Close
Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 142
    i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar më parë nga Dr.Qendro Lexo Postimin
    Shko pyet ne facebook se cili eshte qellimi i jetes tuaj.

Une e di me siguri qe qellimi i jetes time nuk eshte ti sherbej arabeve edhe mikut te tyre imagjinar Al-ilahut.
    Shiko cfarë karakteri!

Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Jo mer burre, nuk largohem, por e therras "ezanin" tim jobesimtar:
    "Allahu eshte loooope".
    Më thuaj sinqerisht se, kujt i bën dëm!?

Po, vetëmse e nxjerrni në shesh karakterin tuaj të prishur!
    Po pra, edhe temës nuk dini t'i përmbaheni! Këta jeni ju!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2011
    Postime
    55
    Citim Postuar më parë nga Ermedin Lexo Postimin

A e veren Ermedin se pernjemend keta nuk mund dhe nuk dine t'i permbahen temes, e sheh se si jane pergjigjur ende nuk ka asnje pergjigje qe lidhet me temen.

Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar më parë nga MicroWorld Lexo Postimin
    A e veren Ermedin se pernjemend keta nuk mund dhe nuk dine t'i permbahen temes, e sheh se si jane pergjigjur ende nuk ka asnje pergjigje qe lidhet me temen.
    Po pra, kanë problem me të kuptuarit e gjuhës shqipe dhe me vetveten [karakter]!

Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar më parë nga Hylltar Lexo Postimin
    Nëse ngrihesh nga gjumi si arab, lan duart e sytë si arabë, han mëngjes si arab, vje dreka, dhe përsëri arab, han darkë si arab, bie me flejt si arab, dhe në fund i thua vetes shqiptar, atëherë çfarë u dashka ky emërtimi shqiptar? Vetëm si stoli?

Fetarët, janë të dhënë me mish e me shpirt pas fesë së tyre, që në fund të fundit nuk është tjetër veçse kultura kombëtare ose e çifutëve (krishterimi) ose e arabëve (islamizmi). Kjo është detyra numër një, e cilësdo fé abrahamike.

Këta njerëz sulmojnë identitetin shqiptar pa pikë mëshire. Kjo shihet në urrejtjen e thellë që kanë për çdo gjë pagane, që në fakt është pasuria kryesore që na lidh me ilirët (përveç gjuhës).

Dita e premte është për të shkuar në pishinë, e jo në xhami. Bile për ata që shkojnë në xhami kam një propozim që në vend të atyre lëvizjeve të pakuptimta në xhami, më mirë të regjistrohen në kursin e aerobikut, se bile muskujt i ushtrojnë.

Shumë më vjen keq kur dikush ka probleme me të kuptuarit e kombësisë
    me terme tjera, si: besimi, bindja, etika, filozofia, etj. të cilat nëse janë
    pozitive, duhet të përqafohen nga gjithë komunitetet!

Një herë sulmo një fe ose tjetër, pastaj mbështet një tjetër [paganizmin]! Kontradiktë!

Moralin që ma paske! Kush të ndalë or njeri, ec shko ku të duash! Thotë njeriu,
    mos ia ka vënduar dikush pushkën në grykë! Je i lirë or i uruar, fluturo si pëllumb!

Të këshilloj që, cdo llogari e paguan vetë njeriu [në cdo sistem], pra mendo për veten!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Shiko cfarë karakteri!
    Karakter Shqiptari....s'ka me te mire ne bote....e as me te keq!!!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Karakter Shqiptari....s'ka me te mire ne bote....e as me te keq!!!!
    Për ty, corba dhe supa janë njëlloj! Ani!

i/e regjistruar Maska e Vidasusi
    Anëtarësuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Prapa mendimit tend qendron parimi: Askush askujt te mos i imponohet, sepse kjo eshte provokim. Ky eshte mendim me vend. Por jane fete ato qe e thyejne. Argumenti: Besimtaret kame xhamite/kishat e tyre, te cilat cdo ore e cast u imponohen shoqerise, ne cilen bejme pjese edhe ne jobesimtaret. Pra fete u imponohen jobesimtareve, fete provokojne jobesimtaret.
    Një gjë e tillë nuk paraqet imponim, sepse askush nuk detyrohet të vizitoj objektet fetare. Në qytet mbahen edhe koncerte rock dhe asi klasike. Të imponohet ndonjë rrymë e kësaj muzike që dëgjohet në park? Jo, ti vetë e zgjedh në do paguash biletën për këtë apo atë koncert.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Vidasusi : 14-04-2011 më 15:44

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga MicroWorld Lexo Postimin
    Ndersa ti chino thua qe qdo njeri te jetoj ashtu si te doj me rregullat e tija etj etj apo?
    Jo, kete nuk e them. Por them se nese feja ka te drejte te proklamoje veten, te njejten te drejte e kane jofetaret. Edhe keta kane te drejte te deklarojne mosbesimin e tyre ne te njejten mase, forme, sasi si feja qe ben per vete.

Te te bej nje pyetje te thjeshte: Nese ne komunikacion nuk do te kishim asnje rregull dhe te gjithe shoferet te mundoheshin te vozisnin si iu teket atyre, a do t'ia kishin dalur te shkojne atje ku jane nisur dhe a do te mund te paramendohej madje edhe vet levizja e ndonje automjeti ???
    S'eshte valide kjo pyetje per mua. Sepse nuk jam une refuzues i cdo rregulli. Perkundrazi, une predikoj qe te zbatohet rregulli. Ne kete rast rregulli qe thote "Askush s'i imponohet askujt".

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Ne dem te kultures arabe. Mendo vete. Nese them:

"Allahu eshte lope. Lope e lopeve."

Dhe pyes:

Kush eshte aq budalle te besoje ne lope te lopeve?

Kjo sigurisht shkon ne dem te arbeve.

Kam frike se po nuk qe i infektuar me bacilet e Kuranit, nuk mendon se kjo qe bej une eshte karakter i prishur.

Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •