Close

Rezultati i Sondazhit: A mendoni se duhet te lejohen temat ne lidhje me kengetaret popullor SERB?

Votues
66. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

6 9.09%
  • Jo

60 90.91%
  • Tjetėr

0 0%
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 64
    Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Pse po i lodhni gishtat more ju te Kosoves me gjithkend. Hiqmu tyre mos u merrni me ta. Dhe mos pritni qe te kene ata ndjesi te njejte si ne ne Kosove, se nuk e shohin veten si pjesetar te mbare kombit shqiptar. Ata e shohin veten si nje pjese te grupi te caktuar, duke ja filluar prej atyre qe udheheqin kete forum. Lexoni temen tek verejtje dhe keshilla dhe e kuptoni se si ndihen ata. Ata e shohin veten si te izoluar nga ngjarjet e nje pjese te kombit. I shohin vetem interesat e tyre grupore. Per ta kombi shqiptare eshte i ndare ne copa ashtu sic na ndan falangat europiane armiqesore te popullit shqiptar.

Ata si ceshtje te tyre i shohin vetem ceshtjet e tyre grupore. A nuk e keni kuptuar deri tani?! Cudi!

Dhe mos mendoni qe merret parasysh ky sondazh, se nuk jane marr parasysh as me perpara. Ju shkruani e ata prapa ekranit cijaten me kete (bile edhe me tragjedite e Kosoves, mos i shkruani!) qe shkruhet ketu, e mandej me ironi dalin e shesin mend se muzika nuk eshte politike, bile edhe tallen, se pale na kane kulture te gjere ata

Jane kulturuar dhe e kane zgjeruar diapazonin kur jane dale ne emigrim

P.S. Oh bre u kenaqa tu keshe me ta Keshni edhe ju lool. Vetem keshni me ta kur ti lexoni mos e lodhni trunin me ta. lol

P.S. Shqiptare te bashkuar per nje Shqiperi te bashkuar hehehe..s'na treguan kurre ne cka duhet te bashkohemi per mu bashku Shqiperia edhe pse u kuptua vetvetiu, se ndryshe nuk ben te bashkohet Shqiperia lool
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 14-04-2011 mė 06:50

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Ja futi si dua,pse me zor doni qe ti degjojne muziken e serbve,nuk e duam plasni ju.
    Sa kam qeshur o zot edhe ate skisha mendjen per te qesh po ja qe ti ke folur si burrat ahahah te lumte Nete

Po cfar serbi more vec ai qe ska gjak shqiptari lejon gjera te ketilla!
    Jetė e rėndė.......!!!

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin

P.S. Shqiptare te bashkuar per nje Shqiperi te bashkuar hehehe..s'na treguan kurre ne cka duhet te bashkohemi per mu bashku Shqiperia edhe pse u kuptua vetvetiu, se ndryshe nuk ben te bashkohet Shqiperia lool
    vazhdim se harova me shtu

... se e kemi ndermend me shku ne emigrim atje me i pyet se si duhet te bashkohet Shqiperia, keta qe nuk e kane pare vendin e tyre qe 10-15 vjet.

Ik bre pashe zotin mos folni per trojet shqiptare hic! Kurre mos t'ju shoh tu shkru per Shqiperine e as tjerat vende shqiptare

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Rina shume nervoz qenke moj
    Jetė e rėndė.......!!!

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Rina shume nervoz qenke moj
    Normal qe behem nervoz kur del gjithfare takayti e tallet dhe luan me tragjedine dhe ndjenat e tjereve! E aq me shume kur i thone vetes shqiptare.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga Enkeleu Lexo Postimin
    nuk e dij a ke informacion qė pikerisht duke i degjuar kengėt e cecės dhe draganės, xhelatėt serbė kan bėre krimet e tyre monstruoze. Ka me mijera tė burgosur qė munde tė ta deshmojne ketė , njė ndėr ta ėshtė Halil Matoshi i cili nė njė intervistė ka deklaruar publikisht qė sa here e degjon cecėn i rikujtohen torturat e tmerrshme ne burgun e Dubravės...(nėse mundem ta gjej , do ta sjell edhe atė intervistė si dėshmi ) prandaj mos thuaj se nuk kan lidhje pėrjetimet dhe e kaluara me muzikėn
    te them te verteten kam filluar te dyshoj ne ato qe thote halil matoshi..shkencetari yne nga prishtina ka filluar te na gjeje nje komb te ri te quajtur '' kombi kosovar ''..duket duke degjuar edhe ky cecen ka marre misionin e atyre qe me ngulm me kohe mundoheshin ti ndanin shqiptaret e kosoves me shqiptaret e shqiperise..njeres pale i thonin '' albanas e tjetres shqiptari ''...megjithate une po e marr te vertete ate qe paska thene ..une kam mbaruar per histori dhe kurre nuk kam degjuar se lufterat neper bote i kan shkaktuar kenget apo thjeshte muzika..sigurisht perdoren marshet luftarake vetem ne lufte dhe nuk kam degjuar qe te tilla gjera te perdoren ne jeten paslufte..normalisht qe me kenge thumbohen , shahen apo denigrohen persona te caktuar , krahina te caktuara apo popuj te caktuar por keto gjera jane normale per te gjitha kombet dhe kombesite qe perbejne rruzullin tokesor..te them te drejten une nuk e di serbishten dhe nuk arrij te kuptoj cfare permbajtjeje kane kenget sllave ( qe gabimisht ne i cilesojme serbe )..por di qe te pakten 10 kenge kan rapsodet e hasit qe nuk lene gje pa thene per serbet..qe do te thote se kjo gje eshte reciproke..une vazhdoj te mendoj se muzika nuk ka te beje me perjetime te kaluara apo te tashme..gjithsesi gjithkush ka shijen e tij..

Ke marrė shembull muzikėn turke , unė as atė nuk e pėlqej aspak dhe po tė kisha hasur nė ndonjė temė apo tė ishte hapur temė pas teme pėr Ibrahim Tatlisesin, etj. njėjtė do tė reagoja , ashtu si reagoj edhe pėr muzikėn tallava shqip
    .

ne fakt une e mora rastesisht si shembull muziken turke pasi pashe nje teme per ibrahim tatlisesin nuk kam asgje kunder saj por e solla si shembull .. dhe e solla si shembull per tju thene se nuk ka ca te nenes e ca te njerkes..gjithsesi une vazhdoj te pyes se pse moderatoret kan vendosur te krijojne nje rubrike te veqante te emeruar '' muzika boterore ''..mos ndoshta moderatoret e kan krijuar kete rubrike per te gjithe kengetaret e huaj por jo per ato serbe dhe boshnjake..ky me duket absurditet..

gjithsesi zoteri eshte shije e gjithkujt te degjoje gjithkca deshiroj ai..nuk ka direktiva ne kete mes...

Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    Te lutem pyete Ramushin qe ka humbur vėllezėrit se a ka lidhje muzika serbe me perjetimin, pyeti luftėtarėt tjere, pyeti viktimat tjere, pyete “aska peja” nuk je rrezuar ti prej dardhės se Nastradinit, pėr atė edhe nuk bashkendien me te tjerėt, sepse nuk ke pėrjetuar asgjė
    nuk ka rendesi ta pyes ramushin jo..ai ka jeten e tij e une timen..e te tjeret te tyren..cfaj ka lepa brena ne humbjen e vellezerve te ramushit o valdet ..cfaj ka shemsa ne ate qe kan perjetuar luftetaret apo viktimat e tjera..cfaj ka dregana se kush eshte rrezuar nga dardha e nastradinit apo thana e emes se zeqos..pse ben gafa te tilla pash zotin..gafa si puna e asaj pyetjes idiote qe me beje '' per cka ndihem me krenar si malsor apo si shqiptar''..mos bej pyetje apo insinuata idiote..

(
    ka lidhje pėrjetimi me muzikėn ) .
    nuk e besoj..megjithate eshte e drejte e jotja te thuash keshtu pasi mund te perjetosh ti si njeri nga muzika...eshte qeshtje personale...

Jo i nderuar, por mos te humbim edhe ate pak qe na ka mbetur sepse pastaj edhe ne ketu do behem si ata neper diskoteka te zvicrres qe i permende e qe u jane humbur ca tradita e zakone
    ja pra valdet qe ke gjykim tendencioz ndaj muzikes dhe atyre qe e degjojne ate..nuk e di se si ti arrite ne perfundimin se ata te diskotekave paskan humbur ca tradita dhe zakone..nuk e di kush jane keto tradita dhe zakone qe lidhen me muziken..nuk e di po je komplet jashte teme..mos vazhdo me gjate se nuk ke lidhje fare me kete teme edhe pse e ke prure ti..thuaj shkurt dhe shqip '' une i urrej serbet dhe nuk dua ti degjoj kenget dhe kengetaret sllave ''..thuaj shkurt dhe shqip qe edhe ju te tjeret ne forum nuk duhet ti degjoni kenget dhe kengetaret sllave..po nuk i degjuat jeni njerez te mire kurse ata qe i degjojne jane te keqinj..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Aww, m'paskeni hapur nje teme tjeter per kete.
    Pervec jo nuk shoh alternative tjeter.

QEVERIA Maska e policia911
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    167
    ore figura muzika eshte muzik edhe kaq
    e kuptoj qe ju ne kosov mbase se degjoni dot fjalet serbe
    por do thoja po ato turke greke italiane gjermane pse i degjojm
    ajde mer mos lini nam duke thene budalleqe po sju pelqe si tem mos kliko edhe mbaroj puna
    pastaj eshte nje forum virtual edhe kjo e jep kuptimin e plot te temes

nese sju pelqe ec tek tema tjeter
    RROFTE SHQIPERIA

I larguar Maska e Enkeleu
    Anėtarėsuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298
    I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!

i/e regjistruar Maska e Elti Cani
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    14
    E mo mja se lat nam......Kto jan karrleqe fare e si sju vjen zor qe hapni tema te tilla e habitem fare se si 90% voton JO.???vk fare
    Feja e ka vendin tek Bota Shpirterore, per sa kohe pengon shkencen dhe verbon mendimin e lire.

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •