Close
Faqja 23 prej 54 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 531
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ne fakt, femrat nuk i shikojne fare meshkujt jo jo. ecin drejt si kali.
    aman o burre i dheut. sikur jetoni ne hene.
    sot jane bere femrat si meshkujt. zgjohen ne mengjes, dhe direkt per gjah......
    nuk po e diskutoj se a eshte mire apo keq. thjesht keshtu eshte.
    Doli ky burri me namuz
    Me kete qe po na thua ti zotrote, i bie qe ju meshkujt na qenkeni ne hall te madh, qenkeni bere per te mos dale fare nga shtepia sepse po iu hane femrat juve; ohhh kur u bete dhe ju meshkujt!!!

Ne po flasim per femren si Qenie, jo si mund te sillen ca femra gjuetare....
    Nuk eshte e thene te lindesh femer dhe te jesh edhe ne thelb e tille!
    Dhe ate "keshtu eshte" qe ke thene ne fund, kush e di se ku eshte ashtu, se une me shume njoh raste te tjera, aq sa mund te marresh stres nga fiksimet qe kane meshkujt, nje fiksim qe shtohet sa me shume qe t'i refuzosh...
    Mos na thuaj me, se qenkan bere femrat si meshkujt, larg qofte!

Jam qe jam, po ta tregoj nje histori me kete rast; takuan 3 meshkuj Zotin, dhe i kerkuan ca deshira, i pari i tha "dua kete, kete, kete..." -ia plotesoi Zoti te gjitha, i dyti i tha "dua 100 here me shume se sa i dhe te parit" -ia plotesoi Zoti edhe ketij....i treti i thote "dua 1000 here me shume se sa keta te dy se bashku" dhe e di ti cfare beri Zoti; tak e beri Femer!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 15-04-2011 mė 11:55

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ku m'iku Mersini 1her? Se ne pamundesi te kohes dhe punes nuk shkruaj dot gjate. Moda eshte krijuar nga njerezit per njerezit. Ne varersi te moshes,gjinise,ekstavagances,modestise, classy, apo thjesht dhe sporti. Te serviret nje variacion I madh te zgjedhesh. Me deshire dhe vullnet te plote, cfare te pelqen apo te pershtatet. Kshu eshte normalisht,se ka dhe ekstreme eshte bote e madhe dhe larmirshme. Ne lidhje me tundimin e te parit/shikimit eshte nje hendek I thelle midis. Te parit me te berit Jane ca larg. Te bukuren te gjithe e shikojme, pa dallim seksi apo moshe. E te shohesh, nuk te Ben detyrimisht mekatar. lol. Mbaj mend 1here, diku me disa femra te moshave te ndryshme, papritur 1 mashkull mu drejtua me pyeti per dicka-ishte cte te them. Rralle shef te tille. E pame, se e bukura ta terheq syrin. So I bie te gjitha beme mekat qe e pame? Lol. Keto 'ngacmime' si I quan ti Jane pa zarar. Njeriu martohet, bie ne dashuri me te gjitha, cilesite, virtytet, personalitetin dhe bukurine e jashtme te 1 personi. Eshte me e forte kjo ndjenje se me ate kalimtaren e rruges, qe e shef dhe e harron po prape. Pastaj, mashkullin po e 'lidhe' ose ti 'mbyllesh syte' me I terbuar behet. Lere te lire me mire. Keshtu kupton sesa vlen per te me shume .

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Doli ky burri me namuz
    Me kete qe po na thua ti zotrote, i bie qe ju meshkujt na qenkeni ne hall te madh, qenkeni bere per te mos dale fare nga shtepia sepse po iu hane femrat juve; ohhh kur u bete dhe ju meshkujt!!!

Ne po flasim per femren si Qenie, jo si mund te sillen ca femra gjuetare....
    Nuk eshte e thene te lindesh femer dhe te jesh edhe ne thelb e tille!
    Dhe ate "keshtu eshte" qe ke thene ne fund, kush e di se ku eshte ashtu, se une me shume njoh raste te tjera, aq sa mund te marresh stres nga fiksimet qe kane meshkujt, nje fiksim qe shtohet sa me shume qe t'i refuzosh...
    Mos na thuaj me, se qenkan bere femrat si meshkujt, larg qofte!
    une nuk i thashe keto. thashe vetem qe numri i femrave qe presin "gjuetarin" po zvogelohet gjithnje e me shume.
    ke sa te duash femra qe jane ato qe marrin iniciativen. e bejna ato hapin e pare nese ka nje mashkull qe i pelqen. nuk e lene te iki.
    me te shumta jane ato rastet qe permende, por rastet qe permenda une jane ne rritje (edhe ne shqiperi)......
    qeshtjen se cfare eshte me mire e cfare me keq, nuk po e prek fare.

p.s. une personalisht nuk i jap asnje femre kenaqesine qe t'i vihem prapa. as nuk me shkon nder mend.
    Vasudhaiva Kutumbakam

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Plasi modestia ketej. Lol. Ca je ti admiralo meqe ste pelqen roli I gjuetarit? Pasivi? lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    p.s. une personalisht nuk i jap asnje femre kenaqesine qe t'i vihem prapa. as nuk me shkon nder mend.

O kazanova, pak me pare the qe femrat qe gjuajne meshkuj, per ty jane femra si meshkuj, dhe me kete qe ke thene tani qe nuk iu shkon prapa, i bie qe ty te pelqejne femrat qe jane si meshkuj. (te tipit femra-meshkuj)
    Me kalimin e kohes do i marresh edhe ti mesimet , dy mundesi jane ne kete rast; o do vazhdosh te pish vere qe nuk te deh fare, (femra-meshkuj) ose do mesosh t'a degustosh veren persembari, te dehesh e te behesh tap topi, e mos te dish pastaj se ne cilen bote je, sa keto perrallat qe nuk i shkoj pas nje femre do i harrosh komplet!

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Plasi modestia ketej. Lol. Ca je ti admiralo meqe ste pelqen roli I gjuetarit? Pasivi? lol
    humor skrapari - themi ne nga shkodra

c'ka te beje modestia ketu???
    thjeshte nuk i vihem prapa asnjeres...

apo te bej si disa qe i vihen prapa te njejtes femer per muaj te tere??? edhe kur ajo nuk ia var.
    ky eshte normaliteti per ty?

me pelqen te "flirtoj", por kjo eshte nje loje e dyanshme.
    nuk ka pre dhe gjuetar.

apo femra te rrije si nje cope mishi me dy sy dhe te prese, te pres e te prese deri sa t'i vije rradha?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    O kazanova, pak me pare the qe femrat qe gjuajne meshkuj, per ty jane femra si meshkuj, dhe me kete qe ke thene tani qe nuk iu shkon prapa, i bie qe ty te pelqejne femrat qe jane si meshkuj. (te tipit femra-meshkuj)
    Me kalimin e kohes do i marresh edhe ti mesimet , dy mundesi jane ne kete rast; o do vazhdosh te pish vere qe nuk te deh fare, (femra-meshkuj) ose do mesosh t'a degustosh veren persembari, te dehesh e te behesh tap topi, e mos te dish pastaj se ne cilen bote je, sa keto perrallat qe nuk i shkoj pas nje femre do i harrosh komplet!
    sic thashe edhe me pare. nuk ekzistojne vetem keto dy mundesite...
    nese nuk je gjuetar, atehere te gjuajne eshte qesharake te mendosh keshtu...

nuk me pelqejne ato femra qe rrine e presin diten qe te vije princi i kalter e t'i qoje ne keshtjelle.
    sipas teje, nese femra nuk pret "gjuetarin", atehere eshte femer-mashkull???????
    Vasudhaiva Kutumbakam

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Loool. Ishin figurative, gjuetari. Modestia ishte smthg else. Ok. Lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

sot jane bere femrat si meshkujt. zgjohen ne mengjes, dhe direkt per gjah......

Admiralo, nuk kam kohe te zgjatem shume, por kete lart e ke thene ti, jo une....
    i kam me fakte ketu, me prova shkresore

Kemi dale komplet nga tema, ne fillim u morem me Mersinin, tani me ty....

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Admiralo, nuk kam kohe te zgjatem shume, por kete lart e ke thene ti, jo une....
    i kam me fakte ketu, me prova shkresore

Kemi dale komplet nga tema, ne fillim u morem me Mersinin, tani me ty....
    e shpjegova njehere se cfare desha te them me kete.
    shkrimi #223.

ti gjithashtu arrite ne perfundimi qe ka vetem 2 kategori femrash. ato qe cilesove femra-meshkuj te cilat gjuajne, ose ato qe duan te gjuhen...
    kam edhe une fakte me prove shkencore per kete #225
    perfundim totalisht i gabuar per mendimin tim, pasi ka edhe ketegori tjeter.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 23 prej 54 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •