Optimus,
Lëri se e fëlliqin forumin me sjelljet e tyre!
Dihet rregulli ynë: "Fol dobishëm ose hesht!".
Me ua varr veshin gjithë anë e mbanë, ngecim udhës!
Optimus,
Lëri se e fëlliqin forumin me sjelljet e tyre!
Dihet rregulli ynë: "Fol dobishëm ose hesht!".
Me ua varr veshin gjithë anë e mbanë, ngecim udhës!
ne fakt, pata filluar por nganjehere nuk mund t'i duroj. Flasin vetem per te folur dhe ja fusin kot. Utopi...
Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.
Po ma rrofsh sa malet or djali! Sa i mençem qe je!
Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.
une kam nje pyetje per keto kafshe ,sepse me sa di une se vetem kafshet jane ateista ,
pse cdo here kur bisedojne llomotisen ne te thate hehehehe
Po e shoh qe po ofendon me t'madhe dhe budallakia njerzore nuk ka skaj.
Por ti mir e thene kete gje nga ana jote per kafshet qe jane Ateista ose jane te pashpirt dhe nuk shkojn kafshet ne Parajs ose Ferr. Ma ndryshe me thane per kafshet qe jan te krijuaraja gjoja si thojn ''Librat e Shenjt'' se kafshet nuk shkojn ne jeten e amshuar por ngordhin dhe asgje kerkujt. I vetmi njeriu eshte qe e vazhdon jeten e amshuar. Pra lind pytja pse nuk shkon Kafsha? A ka shpirt kafsha? Me kete qe e kuptuam me lart kafsha nuk ka Shpirt. Kurse Fet thojn se pa shpirt s'mundet te ekzistoj asnje gje. Me kete kuptojna qe kafsha s'ka shpirt dhe vazhdon se jetuari, por njeri qe ka po vazhdojka. Atehere koka nje kontradikte shume e madhe tek Fet sepse edhe pa Shpirt Qeniet munden te jetojn. Atehere me nje ane te menduarit po e kuptojna qe Feja nuk eshte e sakt dhe hedhet posht Ekzistmi i Shpirtit dhe Feja shkon per dreq ne kete rast...
Qellimi ??
Per me arrite me kuptu sekretet e Universit .
Krijoni Kontakt