Close

Rezultati i Sondazhit: A mendoni se duhet te lejohen temat ne lidhje me kengetaret popullor SERB?

Votues
66. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

6 9.09%
  • Jo

60 90.91%
  • Tjetėr

0 0%
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 64
    Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Absolutisht kunder muzikes serbe !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 12-04-2011 mė 17:02

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Se postoi ndonjėri muzik serbe apo ku di un postoi njė histori tė njė kėngėtar serb , nuk do tė thotė qė ti tė jesh i detyruar ta dėgjosh atė kėngė. S'ma mer mendja qė ktu kan qef muzikėn serbe kshuqė ai "tip" qė do provokoj duke hapur kshu temash do e shofi qė asnji s'ja var do lodhet dhe do pushoj. Kshu siē bėni ju po e ingranoni mė shumė qė rradhės tjetėr ai Cosmopolitan007, a si e kishte nickname , tė tallet akoma mė shumė me ne.

Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

fashion_girl

Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    oj nete po ne spo bojm miqesi me serbet ,mos ja fut kot tashi edhe ti !thjesht ka shqiptare qe vleresojn muziken e tyre te vecant dhe kaq!
    MOS E BONI QIMEN TRA !!!!!!!!!!!!!!
    shiqo ata qe nje nje mends e adhurojn muziken kombit kiriminel serb mund ta kultivojn ne shpit e tyre por ne asnje mnyr te tentojn tja inponojn dikujt pra un dota kisha ndaluar me ligj aj qe kapet duke degjuar mizik sllavo serbe denimi minimal dote ishte 5 deri 10 vjet heqje lirije tung boni mamir tash

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    Ju kisha lutur te votojme te gjithe anetaret e Forumit "SHQIPTAR" ne menyre qe te vertetojme se a mendoni te lejohen postime te tilla ketu pasi qe ka te beje jo vetem me "kulturen qytetare" qe me kane thene disa por edhe me kulturen KOMBETARE qe eshte permbi ate qytetare.

Ju lutem ēdo koment me voten i mireseardhur
    Cfare ka per tu lutur oj z.Valdete ketu ?
    Nje pyetje qe shumices as qe duan zerin tua ndegjojne qe ekzistojne ne rruzullin tokesor e jo me kenget e tyre .
    Neve jemi te maskruar , perdhunuar , malltretuar nga ata e jo ata nga ne ,ata u denuan nga e gjithe bota per krime ndaj shqiptareve , e jo ata nga ne ndaj bere kete pyetje te forumi Serb dhe shife q'fare pergjigje merr nga ata .

----------------------------------------------------------
    LVV

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    edhe tema e fundit nga valseti nxiton te na shese patriotizem..e ku se..ne muzike..e per cfare se ..per kengetaret serbe..nuk paskan vend ne forumin shqiptare..
    jo ne Forumin Shqiptar nuk ka vend pasi qe nuk eshte forumi serb por Shqiptar (sipas mendimit tim gjithmon), pra ne votojme per apo kunder, ti ne kete rast je pakice dhe gjithmon do jesh sepse nuk ke perjetuar asgje... dhe jo nuk jam patriot as Hero sepse po te isha do isha ose i vdekur ose ne gjendje te mjerueshme duke mos u kujdesur askush per mua.

nderkohe qe ne kete forum moderatoret kane krijuar nje rubrike per muziken boterore..pse e krijuan kete rubrike..per te shkruar per muziken boterore..kur ne shkruajme aty per lloj lloj majmunash nga afrika me breke e pa breke pse te mos shkruajme edhe per kengetaret ballkanas
    ne pergjithesi dhe per ata serbe ne veqanti..a hyjne te muzika boterore edhe muzika ballkanase ne pergjithesi dhe ajo serbe ne veqanti..
    pse nuk e frekuenton me shume ti forumin ballkanas dhe serb dhe e merr pergjigjen

apo pse nuk i pelqen valdetit atehere ne nuk duhet te shkruajme..por harron valdeti dhe shoket e valdetit se muzika sllave ka mjaft mjaft simpatizante nder shqiptare..qindra dhe mijera te tille anekend trojeve shqiptare..do i thoja valdetit dhe valdeteve te shkojne nje here ne zvicerr e gjermani dhe te vizitojne diskotekat serbe dhe boshnjake dhe te shohe se sa shqiptare ka nder to..te shkoje ne keto diskoteka kur jane te ftuar shaban shaulic apo sinan sakic , lepa brena apo dragana , shemsa apo etj etj..do habitet kur ne keto diskoteka do gjeje mjaft te rinj e te reja shqiptare nga te gjitha trevat e shqiptareve..te ndaloje shoferet dhe shoferet shqiptare anekend trojeve shqiptare dhe tju kontrolloje boxin me kaseta dhe cd dhe do te shohe se patjeter do te gjeje disqe te kengetareve boshnjake dhe serbe..atehere le te vije valdeti dhe te shese patriotizem pas pilafit ketu ne internet..te mos shese pa e njohur realitetin..apo thjeshte gjoja jam patriot..qe per mua eshte budallallik..te njesosh politiken me muziken..gje qe eshte absurde...

lereni politiken menjane dhe mos e futni kudo pa kriter..lereni patriotizmin per vend tjeter e jo per ne forum apo internet..do te beheni me te besueshem...
    Valdetit nuk i pelqen sepse nuk po pershtatet tema me mbiemer te forumit, nuk kam degjuar ende qe ne nje forum prestigjioz serb te flitet per Shkurte Fejzen ose Leonora Jakupin si artiste edhe pse nuk i frekuentoj, zvicrra, kosova e shume vende tjera me shqiptar i kane harruar te kaluaren, eshte nje thenie, nese deshiron qe ne te ardhmen mos te gabosh, mendo nga nje here ne te kaluaren. Politiken kurre nuk e kam perzier me muzike, te pakten jo qe nga viti 1977 kur kam blere te paren LP te Boney M dhe qe jam marre edhe ne 30 vitet e ardhshme, nje kohe kam qene edhe DJ. Jemi ka tentojme te behemi me Europiane se Europianet Malsor por rruges po harrojme qe jemi Shqiptar, perderisa nuk kam shitur ne asnje postim timin patriotizem qe 4 vite gati andaj te lutem Mos PARAGJYKO. Jam kurioz per rezultatin e votimeve, asgje me teper sepse kjo me verteton se ku jemi?? Per mendime si tuajat i kam kaluar moti, mos u nis nga vetvetja.
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

valdetshala;

Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    jo ne Forumin Shqiptar nuk ka vend pasi qe nuk eshte forumi serb por Shqiptar (sipas mendimit tim gjithmon), pra ne votojme per apo kunder, ti ne kete rast je pakice dhe gjithmon do jesh sepse nuk ke perjetuar asgje... dhe jo nuk jam patriot as Hero sepse po te isha do isha ose i vdekur ose ne gjendje te mjerueshme duke mos u kujdesur askush per mua.

pse nuk e frekuenton me shume ti forumin ballkanas dhe serb dhe e merr pergjigjen

Valdetit nuk i pelqen sepse nuk po pershtatet tema me mbiemer te forumit, nuk kam degjuar ende qe ne nje forum prestigjioz serb te flitet per Shkurte Fejzen ose Leonora Jakupin si artiste edhe pse nuk i frekuentoj, zvicrra, kosova e shume vende tjera me shqiptar i kane harruar te kaluaren, eshte nje thenie, nese deshiron qe ne te ardhmen mos te gabosh, mendo nga nje here ne te kaluaren. Politiken kurre nuk e kam perzier me muzike, te pakten jo qe nga viti 1977 kur kam blere te paren LP te Boney M dhe qe jam marre edhe ne 30 vitet e ardhshme, nje kohe kam qene edhe DJ. Jemi ka tentojme te behemi me Europiane se Europianet Malsor por rruges po harrojme qe jemi Shqiptar, perderisa nuk kam shitur ne asnje postim timin patriotizem qe 4 vite gati andaj te lutem Mos PARAGJYKO. Jam kurioz per rezultatin e votimeve, asgje me teper sepse kjo me verteton se ku jemi?? Per mendime si tuajat i kam kaluar moti, mos u nis nga vetvetja.
    oj valdete kot lutesh mendoj nse jeni femer qiti kishtin ne kok dhe kujtoj veq ato femra qe po nga ky komb kriminel i dhunoj 20 femra shqiptare dhe kjo tem dote mbyllet

I larguar Maska e Enkeleu
    Anėtarėsuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298
    e huazova nje thenie te ramush haradinajt duke e ndryshuar pak per te karakterizuar patriotizmin e paspilafit te shume forumnisteve ne forumin shqiptar..jemi shume patriote ketu para kompjuterit por kur vjen puna per te qene patriote aty ku duhet nuk jemi..tamam siq ishim komandante ne internet e aspak komandante ne lufte..tamam siq jua tha ramushi..

edhe tema e fundit nga valseti nxiton te na shese patriotizem..e ku se..ne muzike..e per cfare se ..per kengetaret serbe..nuk paskan vend ne forumin shqiptare..nderkohe qe ne kete forum moderatoret kane krijuar nje rubrike per muziken boterore..pse e krijuan kete rubrike..per te shkruar per muziken boterore..kur ne shkruajme aty per lloj lloj majmunash nga afrika me breke e pa breke pse te mos shkruajme edhe per kengetaret ballkanas ne pergjithesi dhe per ata serbe ne veqanti..a hyjne te muzika boterore edhe muzika ballkanase ne pergjithesi dhe ajo serbe ne veqanti..apo pse nuk i pelqen valdetit atehere ne nuk duhet te shkruajme..por harron valdeti dhe shoket e valdetit se muzika sllave ka mjaft mjaft simpatizante nder shqiptare..qindra dhe mijera te tille anekend trojeve shqiptare..do i thoja valdetit dhe valdeteve te shkojne nje here ne zvicerr e gjermani dhe te vizitojne diskotekat serbe dhe boshnjake dhe te shohe se sa shqiptare ka nder to..te shkoje ne keto diskoteka kur jane te ftuar shaban shaulic apo sinan sakic , lepa brena apo dragana , shemsa apo etj etj..do habitet kur ne keto diskoteka do gjeje mjaft te rinj e te reja shqiptare nga te gjitha trevat e shqiptareve..te ndaloje shoferet dhe shoferet shqiptare anekend trojeve shqiptare dhe tju kontrolloje boxin me kaseta dhe cd dhe do te shohe se patjeter do te gjeje disqe te kengetareve boshnjake dhe serbe..atehere le te vije valdeti dhe te shese patriotizem pas pilafit ketu ne internet..te mos shese pa e njohur realitetin..apo thjeshte gjoja jam patriot..qe per mua eshte budallallik..te njesosh politiken me muziken..gje qe eshte absurde...

lereni politiken menjane dhe mos e futni kudo pa kriter..lereni patriotizmin per vend tjeter e jo per ne forum apo internet..do te beheni me te besueshem...
    Meqė ti e ke huazu "thenien" e Ramush Haradinajt , po tė pėrshendes edhe unė po me tė njėjtėn shprehje

Ndersa sa i perket muzikes serbe ne forumin e ashtuquajtur shqiptar edhe une jam kunder , por askush nuk po na e var veshin kohet e fundit . Nuk postohet dhe lavderoeht ajo muzike per ndonje vlerė qė ka , por per tė provokuar !!!

Ja deshmia : http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=134584

E ty malėsor nese e pėlqen muziken sllave askush nuk ta ndalon me e degjue pėr vete , por nuk ke nevoje tua imponosh tė tjerėve .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Enkeleu : 12-04-2011 mė 18:42
    I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!

Citim Postuar mė parė nga Luli X Lexo Postimin
    Bamba, a po behesh burre e kallxo drejt, a je per a kunder?Hajt fol e mos u tut,se administratori s`i lexon te gjitha postimet ,jo.

PS : edhe une jam kunder fazliqit.
    Pse nuk e kuptove qe thashe jam kunder?

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ajo llogjikė po ndiqet kėtu.Quhet muzikė,nuk quhet muzikė atė e pėlqen dikush.Ēa rėndėsie ka se kush e bėn ? Nga njė anė duam tė tregohemi diplomat ne duke mos djegur flamurin Serb (pasi u dogj ai Shqiptari nė Itali nga Serbėt) dhe tani nxjerrim andrralla tė tjera.Gjithėsecili ka preferencat e veta,ėshtė njėlloj si tė thuash mos tė lejohen Pastiēeritė Turke nė Shqipėri,apo ku di unė ndonjė absurditet tjetėr i kėtij zhanėri.Nejse,gjithsecili ka mendimin e vet,unė e dhash timin.

P.S: Edhe unė ashtu si ju i urrej Serbėt aq sa s ka ku tė vej mė,po jo tė kalohet nė absurditet.
    As qe vej ne dyshim qe seicili ka shijet e veta muzikore dhe eshte e drejte e seicilit te degjoje cfare te doje...por mund te evitohen disa gjera ama ne nje forum ku pjesa dermuese eshte shume e ndjeshme nga disa gjera!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    jeni akoma ne lufte???????????
    Po po akoma ne luft jemi ska kerku falje ende per krimet qe ka ba dhe gjith jugu i Serbis esht shqiptar her do kur do ja marrim.

i/e regjistruar Maska e getomental
    Anėtarėsuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251
    Tė gjith kėta Srbofilat dhe Grekomotorqimėt kėtu nė Forum jan magjup,dhe sja vlen tė diskutohet me ta,se na Shqiptaret si rac superiore ėsht turp tė diskutoj me kėta plehera...

P.S. gje isha nė Aeroportin e Prishtines,dhe nga Gjermania ariten dy aeroplana me magjup.kishin mar njė Abschiebung,nje polic Gjerman i Bundesgrenzschutz qė takova dhe pim kafe me tha jau kemi sjell magjup ketu se vetem ju mundeni ti dretoni se kėta vetem prej Shqiptarėve kan frik.Edhe juve kėtu qė po provokoni njė dit dot ju sjellin me aeroplana kėtu vetėm mos haroni ti shlyni ato muzikat Magjupo-Shkavelle nga telefonat mobil se kur tvini ketu te kasapi edini pastaj ēfar ju pret.
    Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •