Close
Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 142
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Ermedin, a di ku deshton feja islame tek shqiptaret?

Tek gravitacioni!

Feja islame prodhon tonelata budallesi, te cilen e shperndan tek besimtaret. Keta nga budallesia e pafund rendohen ne peshe dhe nuk arrijne te kalojne barikadat fare te rendomta te kaurreve shqiptare.

Paramendoni se si do te diskutojne femijet tane ne te ardhmen neper ora mesimesh:

Kapitulli i librit te filozofise:
    Ku deshtoi islami tek shqiptaret?
    Ne budallesine e tij apo ne shkathtesine e shqiptareve?

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Ermedin Lexo Postimin
    Nuk e kisha ditur se edhe fëmijë pranon ky forum! :$

Të këshilloj të bëhesh djalë i mirë! Gjithë ditën urre,
    fol, fyej, etj. më beso, askujt nuk i bën dëm. Hiç fare!

Mos më cito se, nuk dua të bie në nivel të tillë. Bye!
    Dakort, me nje kusht:
    Nuk e flet asnje fjale te vetme te fese islame ne forum.
    Sepse ndryshe (pa kushtin) do certifikoheshe te mbash gjalle nje kulture gabele nder shqiptare.

Keshilla ime per ty:
    Ose prano kushtin.
    Ose ik fsheh b*then atje ne Afganistan te forumit (tek rubrika e "fese islame") se keto temat shqiptare jane ambient inert per njeqelizore. Personalisht do te shkaktoj ngordhjen e besimit tend ne Allahun.

Citim Postuar më parë nga optimus.prime Lexo Postimin
    Ku e kuptove qe kam veshtiresi te kuptoj o "doc"? Ti si njeri i ngritur qe je nuk duhet te perdoresh shpesh fjalen "ti". Kjo te qon ne te mos qenit objektiv. Nuk duhet te merrsh shume me "kush tha", "si eshte ai qe tha" (se tek e fundit nuk je nje inkuizitor, apo je?) por duhet te merresh me ate se "çfare po thote?", "a mundem une te mesoj prej kesaj? (shume)", "a mundem ta deshifroj kete qe ka thene" (problem), etj...pra duhet te jesh objektiv jo subjektiv. A e kupton kete doc?
    Ne jug thuhet "njejeZ" edhe jo "njejeS", gjithsesi, ti perdor "q" aty ku duhet "ç" ne Shqipe letrare, prandaj mos korrigjo gabimet e mija dialektore sepse edhe ti bene te tilla.

Citim Postuar më parë nga Ermedin Lexo Postimin
    Pyetje │ Cila erdhi në ekzistencë më përpara, pula apo veza!?
    http://en.wikipedia.org/wiki/Egg_or_chicken

Veza.

Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin

Tek gravitacioni!

Feja islame prodhon tonelata budallesi, te cilen e shperndan tek besimtaret. Keta nga budallesia e pafund rendohen ne peshe dhe nuk arrijne te kalojne barikadat fare te rendomta te kaurreve shqiptare.

Paramendoni se si do te diskutojne femijet tane ne te ardhmen neper ora mesimesh:

Fiks fare.
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

Dakort, me nje kusht:
    Nuk e flet asnje fjale te vetme te fese islame ne forum.
    Sepse ndryshe (pa kushtin) do certifikoheshe te mbash gjalle nje kulture gabele nder shqiptare.

Keshilla ime per ty:
    Ose prano kushtin.
    Ose ik fsheh b*then atje ne Afganistan te forumit (tek rubrika e "fese islame") se keto temat shqiptare jane ambient inert per njeqelizore. Personalisht do te shkaktoj ngordhjen e besimit tend ne Allahun.
    Si do ta besh?
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

Tek gravitacioni!

Deri me tani nuk duket se ka deshtuar.

Epo, shef, nuk e di se pse nataliteti eshte me i madh pikerisht ne familjet muslimane. Nuk besoj se barrikadat e kaurreve shqiptare qendrojne edhe aq.

Futuristik? Wow! Une nuk mendoj se ne shqiptaret jemi edhe aq te shkathte, duke lexuar historine dhe fitoret, pastaj "zgjerimi" territorial etj...ndosh e kunderta tek "budallallesia" e islamit.
    Qef vehtes?

Epo, shef, nuk e di se pse nataliteti eshte me i madh pikerisht ne familjet muslimane. Nuk besoj se barrikadat e kaurreve shqiptare qendrojne edhe aq.

Futuristik? Wow! Une nuk mendoj se ne shqiptaret jemi edhe aq te shkathte, duke lexuar historine dhe fitoret, pastaj "zgjerimi" territorial etj...ndosh e kunderta tek "budallallesia" e islamit.
    Qef vehtes?
    Thuhet "lindshmeria" edhe jo nataliteti. Prisni edhe pak edhe e shikoni sesi do shfarroseni ne mase prej shqiptareve.
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

jaaaaaaa hajde o njeri folni pak me kuptueshem, jo ne kete menyre...star wars po tregon?! mos me zhgenje me keto diskutime te lutem!!!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Si do ta besh?
    Me biseda, argumente, shembuj sqarues, kundershembuj, keso gjera pra qe i perdorin njerezit qe kane ate organin qe ti s'e ke.

Varet nga perspektiva.
    Nga perspektiva e Allahut Islami ka deshtuar rrenjesisht.
    Sistemet aktuale shoqerore shqiptare jane nje refuzim i shumices mbiabsolute te kerkesave te Kuranit. Allahu e quan njeriun jobesimtar nese ky refuzon vec nje kerkese te tij, e lere me ata qe refuzojne shumicen e tyre.

Nga perspektiva e turqeve dhe gjonturqeve feja islame nuk ka deshtuar. Kjo dihet. Jo per gje tjeter, per shkak te aftesive itelektuale dinosaurike te tyre.

Shume ne numer muslimanet jane edhe sot, por ne debate prape se prape te fundit jeni. Hidh nje veshtrim neper tema te forumit dhe me trego, ne cilin vend heren e fundit argumentoi nje musliman me sukses.

Qef vehtes?
    Per cilen histori flet? Per nje grusht shqiptaresh kunder nje kontinenti ushtaresh te Allahut? Sikur te sulmonte i tere kontinenti yne arabet apo turqit, do ishin zhdukur teresisht.

Eshte zgjeruar kur eshte zgjeruar islami, dhe eshte zgjeruar me dhune. Intelektualisht nuk ka beteje qe nuk e ka humbe islami. Je deshmitar edhe i disfatave te tija ne forum.

Me biseda, argumente, shembuj sqarues, kundershembuj, keso gjera pra qe i perdorin njerezit qe kane ate organin qe ti s'e ke.

Varet nga perspektiva.
    Nga perspektiva e Allahut Islami ka deshtuar rrenjesisht.
    Sistemet aktuale shoqerore shqiptare jane nje refuzim i shumices mbiabsolute te kerkesave te Kuranit. Allahu e quan njeriun jobesimtar nese ky refuzon vec nje kerkese te tij, e lere me ata qe refuzojne shumicen e tyre.

Nga perspektiva e turqeve dhe gjonturqeve feja islame nuk ka deshtuar. Kjo dihet. Jo per gje tjeter, per shkak te aftesive itelektuale dinosaurike te tyre.

Shume ne numer muslimanet jane edhe sot, por ne debate prape se prape te fundit jeni. Hidh nje veshtrim neper tema te forumit dhe me trego, ne cilin vend heren e fundit argumentoi nje musliman me sukses.

Per cilen histori flet? Per nje grusht shqiptaresh kunder nje kontinenti ushtaresh te Allahut? Sikur te sulmonte i tere kontinenti yne arabet apo turqit, do ishin zhdukur teresisht.

Eshte zgjeruar kur eshte zgjeruar islami, dhe eshte zgjeruar me dhune. Intelektualisht nuk ka beteje qe nuk e ka humbe islami. Je deshmitar edhe i disfatave te tija ne forum.
    Ne fillim ishin nje grusht edhe ata. 40 veta. Pastaj u shumuan. Pse?
    Ne forum duken si disfata (edhe pse une sinçerisht nuk shoh ku kane pesuar disfate) ngase nuk bien nen nivelin qe kane.
    Argumente ka sa te duash por ti nuk i sheh dhe nuk i pranon. Nese ti fitues e konsideron ate qe fyen me shume, atehere eshte tjeter gje.
    Sa per organ, kam...edhe glock 19 kam...cilin do ta provosh?

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Ne fillim ishin nje grusht edhe ata. 40 veta. Pastaj u shumuan. Pse?
    Per te njejtat arsye, per te cilat u shumuan mijera rryma e grupe tjera njerezish. Per shembull spartanet, sasamidet, kryqezatoret, shiitet, alevitet, bektashinjte, komunistet, demokratet, e tjera.

Asgje speciale. Pak dhune, pak genjeshtra, pak hashish, pjestuar me nje numer te pafund te budallenjeve arabe, dhe shwups ... e lindi "Allahu" fene islame.

Ne forum duken si disfata (edhe pse une sinçerisht nuk shoh ku kane pesuar disfate) ngase nuk bien nen nivelin qe kane.
    Muslimanet e kane urdher te Allahut te mbrojne fene e tyre argumentativisht. Sa per nivele e keso gjera, ne e dime mire ku biejne muslimanet. Hedh nje sy ne raporte televizive mbi vendet muslimane.

Argumente ka sa te duash por ti nuk i sheh dhe nuk i pranon.
    Nese nuk i pranoj une i pranon shkenca.
    I thuaj.

Nese ti fitues e konsideron ate qe fyen me shume, atehere eshte tjeter gje.
    Sikur te konsideroja fyerjen si fitore, do thoja se Kurani eshte "fitues", si libri me ofendimet me te medha ne ekszistencen e njerezimit. (Edhe me ofendues sesa librat e E. Hoxhes, Hitlerit, Bonapartes).

Sa per organ, kam...edhe glock 19 kam...cilin do ta provosh?
    E pata fjalen per tru si organ.
    Hicu glockut me mua, se t'shti mi vra imamin me te.

Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •