te keqinj
    e ketu do ta them tash, a i urren shiqiptari serbet apo jo e din shumica , une per vete nuk i degjoj kenget dhe kengetaret sllav, perderisa per mendimin tim te tjeret mund te degjojne muziken qe atyre u pelqen qfaredo qofte ajo, dhe nuk do te thote ajo qe jane te keqinj apo te mire por JO NE FORUMIN SHQIPTAR sepse nuk i ka hije. Mua kjo po me pengon dhe per kete kam hapur sondazh e jo SEMINAR ne Histori, keshtu qe kerkoj voten dhe mendimet e te tjereve. Ti e dhe edhe voten edhe mendimin, tani mbetet te shohim perfundimin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 14-04-2011 mė 18:57
    Me respekt,

Valdet Shala

Nuk besoj qe jane Kosovare ato qe kane votuar 6 vota pro ! I pershendes vllezrit Shqiptar te Kosoves me keto dy video

Revolution 1848

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •