Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
    i/e regjistruar Maska e Vidasusi
    Anëtarësuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273

Na ishte njëherë...

Na ishte njëherë...
    ... dikush me kohë të lirë që po kërkonte të lexonte diçka interesant në internet.

Kështu zbulova këtë web faqe dhe herë pas herë këthehesha për të lexuar ndonjë artikull. Dhe mu deshë një kohë e gjatë për të vendosur të bëhem edhe unë pjesë e këtij komuniteti. Por pasi që u regjistrova, mu desh përseri kohë që të vendos për tu prezantuar.

Dhe ja sot, në këtë ditë të bukur, vendosa të bëj një “hyrje oficiale”.

Jam Vidasusi! Kam qef të lexoj, të shkruaj, të mësoj diçka të re... dhe ky forumi shqiptar mu duk tamam si vendi i duhur për ti bërë qefin vetes.

Kam qef të lexoj tema historike dhe këtu i gjej me bollëk. Madje nuk mungojnë edhe tema të tjera (art, kulturë, tradita, religjion...), që ngjallin interesin tek unë.
    Kam qef të shëtis, të vizitoj vende të reja, kultura të ndryshme. E dua natyrën, kafshët (por jo të gjitha), filmat, librat, internetin. Dua skijim, s’dua futboll. Dua pendën, s’dua armën. Dua internetin, por jo aq shumë teknologjinë... dhe shumë gjëra tjera.

Shpresoj të më pranoni në mesin tuaj dhe të has në debate të këndëshme!

Me respekt për të gjithë,
    Vidasusi

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Mire se erdhe Vidasusi,kaloja sa me mire ketu.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Wauuuu nje prezentim i bukur!

Mire se erdhe kalofsh sa me mire ne mesin ton
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Xhenet.M.S. Lexo Postimin
    Wauuuu nje prezentim i bukur!

Mire se erdhe kalofsh sa me mire ne mesin ton
    Po pra ,qeshtu duhet prezantuar..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    370

Talking

Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Po pra ,qeshtu duhet prezantuar..
    Oj e nderuara Nete,mos ja u qit mejher guhen meshkujve qe regjistrohen,se nuk i kuptojn hajgaret,e tani duhet me hap ni spital ne forum,por duhet edhe naj mjeke te fort me ja gjet,po menoj qe esht me humor,se mund te mendon qe nuk esht i mirepritur ketu,e tani nuk shkrun ma e nuk kena tani cka me mesue.

Mire se erdhe,dhe kalofsh mire e mos u prek,se keto bajn hajgare.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Vidasusi Lexo Postimin
    Na ishte njëherë...
    ... dikush me kohë të lirë që po kërkonte të lexonte diçka interesant në internet.

Kështu zbulova këtë web faqe dhe herë pas herë këthehesha për të lexuar ndonjë artikull. Dhe mu deshë një kohë e gjatë për të vendosur të bëhem edhe unë pjesë e këtij komuniteti. Por pasi që u regjistrova, mu desh përseri kohë që të vendos për tu prezantuar.

Dhe ja sot, në këtë ditë të bukur, vendosa të bëj një “hyrje oficiale”.

Jam Vidasusi! Kam qef të lexoj, të shkruaj, të mësoj diçka të re... dhe ky forumi shqiptar mu duk tamam si vendi i duhur për ti bërë qefin vetes.

Kam qef të lexoj tema historike dhe këtu i gjej me bollëk. Madje nuk mungojnë edhe tema të tjera (art, kulturë, tradita, religjion...), që ngjallin interesin tek unë.
    Kam qef të shëtis, të vizitoj vende të reja, kultura të ndryshme. E dua natyrën, kafshët (por jo të gjitha), filmat, librat, internetin. Dua skijim, s’dua futboll. Dua pendën, s’dua armën. Dua internetin, por jo aq shumë teknologjinë... dhe shumë gjëra tjera.

Shpresoj të më pranoni në mesin tuaj dhe të has në debate të këndëshme!

Me respekt për të gjithë,
    Vidasusi
    hello Vidasusi

me beri pershtypje ajo pjesa ku flet per natyren dhe kafshet...cila eshte ajo pjese e natyres qe nuk te pelqen?

Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Dashnori_84 Lexo Postimin
    Oj e nderuara Nete,mos ja u qit mejher guhen meshkujve qe regjistrohen,se nuk i kuptojn hajgaret,e tani duhet me hap ni spital ne forum,por duhet edhe naj mjeke te fort me ja gjet,po menoj qe esht me humor,se mund te mendon qe nuk esht i mirepritur ketu,e tani nuk shkrun ma e nuk kena tani cka me mesue.

Mire se erdhe,dhe kalofsh mire e mos u prek,se keto bajn hajgare.
    Xhenetin e perqesha,se mu ka ba si karabiber....edhe me kupton qe bej shaka,jo ket mysafirin ore dashnorii,epo mesohuni ta dalloni shakan pra...

Anëtarësuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    Ju falemnderit për mikrpitjen tuaj!
    Sa për shakat, nuk ka asnjë problem. Janë të mirëseardhura.

Anëtarësuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    hello Vidasusi

me beri pershtypje ajo pjesa ku flet per natyren dhe kafshet...cila eshte ajo pjese e natyres qe nuk te pelqen?

Broken_smile,
    kur thash "por jo të gjitha", e kisha fjalën për kafshët. D.m.th. i dua shumë kafshët, por ama jo të gjithë llojet. I dua shumë qentë, macet, shpendët, pinguinat, tigrat... e shumë të tjerë. Por nuk i dua ca lloje të zvarranikëve, minjët, hienat, krimbat dhe insektet... blakkk.

Sa për natyrën, s'më shkon ndërmend diçka që nuk dua. Për mua natyra është burim i pashtershëm inspirimi dhe energjie pozitive!

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Vidasusi Lexo Postimin
    Broken_smile,
    kur thash "por jo të gjitha", e kisha fjalën për kafshët. D.m.th. i dua shumë kafshët, por ama jo të gjithë llojet. I dua shumë qentë, macet, shpendët, pinguinat, tigrat... e shumë të tjerë. Por nuk i dua ca lloje të zvarranikëve, minjët, hienat, krimbat dhe insektet... blakkk.

Sa për natyrën, s'më shkon ndërmend diçka që nuk dua. Për mua natyra është burim i pashtershëm inspirimi dhe energjie pozitive!
    kafshet jane pjese e natyres... nganjehere na duket se nuk i duam ca gjera sepse akoma nuk i njohim mire...

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •