ai formoi shtetin me te korruptuar ne bote, jo me shqiptare por me arumun dhe sllave.
shikoi ministrat e enverit, te gjithe te ardhur nga rumania, jugosllavia, bullgaria
ata pak shqiptare qe ishin, i vrau
ai formoi shtetin me te korruptuar ne bote, jo me shqiptare por me arumun dhe sllave.
shikoi ministrat e enverit, te gjithe te ardhur nga rumania, jugosllavia, bullgaria
ata pak shqiptare qe ishin, i vrau
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Une kam miq te shumte ne Shqiperi dhe te gjithe e duan...ata vete thone "erdhen do ardhacake dhe u be ajo cka u be...shume prej tyre perfituan nga sharrja e Enverit si keta qe jetojne ne Shqiperi si ata qe e leshuan Shqiperin...por e verteta eshte dicka krejt ndryshe.
Lavdi XHAXHIT
enveri ka qene pederast, e pallonte titua ne hotelet e frances
Tani une nuk kuptoj pse po vihen kunder Enverit disa prej jush?
Ai ka vdekur dhe ata qe e pelqenin po e kujtojne..
ē'ti bejme ketit qe kemi ne krye qe duke imituar Enverin po shketerron komplet Shqiperine
edhe prape ka Fansa :P..
..Po ky qe iku ne djall vafte, s'na prish pune se po i bejne ceremoni kujtese!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Robbery : 11-04-2011 mė 19:41
https://www.behance.net/robberysk1100
duhet denuar e kaluara te korigjohet e tanishmja
Mė parė, nė kėtė temė, pyeta: pse nuk hapen dosjet e kohės sė Enver Hoxhės?
Duke u nisė prej tė thėnave tė Shqiptarėve, 50% e popullėsisė nė atė kohė kanė qenė spiuna tė shtetit. Prej kėsaj del se tė gjithė Shqiptarėt, qė kanė jetu nė atė shtet, e kanė sė paku nga njė pjestar tė familjes tė vet qė ka qenė spiun i Enver Hoxhės.
"Qė ti ēqitėsh kėta . . . duhet tu preē jo vetėm duart e kokėn, po edhe kėmbėt e trupin." Fan Noli
Krijoni Kontakt