Close
Faqja 32 prej 54 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 531
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2011
    Postime
    34
    Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Jo flas per islamin qe eshte synonim i diktatorise edhe i theokracise . I cili te meson si te jetosh ne nje menyre primitive .

Ore ju e beni te zesen te bardhe , edhe te bardhen te zese . Kujtoni se ne jemi budallenj edhe ju te zgjuarit .
    Ta siguroj qe eshte e kunderta .

Sipas teje , shtetet arabe nuk jane muslimane ?!!
    Patriot leri sinonimet dhe rokju leximit per islamin, ti mund te mendosh dhe te shprehish lirisht mendimin tend ,por ajo eshte vetem nje mendim i yti dhe asgje me shume ,une jam musliman dhe te siguroj se jetoj me mire se juve dhe nuk jam primitiv edhe pse e praktikoj islamin .

Si duket ti mundohesh qe te bardhen te besh te zeze dhe te kunderten dhe pastaj akuzon te tjeret se bejne nje gje te tille,nuk ke nevoje te me sigurosh asgje sepse une te siguroj se je gabim,

sipas meje cdo shtet qe ka per baze kushtetute tjeter pervec Kuranit nuk eshte shtet islam . te duket gje ti Libia islame ?? apo Egjipti i Mubarakut,apo Tunizia e ben Alise??

Citim Postuar mė parė nga lirimd Lexo Postimin
    Patriot leri sinonimet dhe rokju leximit per islamin, ti mund te mendosh dhe te shprehish lirisht mendimin tend ,por ajo eshte vetem nje mendim i yti dhe asgje me shume ,une jam musliman dhe te siguroj se jetoj me mire se juve dhe nuk jam primitiv edhe pse e praktikoj islamin
    Une te siguroj qe une jetoj 6 here e gjys me mire se ty dhe nuk jam mysliman.

sipas meje cdo shtet qe ka per baze kushtetute tjeter pervec Kuranit nuk eshte shtet islam . te duket gje ti Libia islame ?? apo Egjipti i Mubarakut,apo Tunizia e ben Alise??
    A ka ndonje shtet islam?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2011
    Postime
    34
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Une te siguroj qe une jetoj 6 here e gjys me mire se ty dhe nuk jam mysliman.
    Une te siguroj se jeton nje gjyse me shume se ty qe do te thote 7 here me mire se ti

Shtet islam tani per tani 100 % nuk ka ,por jane disa shtete ku praktiokojne aty ketu ndonje ligj sheriati

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Patriot leri sinonimet dhe rokju leximit per islamin, ti mund te mendosh dhe te shprehish lirisht mendimin tend ,por ajo eshte vetem nje mendim i yti dhe asgje me shume ,une jam musliman dhe te siguroj se jetoj me mire se juve dhe nuk jam primitiv edhe pse e praktikoj islamin .
    Edhe c fare beson ti ?! Qe nqs une lexoj per islamin do behem musliman ?!
    Une nuk kam nevoj per nje liber me peralla ....

Po jetoni ju muslimanet me mire se neve , pse po emigroni masivisht ne europe ?

Si duket ti mundohesh qe te bardhen te besh te zeze dhe te kunderten dhe pastaj akuzon te tjeret se bejne nje gje te tille,nuk ke nevoje te me sigurosh asgje sepse une te siguroj se je gabim,
    Persona si ty mu me sigurojne qe ne jeten tjeter do jem ne parajse me 1072 virgjiresha ...

Pergjigjen ta dha qyfyria

Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    A ka ndonje shtet islam?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga IllyrianPatriot : 18-04-2011 mė 11:43

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Nqs ajo nuk i kupton 1 here , ti nuk i kupton 10000 here ....

Pra po ti ?! Pse po e mbron veshjen e ferexhes , kurre nuk di nqs ato femra e duan apo nuk e duan ?!

Po edhe nqs e duan , pse shumica absolute e femrave muslimane arabe qe jetojne ne europe nuk e veshin ate ?

I bej keto pyetje thjesht qe te tregoje sa hypokrite beheni ca ne kete forum .

Ketej na flisni per te drejtat e njeriut qe europianet i shkellin , po nga ana tjeter doni qe femrat ti veshni me perde e i trajtoni si qenie inferiore duke shkelur NJE NGA TE DREJTAT ELEMENTARE NE TE CILEN EUROPA E SOTME ESHTE NDERTUAR , BARAZINE GJINORE ....
    shiko se edhe ti qenke zheni fare... ehhh c'na gjeti.......

ne kete teme e kam thene 10 here qe jam pro ketij ligji qe ndalon veshjen per te cilen behet fjale ne kete teme.
    jam kundra kesaj mbulese qe ndalon identifikimin e personit.
    do nje vizatim per ta kupetuar?

c'me permend mua te drejtat elementare kot???????
    ik e jepi leksion dikujt tjeter, sepse ke ngaterruar person.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 18-04-2011 mė 11:40
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    shiko se edhe ti qenke zheni fare... ehhh c'na gjeti.......

ne kete teme e kam thene 10 here qe jam pro ketij ligji qe ndalon veshjen per te cilen behet fjale ne kete teme.
    jam kundra kesaj mbulese qe ndalon identifikimin e personit.
    do nje vizatim per ta kupetuar?

c'me permend mua te drejtat elementare kot???????
    ik e jepi leksion dikujt tjeter, sepse ke ngaterruar person.
    skam faj une qe kurre je ti pro dickaje perdor argumenta kundra ...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    skam faj une qe kurre je ti pro dickaje perdor argumenta kundra ...
    po shikoje mire se ne cfare konteksti i perdora keto argumenta...
    dikush tha: "nuk ka mundesi qe nje femer te deshiroje te vendose nje thes ne koke. po ta siguroj nje gje te tille, sepse jam vete femer..."

e une i thashe qe te qenurit femer nuk te jep automatikisht aftesine per te kupetuar deshirat e femrave nga e gjithe bota...
    e aty dhashe shembullin e atyre qe me deshiren e vet, vendosin unaza ne qafe, deri sa qafa deformohet,
    si dhe ato femra qe vendosin ate diskun ne buzen e poshtme.......

ka shume tradita qe kane femrat nga ane te ndryshme te botes dhe te cilat nje femer me formim perendimore nuk arrin t'i konceptoje...
    mirepo mbeten deshira edhe pse neve na duken absurde.

per sa i perket ligjit anti burka, jam pro, sepse nje veshje e tille nuk lejon identifikimin e personit.
    me lart dheshe edhe shembullin e ligjit qe ndalon te hysh ne dyqan me kasko motorri.
    se a e mbajne me deshire apo jo keto femra burken, kjo eshte dytesore.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    ^^ ok , dakort jam edhe une me ato qe thua .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2011
    Postime
    34
    Edhe c fare beson ti ?! Qe nqs une lexoj per islamin do behem musliman ?!
    Une nuk kam nevoj per nje liber me peralla ....

Po jetoni ju muslimanet me mire se neve , pse po emigroni masivisht ne europe ?

Persona si ty mu me sigurojne qe ne jeten tjeter do jem ne parajse me 1072 virgjiresha ...

Pergjigjen ta dha qyfyria
    Ilirian ,ndegjo ,nuk me behet vone mua apo dikujt tjeter nese ti behesh ose jo musliman, bile nuk na behet vone se a ke nevoje per libra me peralla apo jo, muslimanet migrojne ne evrope per shume arsye ,njejte sikur katoliket e devotshem te amerikes latine per ne USA , zezaket krishter te Afrikes.Ke pare ndonje arab musliman nga shtetet e gjirit persik te migrojne ne Evrope ?? .

Ti meresh me peralla qe shpik vete dhe kthehesh ose u beson ose i mohon ato.

Faqja 32 prej 54 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •