Edhe 100 u befsh .Paskam hyre tamam ne kohe .lumturi pac gjithmone ne jeten tende![]()
Edhe 100 u befsh .Paskam hyre tamam ne kohe .lumturi pac gjithmone ne jeten tende![]()
Shumė afėr i kena b-dayt re sosht fer kshu dy ikona ti festojnė pėrnjėher hahahahhaha joke
Tė pėrshėndes zemra dhe tė dėshiroj ene 100 tjera![]()
Sui generis
Xheni, faleminderit princeshe :D shume per urimet dhe fjalet e mira, gjithashtu edhe per hapjen e temes ne forum. :)
Ju uroj nga zemra gjithe te mirat e kesaj bote,ty dhe familjes tende. Fati,shendeti,lumturia dhe dashuria qofshin gjithmone prane teje, suksese ne cdo hap te jetes!
Keto jane per ty, meqe nuk pate mundesi te jesh prezent per ditelindje.
tkshz
kiss
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 11-04-2011 mė 18:16
#VamosArgentina
goldi faleminderit! Cdo te mire ne jete te uroj. :)
Faleminderit per urimin valdetshala, gjithe te mirat ne jete per ty dhe familjen tende. :)
Ashtu eshte, faleminderit per urimin! Gjithashtu edhe ty te uroj shendet, dhe cdo te mire ne jete. :)
Faleminderit rrushe :) , te uroj cdo te mire ne jete.
Faleminderit dj per urimin. :)
#VamosArgentina
Faleminderit per urimin genius :D (ja ke cit fundin pram haha)
Cfare plaku bre, une ne lule te rinise jam haha(shaka). Faleminderit per urimin. :)
Faleminderit USA NR1, cdo te mire edhe ty. :)
Jo ne finale, po thuaj i fitofte te gjitha trofete e mundshem Barcelona. :D (Edhe shkaterim total bardhoshkave :p)
Faleminderit per urimin Partizoni, gjithe te mirat ne jete per ty. :)
Yll faleminderit per urimin! Te uroj gjithe te mirat ne jete. :)
#VamosArgentina
Te perqafoj fort,dhe te uroj at cfar Ti do t'i deshiroje vetes sate!
I gezofsh edhe sa te duash!![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Faleminderit per urimin, gjithe te mirat edhe ty! :)
Thenkju suzi, kithhh :)
Gjithe te miar ne jete per ty, dhe familjen tende!
Nuk jam i kenaqet vetem me Champions League, o krejt o asnje! :D
Faleminderit shume per urimin, cdo te mire ne jete per ty. :)
Faleminderir shume Iza, gjithe te mirat ne jete per ty dhe familjen tende! :)
Faleminderit ganimet per urimin! Te uroj cdo te mire. :)
P.S; Per cfare zemrimi e ke fjalen se nuk te kuptoj lol, gjithsesi me vjen mire qe te paska kaluar. ;)
#VamosArgentina
Faleminderit! Uroj gjithe te mirat per ty. :)
Sihana, faleminderit shume per urimin. Cdo te mire ne jete edhe per ty!
Te kam bashkvendase me duket. :)
Faleminderit shume Nete, te uroj gjithe te mirat ne jete. :)
Ndoshta e ke gjetur tamam kohen per nje urim ditelindje... ama jom idhnu me ty. :)
Faleminderit per urimin Nosa! Uroj gjithe te mirat ne jete per ty dhe familjen tende. :) Te kesh shendet,fat,lumturi dhe dashuri me njerezit e tu te zemres.
Zemra? hahaha urmofsh me xhi je pej sot per ditlindje, me uj ceshme a me fanta shokata? :p haha
Faleminderit per urimin! :)
p.s; Po be po, ikonat e k hahaha
#VamosArgentina
Oj alltan, faleminderit shume per urimin! Nje nder me te vecantet ketu ne forum. :)
haha :) , po normallno bakllava ene sheqerparja ne fund hahet. ;)
Flm shoqja jem, mikja ime.
Gjithashtu edhe une te uroj te kesh vetem shendet,harmoni,dashuri dhe lumturi ne jete. :)))
Ska lidhje a e perdorim gjuhen letrare, a dialektin ton, kryesorja jan llafet e sinqerta xhi dalin pi zemres tone. ;)
ahh dhuraten e mora une pi tej, ku ka dhurate ma te mejr se urimi,llafet taja xhi mi ke shkrujt, mjafton vec njona prej atyne te plotsohet ne jeten tem. :)
p.s; ta kom borxh ni drek/dark ne tivoli ;)
Faleminderit shume per urimin zanush, te puq edhe une. :) Te uroj krejt te mirat e kesaj bote, shendet dhe lumturi pac gjithmone! Asgje te keqe mos pafsh kurre me sy.
(tkam ruajtur bakllave qe mkishe bo maxhatorja, te kam borxh edhe darke:) )
p.s; Po ta gezoj veq edhe 1 vjet ne jeten time, qashtu sic paramendoj/enderroj, nuk do kerkoja me shume. ;)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 11-04-2011 mė 20:05
#VamosArgentina
Ju faleminderit edhe njehere te gjithve per urimet. :) Ne gezime ua kthefsha...
Keto jane per ju,
urdheroni embelsohuni...
![]()
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt