S'kam arsye te plas.
Sepse une them se feja islame eshte fe e perhapur tek njerez analfabete dhe gjysemanalfabete. Pasi qe askush nuk solli shembuj per intelektuale shqiptare ose joshqiptare me renome, te cilet ia varin fese islame, teoria ime eshte e drejte.
Rezultati: Teoria ime eshte e sakte.
duke lan me nje ane komentet e disa psikove qe ju kan ik spitalit, t'pakten shpresoj se t'kofshin kshtu prej natyres gjynahu i Zotit!!...kto ninxhat kur i shoh neper rrug sinqerisht m'pengojn por m'ka eduku mami me babin me jetu dhe me lon me jetu me ni fjal mos me fut hunt ne punt e tjerve....m'pengon, mi perplas nervat, kjo nderhyrje kshtu ne jeten e njerzve...n'2011 mos me mujt njeri mu vesh qysh duhet osht absurde!!! normal, psikot nuk e kuptojn, jon teper t'zon me luftu Islamin, aq teper t'zon sa shkelin pa problem mi demokracin, mi lirin e krijeses...dhe sa per mos me ju lon ne mosdije, kjo veshje e ninxhave nuk ka t'boj me fen Islam kshtu qe nqs me ndalimin e saj ju gzohet zemra sps mendoni qe i keni bo dom fes Islame beh jo, m'vjen keq...kjo veshja e ninxhave rrusha osht ma shum si veshje kombetare, sikur mu me m'ndalu plisin e Co...gjithsesi, se un po pretendoj shum...ishalla po pshtoni..
MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON
Nje pyetje ne lidhje me kulturen sarkoziane:
- A esht e lejueshme ne Franc nje femer te ket 8 e me shum te dashur gjat jetes (ndoshta dhe 80 partner seksual), te zhvishet lakuriq te beje ca foto, te shkaterroje ndonje lidhje bashkeshortore duke u ber dashnorja e nje burri te martuar dhe pas nje kohe te behet gruaja e kryetarit te shtetit , ose sic i thon "zonja e pare" ?
Shqiperi eshte edhe Cameria
Te shofim pra cfar synon sarkozi, cfar vlera morale u ofron francezeve.
Sa interesante puna e mbuleses , urdherohet tek hebrenjet, krishteret , muslimanet ... ndersa bota e njef thuja se vetem nbaz te muslimaneve, fajet i kan kleriket fetar jomusliman, qe per ta ber sa me te pranueshem besimin e tyre , kan hjek dor nga shum urdheresa, heshtin dhe lejojn devijimet fetare e njerzore, e kan ber krishterimin te lezetshem vetem per te festu , ne Krishtlindje me shpernda dhurata e ne Pashke me ngjyros vez.
Shqiperi eshte edhe Cameria
Krijoni Kontakt