u bo 17 vjet qe jetoje jashte..... kur kom qene shqiperi ne kohe zgjedhjesh rastesisht,,,kom vajt me votu,,,,po perhere del qe kom votu,,,,,po sekush voton per mu se di ,,,,,dhe anetare te familjes time,,,, po kesaj si bohet,,,,
u bo 17 vjet qe jetoje jashte..... kur kom qene shqiperi ne kohe zgjedhjesh rastesisht,,,kom vajt me votu,,,,po perhere del qe kom votu,,,,,po sekush voton per mu se di ,,,,,dhe anetare te familjes time,,,, po kesaj si bohet,,,,
A do te dish sesi ka kaluar vota jote keto 20 vjet?
Ne 92 sigurisht qe ke votuar PD-ne.Ne 94 votove kunder Referendumit,ne 96 (ata) "votuan" per PD-ne.Ne 97 me ta mori Ruci me Gjinushin me kallash,ne 2001 ta mori Abdiu me vendim gjykate,ne 2005 nuk u mor vesh,ndersa ne 2009 e ke ne Ruzhdie.
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
Shifer e pabesueshme. Nese llogaritim 700.000 te larguar nga Shqiperia dalim 4 milione (pa te miturit), pra 4.5 milione(100.000 mund te kthehen per zgjedhjet) prape shume jemi...... .rrezik kane futur dhe turistet se nuk ka mundesi.
Paqe!
hhahahhahaha
po mire mo po une kur do votoje vete,,,,
apo kur te behet shqiperia superfuqi berthamore,energjitike,,turizmi hhhaahahaha
cudi se kom votu ne angli dhe usa se kom 2 neshtetesi te tjera ,,,,
po me te pas lezet shpirti,,,,
kur vajta te votoja ne shqiperi pasi me kontrolluan gjithe dokumentat thane ti ke votu ore i thoja une po keto jane nr e pashaportes kartes identitetit,,, ato qe kane shenu aty sjane te mijat ,,,,
ik or qun thane se dashke me votu ik se ke votu me doren e naj tjetri hahaha ky ishte kryetari qendres votimit qe solli dhe nja 2 vete te me nxirrnin jashte hhahahaha
gruja ime u habit se ajo eshte rritur jashte dhe se kuptonte si dikush ka votuar per mua dhe pse ,,,,i dukej cmenduri
Krijoni Kontakt