Jane tema autarke. Ne asnje varesi me njera tjetren.
Krimbat e Allahut bejne keso pyetje per te turbulluar temen, shkencen. Shkenca thote se ai qe pohon dicka, duhet te deshmoje, dhe nese nuk deshmon, pohimi i tij eshte perralle. Pra sipas shkences eshte Kurani ai qe duhet te deshmoje budallesite e tija. Nese nuk deshmon, Kurani eshte perralle.
Ne ateistet ketu u kerkojme trupeshqive qe besojne ne Allahun te sjellin deshmi. U leme kohe me vite qe te kerkojne deshmi, te lexojne literature islame, te pyesin klerin islam. Por nuk sjellin deshmi. Si pasoje e kane humbur debatin. Kurani shkencerisht eshte perralle. Por per te kamufluar kete rezultat, trubutet islame hedhin pseudo-argumente, bejne alibi-biseda duke pyetur "kush ka bere ke: pula vezen apo anasjelltas?"
Kjo tregon:
1. Kurani shkencerisht eshte perralle (Allahu figure perrallash, Muhamedi nje nder genjeshtaret me te medhenje ne bote).
2. Shkenca eshte ne anen e jobesimtareve.
3. Besimtaret kerkojne te kamuflojne faktet nen 1 dhe 2.
Kaq fshehtesi ka kjo teme.
Nese nuk te ka demtuar Kurani qelizat e fundit te trurit, te menduar prej 30 sekondash te nevojitet dhe i del metane.
Ndryshuar për herë të fundit nga chino : 21-04-2011 më 13:54
Tjetra eshte:
Po e zeme dikush pergjegjet ndaj pyetjes se lopes qe beson ne Allahun me nickun Ermedin duke thene: "Veza krijoi pulen".
Ermedin do te te kundervihet: "Ku i ke deshmite per kete gje?"
Biseduesi do te te mund te thote: "Kush thote se duhet te kem deshmi per te u pranuar mendimi im si i sakte?"
Ermedin do te te kunderpergjigjet: "Shkenca."
Biseduesi: "Dtth nese nuk ofroj deshmi se veza ka krijuar pulen, mendimi im eshte i gabueshem?"
Ermedin: "Po, cdo mendim eshte i gabueshem qe nuk mund te deshmohet"
Biseduesi: "Ok, te jap te drjete. Dhe i ke 2 dite afat te me ofrosh deshmi shkencore per pohimet e Kuranit. Nese jo, duke perdorur mendimet tua, do e deklaroj si liber te gabueshem."
- Fund i bisedes. Lopa qe beson Allahun e palon b*then dhe shporret e turperuar -
Pra e mendova seriozisht, kur thashe kjo teme kerkon 30 sekonda mendime.
Por kushti ehste: Nuk te ka zene trurin epidemia e Kuranit....
Të propozoj të futesh në temat e letërsisë, fenomenal je për aty! Bye!![]()
Nuk e kisha ditur se edhe fëmijë pranon ky forum! :$
Të këshilloj të bëhesh djalë i mirë! Gjithë ditën urre,
fol, fyej, etj. më beso, askujt nuk i bën dëm. Hiç fare!
Mos më cito se, nuk dua të bie në nivel të tillë. Bye!![]()
Krijoni Kontakt