Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 49
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952

Cilat janė te drejtat e mia si jobesimtar?

Nje nga ankesat e fundit kunder shkrimeve te mia me beri te shtroj kete pyetje.
    Si duhet te reagoj une si jobesimtar, nese

1. ne bisede e siper ofendohem, nencmohem apo sulmohem nga nje besimtar?
    2. ne njerin nga librat fetare ofendohem, nencmohem apo sulmohem personalisht?
    3. ne njerin nga librat fetare ofendohen, nencmohen apo sulmohen vlerat, ne te cilat une besoj?

Te hesht?
    Te ofendoj mrapa?
    Cfare tjeter?

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Wink

Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin

3. ne njerin nga librat fetare ofendohen, nencmohen apo sulmohen vlerat, ne te cilat une besoj?

Te hesht?
    Te ofendoj mrapa?
    Cfare tjeter?
    separi eshte mir kur te lexosh librat fetar e posaqerish kuranin te kerkosh shpjegime nga muslimanet qe kan njohuri per kuranin e pastaj te gjykosh ,e jo te keqkuptosh si zakonish dhe te gjykosh ashtu siq te thot mendja jote larg nga e verteta ,sepse kurani askend nuk e ofendon perveq kriminelin ate qe te cenon lirin ate qe te shtyp

nese duhesh te zgjedhesh nga keto opcione ather une ty te kisha preferu heshtjen sepse me ofendim kurr nuk do fitosh por do humbesh i turperuar gjithmon

O njerėz! Kini frikė Zotin dhe respektojeni Atė. Bėhuni tė njerėzishėm dhe tė drejtė ndaj vetes dhe ndaj tė tjerėve

Ruajeni, respektoni dhe nderojeni vlerėn e personalitetit dhe dinjitetit njerėzor. Njeriu ėshtė vepėr madhėshtore e Allahut dhe mjere ai qė e nėnēmon nderin dhe dinjitetin e veprės sė Allahut. Ju, o njerėz, pashmangshėm dhe pakthyeshėm do t'i ktheheni Allahut tė Amshueshėm dhe Ai do t'ju marrė nė pėrgjegjėsi pėr veprat dhe punėn tuaj.

Muhamedi a.s.
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    separi eshte mir kur te lexosh librat fetar e posaqerish kuranin te kerkosh shpjegime nga muslimanet qe kan njohuri per kuranin e pastaj te gjykosh ,e jo te keqkuptosh si zakonish dhe te gjykosh ashtu siq te thot mendja jote larg nga e verteta ,sepse kurani askend nuk e ofendon perveq kriminelin ate qe te cenon lirin ate qe te shtyp

nese duhesh te zgjedhesh nga keto opcione ather une ty te kisha preferu heshtjen sepse me ofendim kurr nuk do fitosh por do humbesh i turperuar gjithmon

O njerėz! Kini frikė Zotin dhe respektojeni Atė. Bėhuni tė njerėzishėm dhe tė drejtė ndaj vetes dhe ndaj tė tjerėve

Ruajeni, respektoni dhe nderojeni vlerėn e personalitetit dhe dinjitetit njerėzor. Njeriu ėshtė vepėr madhėshtore e Allahut dhe mjere ai qė e nėnēmon nderin dhe dinjitetin e veprės sė Allahut. Ju, o njerėz, pashmangshėm dhe pakthyeshėm do t'i ktheheni Allahut tė Amshueshėm dhe Ai do t'ju marrė nė pėrgjegjėsi pėr veprat dhe punėn tuaj.

Muhamedi a.s.
    ja haxhija....po na trem
    po qe nuk na e ndjen per zotin.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837

Te hesht?
    Te ofendoj mrapa?
    Cfare tjeter?
    E drejta ne forum eshte dicka subjektive jo tamam objektive,bazohet ne disa parime fetare,kulturore dhe intelektuale qe secili prej nesh i ka,nese per mu eshte e drejte qe ti tu kundervihesh fese per tjetrin mund ti duket shkelje te drejtash,gjerat bardh e zi jane,o je me ta,o je kundra,ceshtjen e se drejtes ta lejme jashte se ketu te drejten e bejne moderatoret,sa per ankesat qe bejne disa nuk ja vlen as t'i lexosh ajo me te mendosh qe t'ia kthesh,nuk kemi faj ne se delet kan ik nga gardhi
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Po fakt eshte qe keta qe mbahen si besimtare ofendojne, bile edhe kur nuk kane arsye! Disa here me kane ofenduar edhe mua. Une kam menduar qe besimtaret nuk shajne, se ua ndalon besimi dhe librat e shenjte lool

Po pse bre chino po i lexon. Une kurre si lexoj as se dine ca thone bile lol
    Mos i lexo se as shumica e besimtareve nuk i lexojne e garant ti kur ju sjell fragmente nga librat fetare ata i ze ne befasi, mandej fillojne me ofendime, se mbesin pa argumente.

I larguar Maska e Enkeleu
    Anėtarėsuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298

Te hesht?
    Te ofendoj mrapa?
    Cfare tjeter?
    Ofendimi ėshtė arma e tė ligut...,zakonisht ata qė ju mungojnė argumentet pėrdorin ofendimin si armė.
    Injoroji sepse janė injorantė
    I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Oh Bal (chino) nuk mundesh me qene edhe ateist edhe te kerkosh te drejta !!!!
    Ty te japin moderatoret ketu disa te drejta se jasht forumit nuk ke kur far te drejte e paramendo ne Kosove far te drejta ke ti si ateist.

Te gurezojn.
    Isha une ne Kosov,jo vetem qe tallja ****** me ju por edhe hengra berxoll derri,cudi ju qe i gjuni me gur ateistat nuk e hani ket lloj mishi,pasha zotin or cun mos i boj Kosovaret si neandertala se ket gje nuk e do askush,leri inatet e kota se gjate luftes se Kosoves ju ka strehu katoliku,atesiti,myslimani,cifuti e ca ka qene,ju kena dhone,buk e e nje cati ju tashi na thoni qe do gjuni me gura vetem se nuk beson ne fe ,mir e ka thone Faik Konica :Zoti ruaj Sqhiperine prej shqiptareve,hajt tung
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    ximi abedini Ne avatarin tende thua se je ROBIALLAHUT te pyes kush te ka ber ty ?
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Te hesht?
    Te ofendoj mrapa?
    Cfare tjeter?
    Ofendimeve te tilla ja kemi marre doren edhe ne te tjeret qe jemi besimtar, por jo te islamit.... Per mendimin tim perpiqu t'i evitosh, te injorosh ofendimet e tyre... nese nuk mundesh, ktheja ne te njejten monedhe

La vita non si spiega, si VIVE!

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    E drejta ne forum eshte dicka subjektive jo tamam objektive,bazohet ne disa parime fetare,kulturore dhe intelektuale qe secili prej nesh i ka,nese per mu eshte e drejte qe ti tu kundervihesh fese per tjetrin mund ti duket shkelje te drejtash,gjerat bardh e zi jane,o je me ta,o je kundra,ceshtjen e se drejtes ta lejme jashte se ketu te drejten e bejne moderatoret,sa per ankesat qe bejne disa nuk ja vlen as t'i lexosh ajo me te mendosh qe t'ia kthesh,nuk kemi faj ne se delet kan ik nga gardhi
    Shume mire e ke thene. Por kisha shtuar se moderatoret nuk e kane lehte. Jo qe dua t'i hedh pluhur syve dikujt, por thjesht eshte sfide e madhe t'i trajtosh ne menyre te drejte ankesat e shumeta dhe nganjehere me informacione te pa sakta, pastaj te perdoresh nje statut aq abstrakt sic e ka forumi ne cdo rast. Per arsye te punes se rende qe nderlidhet me kete sfide, moderatoret nganjehere i meshojne shkurt ceshtjes dhe perjashtojne apo paralajmerojne. Edhe po te isha vete moderator, keshtu do kisha vepruar.

Nuk dua te them se cdo moderator vepron ne kete menyre. Ka sigurisht njeri apo tjetri qe me qellim vepron verberisht, por ndaj meje te tillet jane pakice fare.

Per kete arsye eshte mire te debatohet publikisht mbi kete ceshtje. Keshtu e shohin moderatoret ceshtjen me shtruar, mendimin e tjereve dhe ne saje te kesaj perdorin normat e forumit.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •