Close
Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 142
    Citim Postuar më parë nga Hylltar Lexo Postimin
    O tr'ap i k'arit, t'i qi'fsha motrat ku t'i kesh se qeke bythëqirë sa edhe ateizmin ndaj të cilit kam pas tolerancë, m'a bone bajat tashi.
    Ja edhe ky psikopati, ketij nuk i mjafton nje mik imagjinar ne qiell, ky ka shume...

Ateistet nuk kane nevoje per miq te ndonje feje te caktuar, se nese sot e heqim qafe monoteizmin, neser do e kete rradhen politeizmi, prandaj te keshilloj te jesh mik i abrahamikeve per mbijetesen e vete miqve imagjinar qe ke ne koke.

Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Jo. Ignostik do te thote psh kur ti thu ska zot une te them bjer faktet dhekur ti thu ka zot une them prape bjer faktet.
    Agnostik do te thote pa dije a ka apo nuk ka Zot.
    Ignostik do te thote qe nuk do t'ja dish fare a ka apo nuk ka Zot.
    Ateist do te thote te kerkosh fakte a ka apo nuk ka Zot.

Citim Postuar më parë nga optimus.prime Lexo Postimin
    Ketu bash nuk ke thene asgje fare. Sinçerisht u zhgenjeva se prisja qe do vazhdonim debatin ne menyren si po ecte po ne kete postim nuk kam se çfare te pergjigjem sepse ti vetem e ke perseritur ate çfare kam thene dhe postimi nuk ka kurrfare "yndyre".
    Sa i perket fjalise se fundit, une ne menyre koncize dhe eksplicite kam thene me lart se une besoj ne Zotin Nje-Allahun!
    Fjala "Zot" eshte unike edhe njejez edhe ne gjuhen Shqipe, pra nuk mundet ne asnje menyre te nenkuptoje shume perendi. Por ti as kete nuk e di, sepse ke veshtiresi te medha te kuptosh gjuhen Shqipe, ndoshta ke qene ne emigracion edhe mezi e ke mesuar ne shtepi kete gjuhe.

Citim Postuar më parë nga Ermedin Lexo Postimin
    Burimi i idhujtarisë është uni (egoja).
    Edhe ti e ke treguar qellimin tend te vertete per perhapjen e etnise arabe, se ke gjetur postimin me te keq per te cituar, thjeshte ke treguar se ti beson tek etnia arabe, edhe jo tek Zoti.
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

Citim Postuar më parë nga Dr.Qendro Lexo Postimin
    Fjala "Zot" eshte unike edhe njejez edhe ne gjuhen Shqipe, pra nuk mundet ne asnje menyre te nenkuptoje shume perendi. Por ti as kete nuk e di, sepse ke veshtiresi te medha te kuptosh gjuhen Shqipe, ndoshta ke qene ne emigracion edhe mezi e ke mesuar ne shtepi kete gjuhe.
    Ku e kuptove qe kam veshtiresi te kuptoj o "doc"? Ti si njeri i ngritur qe je nuk duhet te perdoresh shpesh fjalen "ti". Kjo te qon ne te mos qenit objektiv. Nuk duhet te merrsh shume me "kush tha", "si eshte ai qe tha" (se tek e fundit nuk je nje inkuizitor, apo je?) por duhet te merresh me ate se "çfare po thote?", "a mundem une te mesoj prej kesaj? (shume)", "a mundem ta deshifroj kete qe ka thene" (problem), etj...pra duhet te jesh objektiv jo subjektiv. A e kupton kete doc?
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Pyetje │ Cila erdhi në ekzistencë më përpara, pula apo veza!?

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ///////////////////////////////
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    .........................
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Pavaresisht, cilen pergjegje e jep, prape se prape Kurani mbetet perralle.

Pse?

Sepse pyetja qe ke shtruar, tematikisht eshte teresisht autarke nga pyetja, a eshte Kurani liber hyjnor, pra a eshte e sakte te mos besosh, te jesh ateist.

Per kete arsye cfaredo qe pergjigjet njeriu ndaj pyetjes tende, nuk deshmon ne asnje menyre se Kurani nuk eshte perralle, fikcion madje edhe ofendim ndaj Zotit. Them "ofendim ndaj Zotit" sepse eshte teper i ceket, teper kriminal per t'ju mveshur nje Zoti.

Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Pavaresisht, cilen pergjegje e jep, prape se prape Kurani mbetet perralle.

Pse?

Sepse pyetja qe ke shtruar, tematikisht eshte teresisht autarke nga pyetja, a eshte Kurani liber hyjnor, pra a eshte e sakte te mos besosh, te jesh ateist.

Per kete arsye cfaredo qe pergjigjet njeriu ndaj pyetjes tende, nuk deshmon ne asnje menyre se Kurani nuk eshte perralle, fikcion madje edhe ofendim ndaj Zotit. Them "ofendim ndaj Zotit" sepse eshte teper i ceket, teper kriminal per t'ju mveshur nje Zoti.
    Jashtë temës. Nëse din, përgjigju, nëse nuk din, hesht mos e fëlliq forumin.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Jashtë temës. Nëse din, përgjigju, nëse nuk din, hesht mos e fëlliq forumin.
    S'ka problem, une di te komunikoj edhe me krijesa qe besojne ne Allahuhn, pra lope qe flasin:

Veza ka krijuar pulen.
    Por prape se prape Allahu eshte perralle.

S'eshte jashte temes, sepse behet fjale per ateizem.

Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    S'ka problem, une di te komunikoj edhe me krijesa qe besojne ne Allahuhn, pra lope qe flasin:

Veza ka krijuar pulen.
    Por prape se prape Allahu eshte perralle.

S'eshte jashte temes, sepse behet fjale per ateizem.
    Nuk e din!? Qepe tani!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Nuk e kuptoj arsyen, pse pyetet mbi pulen dhe vezen.
    Eshte e njejta sikur te diskutonim mbi pyetjen, ku eshte me ftohet ne Alaska apo ne Antarktik dhe te lajmerohej ndonje fyell ne mes te bisedes: Cila eshte me e ngrohet, Hena apo Jupiteri.

Ku ka lidhje pergjegja ndaj pyetjes se dyte me pyetjen e pare?

A cdo qelize e ka pushkatuar Kurani ne trurin e juaj? Nc nc nc

Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •