Absolutisht kunder muzikes serbe !![]()
Po
Jo
Tjetėr
Absolutisht kunder muzikes serbe !![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 12-04-2011 mė 17:02
Se postoi ndonjėri muzik serbe apo ku di un postoi njė histori tė njė kėngėtar serb , nuk do tė thotė qė ti tė jesh i detyruar ta dėgjosh atė kėngė. S'ma mer mendja qė ktu kan qef muzikėn serbe kshuqė ai "tip" qė do provokoj duke hapur kshu temash do e shofi qė asnji s'ja var do lodhet dhe do pushoj. Kshu siē bėni ju po e ingranoni mė shumė qė rradhės tjetėr ai Cosmopolitan007, a si e kishte nickname , tė tallet akoma mė shumė me ne.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
shiqo ata qe nje nje mends e adhurojn muziken kombit kiriminel serb mund ta kultivojn ne shpit e tyre por ne asnje mnyr te tentojn tja inponojn dikujt pra un dota kisha ndaluar me ligj aj qe kapet duke degjuar mizik sllavo serbe denimi minimal dote ishte 5 deri 10 vjet heqje lirije tung boni mamir tash
Cfare ka per tu lutur oj z.Valdete ketu ?
Nje pyetje qe shumices as qe duan zerin tua ndegjojne qe ekzistojne ne rruzullin tokesor e jo me kenget e tyre .
Neve jemi te maskruar , perdhunuar , malltretuar nga ata e jo ata nga ne ,ata u denuan nga e gjithe bota per krime ndaj shqiptareve , e jo ata nga ne ndaj bere kete pyetje te forumi Serb dhe shife q'fare pergjigje merr nga ata .
----------------------------------------------------------
LVV
jo ne Forumin Shqiptar nuk ka vend pasi qe nuk eshte forumi serb por Shqiptar (sipas mendimit tim gjithmon), pra ne votojme per apo kunder, ti ne kete rast je pakice dhe gjithmon do jesh sepse nuk ke perjetuar asgje... dhe jo nuk jam patriot as Hero sepse po te isha do isha ose i vdekur ose ne gjendje te mjerueshme duke mos u kujdesur askush per mua.
pse nuk e frekuenton me shume ti forumin ballkanas dhe serb dhe e merr pergjigjen
Valdetit nuk i pelqen sepse nuk po pershtatet tema me mbiemer te forumit, nuk kam degjuar ende qe ne nje forum prestigjioz serb te flitet per Shkurte Fejzen ose Leonora Jakupin si artiste edhe pse nuk i frekuentoj, zvicrra, kosova e shume vende tjera me shqiptar i kane harruar te kaluaren, eshte nje thenie, nese deshiron qe ne te ardhmen mos te gabosh, mendo nga nje here ne te kaluaren. Politiken kurre nuk e kam perzier me muzike, te pakten jo qe nga viti 1977 kur kam blere te paren LP te Boney M dhe qe jam marre edhe ne 30 vitet e ardhshme, nje kohe kam qene edhe DJ. Jemi ka tentojme te behemi me Europiane se Europianet Malsor por rruges po harrojme qe jemi Shqiptar, perderisa nuk kam shitur ne asnje postim timin patriotizem qe 4 vite gati andaj te lutem Mos PARAGJYKO. Jam kurioz per rezultatin e votimeve, asgje me teper sepse kjo me verteton se ku jemi?? Per mendime si tuajat i kam kaluar moti, mos u nis nga vetvetja.
Me respekt,
Valdet Shala
Meqė ti e ke huazu "thenien" e Ramush Haradinajt , po tė pėrshendes edhe unė po me tė njėjtėn shprehje
Ndersa sa i perket muzikes serbe ne forumin e ashtuquajtur shqiptar edhe une jam kunder , por askush nuk po na e var veshin kohet e fundit . Nuk postohet dhe lavderoeht ajo muzike per ndonje vlerė qė ka , por per tė provokuar !!!
Ja deshmia : http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=134584
E ty malėsor nese e pėlqen muziken sllave askush nuk ta ndalon me e degjue pėr vete , por nuk ke nevoje tua imponosh tė tjerėve .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Enkeleu : 12-04-2011 mė 18:42
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
Pse nuk e kuptove qe thashe jam kunder?
As qe vej ne dyshim qe seicili ka shijet e veta muzikore dhe eshte e drejte e seicilit te degjoje cfare te doje...por mund te evitohen disa gjera ama ne nje forum ku pjesa dermuese eshte shume e ndjeshme nga disa gjera!![]()
Tė gjith kėta Srbofilat dhe Grekomotorqimėt kėtu nė Forum jan magjup,dhe sja vlen tė diskutohet me ta,se na Shqiptaret si rac superiore ėsht turp tė diskutoj me kėta plehera...
P.S. gje isha nė Aeroportin e Prishtines,dhe nga Gjermania ariten dy aeroplana me magjup.kishin mar njė Abschiebung,nje polic Gjerman i Bundesgrenzschutz qė takova dhe pim kafe me tha jau kemi sjell magjup ketu se vetem ju mundeni ti dretoni se kėta vetem prej Shqiptarėve kan frik.Edhe juve kėtu qė po provokoni njė dit dot ju sjellin me aeroplana kėtu vetėm mos haroni ti shlyni ato muzikat Magjupo-Shkavelle nga telefonat mobil se kur tvini ketu te kasapi edini pastaj ēfar ju pret.
Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.
Krijoni Kontakt