[PaRTiZoNi]
►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™--citim--pėrgjigja ime ishte njė pjesė e lajmit (temės) nuk ėshtė se e dėgjova apo e sajova unė me mendimet e mia!!!!!
Perkundrazi, ishe i saktė ,unė vetem e vazhdova !!!
Pėrshendetje
[PaRTiZoNi]
►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™--citim--pėrgjigja ime ishte njė pjesė e lajmit (temės) nuk ėshtė se e dėgjova apo e sajova unė me mendimet e mia!!!!!
Perkundrazi, ishe i saktė ,unė vetem e vazhdova !!!
Pėrshendetje
Epo ti quaje veten me fat pra ...
Jo ktu ne mos perdit 3 apo 4 her ne jave kto i shef , pastaj ska rendesi ne jan te mbuluara fare apo gjysem apo dhe me shami , kur ti le vendin tend ateher mundohu ti pershtatesh vendit ne te cilin ti po shkon te jetosh , ske si pretendon te kesh te njejten stil jetese si ne arabi apo kudo qofte ...
ppffff shume pa kuptim dhe zhurma ka shume arsye qe te behet , sesht aspak per asgje ...
Se si e thash me lart te shkosh ti ne vendin e tyre ato te veshin direkte ste len me qit gjo jasht ..
Njeher donin ta ndalonin ferexhen me pretendimin se esht gje e imponuar dhe nuk vendoset me vetdeshir , tash kur e pan se shumica absolute e vendosin dhe e mbajn pavarsisht deshirave te Sarkozit ose Imamit , thuhet ne po e ndalojm ferexhen sepse ajo ka karakter nenshtrimi ndaj gruas.
Nenshtrimin e quajtur Ferexhe do ta zevendesojn me nenshtrimin e quajtur Ligj kunder ferexhes.
Jan shumic dhe e bejn ligjin sipas deshirave te veta, por sic po duket Franca sesht aspak me e mir se Afganistani i Al Kaedes , psh. andej kan sjell ligjin me te cilin ndalohet pirja e alkoolit, ai qe konsumon alkoolin denohet me rrahje, ndersa ai qe prodhon alkoolin denohet me vdekje.
Ne nje vend me 6 milion musliman, 2000 mbajn ferexhe dhe kaq shum u perfol ky ligj, Franca normal qe do te mundohet ti zhveshe muslimanet nga identiteti fetar dhe ti nenshtroje totalisht, se nuk esht e leht per to te kesh ne shtet 10% musliman , jan ne rrezik me fajin e vet, kjo esht shpagim per kolonizimet qe i kan ber neper bot , kur kan perfitu nga djersa dhe pasuria e popujve te kolonizuar.
Ky eshte edhe nje nga ato mijra paradokset qe ndodhin ne shum vende te botes, ne Franc mund te mbash nje parad homoseksualesh ose nudistesh , ku do te marrin pjes edhe femij , qe do te shofin bilbilat e baballarve dhe xhaxhallareve, homoseksualet mund te adoptojn femij, edhe gjinin mund te ndrrojsh.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Renea : 12-04-2011 mė 12:29
Shqiperi eshte edhe Cameria
Paradokse nga kendveshtrimi jot, por jo nga ai i francezeve. Ti mendon se eshte cudi qe lejohen te adoptojne femije homoseksualet, kurse ata e mendojne si mese normale.
Mire apo keq, fundja ka aprovomin e shumices se francezeve keshtu qe ato 2000 femra qe i veshin ato mbulesat, shume mire mund te kthehen ne shtetet e tyre apo te shkojne ne ndonje shtet tjeter evropian ku mund te vishen si te duan.
qenke me fat ti, sepse ne france jane me pak se 2000 femra te tilla dhe ti i shihke 3-4 here ne jave...
ndoshta eshte e njejta femer, apo mos del e i kerkon ti, ngaqe i shihke kaq shpesh?
hahaha. cfare arsyetimi...
dmth nqs nje femer shqiptare, nese shkon ne copacapana duhet te dale ne tanga qe t'i pershtatet vendit... e njejta femra nqs shkon ne damask duhet te mbulohet me shami. nese pastaj shkon ne tokio duhet te vishet me kimono......
shume bukur
une kam qene ne nje nga vendet e tyre dhe nuk kam pare femra perendimore te mbuluara as edhe nje. madje te betohem qe ne topless i kam pare...
sdq e thashe edhe une me lart qe jam kundra ketyre mbulesave kembe e koke...
por arsyeja qe perdorin disa (pershtatja me vendasit) eshte qesharake...
shiko se sa pershtaten perendimoret ne lindje te larget. ne aspektin kulturor, i kane pushtuar totalisht.
europianet nuk mund t'i kerkojne askujt te pershtaten duke humbur identitetin. askujt.
vetem mund t'i detyrojne qe te zbatojne ligjin.......
Vasudhaiva Kutumbakam
s`ka te keqe ketu: po su pelqen ligji le te ikin atje ne algjeri se atje mund te maskohen si te duan
Krijoni Kontakt