Close
Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 142
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga Hylltar;3066361[QUOTE
    ]Debatimi është në të mirë të shoqërisë që njerëzit ta shohin se sa gabim e kanë disa që gabimisht e quajnë veten shqiptarë.

Debatimi është pjesë e demokracisë. Nëse nuk debatohet këtyre iu ndryshket truri edhe ashtu i ndryshkur nga Kurani e Bibla.

Hylltar,
    debatoni ju po sec keni nje menyre interesante te te debatuarit. Chino psh thote gjera te tmerrshme( pervec te tjerash pa asnje gabim gramatikor) te cilat une habitem se nga i vijne. Pastaj vijne keta besimtaret qe mundohen te mbrohen po qe edhe ata me shume shajne sesa qe thone gjera per te te mbushur mendjen.
    Meqe as ju ateistet e as keta besimtaret nuk mund tu pergjigjeni te gjitha pyetjeve, atehere a nuk do te ishte me mire ti beni udhe njeni-tjetrit. Te pakten kete tolerancen fetare per te cilen ne krenohemi ta ruajme.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga Hylltar Lexo Postimin
    Cila fé nuk të kërkon të tjetërsohesh, se për besë më shtyne me qesh me këtë budallallëk që nxore këtu??

Pse budallallek. nese te gjitha fete te shtyjne te tjetersohesh une jam kunder te gjithave. E de se edhe kaq injorante sjam.

eshte shume interesant qe ateistat jane ateista vetem sa i perket fese Islame. Psh ju pengon qe hirret ezani 5 here ne dite dhe ate vetem diten me perjashtim te namazit te sabahut qe eshte pak para lindjes se diellit. Keta ateist-forumistat nuk jane atesita sa i perket te krishtereve dhe kur kamabana e kishes bie 12 here ne mesin e nates, 13 here ne ora 00:30 dhe ashtu vazhdon çdo ore te nates. Mos ta permendim ketu kur vdes ndonje pjestar i fese se krishtere qe bie rreth gjysme ore pa ndalur fare.
    Pastaj e keni paragjykuar pergjigjen dhe nuk jeni pergjigjur pyetjes se nenforumit. Cili ishte qellimi i jetes suaj? Nuk jeni pergjigjur por keni paragjykuar. Dikush bile ka thene se pyetja eshte e pasakt!!! Ka pyetje te pasakt?
    psh: Pyetje: Ku eshte stacioni i autobusave?
    Pergjigje: Pyetja eshte e pasakt! keni humbur 32.000 euro!
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Hylltar Lexo Postimin
    Ti je një hibrid pa identitet. Njeri i shkretë që nuk din çfarë je. O kastravec ,se pari une jame besimtare ne nje Zote Allah si do ta quajshe .

Ty nuk të do askush. Nuk të duan arabët e tu nga Maqedonia, sepse flet keq kundër xhamive, nuk të duan as shqiptarët sepse i ofendon vetëm pse nuk kanë rënë nën ndikimin e feve semitike.

Të mungon përcaktimi, dhe njerëzit si ti më dhimbsen shumë. Je gjynah.

Ne Maqedoni , ILIRIDE , ka vetem shqipetare e jo arab si qe thoni ju. Mendojme dhe shpresojme qe edhe ne te ardhmen shqipetaret e maqedonise do te mbetetn shqipetare ,dhe kurre nuk do te bijen nen ndikimim propagandat e juaja

Personalishte nuk flase kunder xhamive ,pore jame kunder politikes se shkaut kurre i shtyne hundet ne religjionin e shqipetareve ,te xhamiat
    .

Nuk eshte mision i imi se ne c'fare feje deklarohen shqipetaret semitizem apo ku ta dije une .

Shkrimi komentet e juaja me duken sikur te flasiesh me nje femije qe ende eshte duke u perkundur ne djepe .

Paske kohe ende per tu edukuare , mendoje se ju duhet te perkundeni ne djepe edhe nja 5 vjete .

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga optimus.prime Lexo Postimin
    Pastaj e keni paragjykuar pergjigjen dhe nuk jeni pergjigjur pyetjes se nenforumit. Cili ishte qellimi i jetes suaj? Nuk jeni pergjigjur por keni paragjykuar. Dikush bile ka thene se pyetja eshte e pasakt!!! Ka pyetje te pasakt?
    psh: Pyetje: Ku eshte stacioni i autobusave?
    Pergjigje: Pyetja eshte e pasakt! keni humbur 32.000 euro!
    Po pyetja :"Pse yt vella quhet Bill Kovaçi?", a eshte e sakte???
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Ne dem te kultures arabe. Mendo vete. Nese them:

"Allahu eshte lope. Lope e lopeve."

Dhe pyes:

Kush eshte aq budalle te besoje ne lope te lopeve?

Kjo sigurisht shkon ne dem te arbeve.

Kam frike se po nuk qe i infektuar me bacilet e Kuranit, nuk mendon se kjo qe bej une eshte karakter i prishur.
    Nai, nai... Urrejtja të mbyti. Më dhimbsesh. Prapë vetes dëm i bën. Nai, nai...

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Dr.Qendro
    Si mundet qe paqja brenda teje te vije nga dicka qe ti as nuk e provon dot qe ekziston? Si mundet nje person si ty te di se c'eshte e mire apo e keqe? Ta thote ky zeri qe ke ne koke se c'eshte e mire apo e keqe ashtu sic bene me besimtaret e tjere? E di ti qe besimtaret shpesh behen te dhunshem pikerisht per kete arsye? Si mundet paqja te rrjedhe nga budallalleku? Paqja rrjedh nga inteligjenca, inteligjenca nuk mundet te merret prej nje libri fetar pa asnje evidence ne te.
    Ketu nuk po flet askush per Perendin, vihet ne diskutim besimi. Dhe te besosh nuk eshte parim por instikt.
    Lind pyetja, cfare te besosh??
    Gjithshka ose asgje...
    Shembull:
    I them dikujt: gomari fluturon...
    Shyqyriu thote: ku e ka bere folen
    Xhevdeti thote:ste besoj
    Shyqyriu me aftesit qe ka mu pergjigj ne menyren e tij dhe me besoi ndersa i dyti jo.
    Shyqyriu me besoi sepse ate mjete (intelekt) ka ne disponim.
    Parimi im eshte sjellja civile, pranimi i besimit te shyqyriut.
    Per cfare arsye duhet te kundershtoj Shyqyriun une kur ai ne trurin e tij ka krahat fluturues te gomarit.
    Shoku ne fillim lexo me vemendje pastaj cito sepse te besh tinguj mjafton dicka me te vogel se ty, harabelet (ata qe une mendoj se fluturojn)
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    [QUOTE=anita340;3066758]Chino,

ne lagjen ku une jetoj jane 3 kisha.I degjoj kembanat e tyre cdo dite. Ne fillim me pengonin se me nxirrnin gjumin. Tani u mesova nuk me pengon me. E di qe kjo i sherben nje shumice. Pra ua fal kete zhurme per shkak te respektit qe kam per pjestaret e llojit tim. Besoj qe njejte do te me pengonin edhe xhamite ne fillim,njejte do te mesohesha dhe po njejte do tua falja po per te njejtat arsye.
    Te jemi shume te qarte une nuk perkrah gjerat extreme. Une jam kunder cdo feje qe do tme kerkoje te tjetersohem. Po ama nese ai tjetri e don kete gje une nuk jam kunder.

Jo nuk eshte e vertet ti nuk fale asgje "je tjetersuar" Te falesh eshte zgjedhje, ndersa ti nuk ke cfare zgjedh, je e detyruar.
    Cdo dite tjetersohemi sepse kushtezohemi nga dita. Anita llogjika jote eshte shume scarso eshte e kundershtueshme nga cdo aspekt.
    Shembull:
    Po shprehim mendimet tona ne menyr te sjellshme apo jo? Papritmas une te ofendoj, ti nga e sjellshme behesh agresive dhe banale, mund te konsiderohet ky tjetersim?
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Pagan Warrior Maska e Hylltar
    Anëtarësuar
    18-03-2011
    Vendndodhja
    Në Fushat e Elyses
    Postime
    164
    Ne Maqedoni , ILIRIDE , ka vetem shqipetare e jo arab si qe thoni ju. Mendojme dhe shpresojme qe edhe ne te ardhmen shqipetaret e maqedonise do te mbetetn shqipetare ,dhe kurre nuk do te bijen nen ndikimim propagandat e juaja
    Sikur të binit në propagandat tona, ju do të ishit shqiptarë të pastër në mendje.

Atë që ju e keni marrë nga Arabia, ne e kemi pasur tonën, madje shumë shekuj më parë.

Shkrimi komentet e juaja me duken sikur te flasiesh me nje femije qe ende eshte duke u perkundur ne djepe .
    Epo të duken, siç e ke thënë dhe vetë.

Realiteti është krejt ndryshe. Kisha e xhamia janë çerdhe të satanizmit.
    PAGANËT PO TRIUMFOJNË, IMAMËT PO BIEN, BOTËS SË SHPEJTI DO TI KTHEHET PAQA.

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Po pyetja :"Pse yt vella quhet Bill Kovaçi?", a eshte e sakte???
    Vellai im nuk quhet Bill Kovaçi. (keshtu do te isha pergjigjur nje njeriu te panjohur, qe nuk ka lidhje me anetaret e familjes sime)
    Megjithate nuk ka kurrfare krahasimi me pyetjen e temes.
    "Cili eshte qellimi i jetes suaj?" eshte nje pyetje e hapur me shume lloje te pergjigjes.
    "Pse yt vella quhet Bill Kovaçi?" eshte nje pyetje tejet e mbyllur. Megjithate nuk eshte pyetje "budallice", njeri mund te mendoje se Bill Kovaçi eshte vellai im dhe pyet se pse ia kane ven ate emer, nuk di se çfare mund te kete palidhje ketu.
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •