Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383

AKSH për ditëlindje, shfaqet publikisht

Drenas, 13 prill - Pa u trembur fare, me një qëndrim të rreptë ushtarak dhe me një krenari të veçantë, pjesëtarë të Armatës Kombëtare Shqiptare (AKSH), me uniforma dhe maska kanë defiluar para një numri të qytetarëve të Drenasit, të mërkurën, në shënimin e 7-vjetorit të daljes publike. Në një nga restorantet në Drenas, ku ishin mbledhur shumë qytetarë, kryetari i Frontit për Bashkimin Kombëtar Shqiptar për Kosovë, Ismail Bajraktari tha se pikërisht para shtatë vjetëve “trimat e AKSH-së zbritën nga malet e Kosmaqit për të mbrojtur dhe rikthyer atë që shqiptarëve i është marrë prej shekujsh”, raporton Zëri.
    Sot, AKSH, siç tha ai, vepron në mënyrë të rregull, me uniformë të re. “Ka ardhur koha që të publikohet hapur ideali i FBKSH-së dhe AKSH-së për ribashkimin e trojeve shqiptare. Do të vazhdojmë deri në fund, derisa të bëhet Shqipëria londineze”, theksoi Bajraktari. Përfaqësuesi i FBKSH-së nga niveli kombëtar, Sali Bytyçi kritikoi Qeverinë e Kosovës, e cila, sipas tij, nuk ka bërë sa duhet për vendin. Ai shfaqi brengën e tij për atë që Mitrovica ka mbetur e ndarë në dy pjesë, ndërsa kritikoi EULEX-in për arrestimet ish-pjesëtarëve të UÇK-së.
    “Aty, në Mitrovicë nuk po bëhet as regjistrimi i popullsisë, çka neve na jep të kuptojmë se e ashtuquajtura qeveri i ka çuar duart nga ky vend. Ende nuk kemi status të definuar të ushtarëve të UÇK-së, po bëhen plot arrestime nga EULEX-i, vetëm për ta dëmtuar luftën e pastër të tyre, që si për qëllim kishin çlirimin nga okupatori”, theksoi ai.
    Sipas Bytyqit, Kosova, por edhe Shqipëria kanë një politikë që për synim kanë interesin personal dhe jo atë kombëtar. “Nga politika shqiptare ka humbur ideali gjithëkombëtar shqiptar”, ka konstatuar ai.
    Në fund, për vazhdimësinë e veprimit të AKSH-së ka folur Hysni Salihu.
    http://www.koha.net/index.php?cid=1,7,55507

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ju lumt trimave sa kisha pas deshir te jem aty sa kuptova un AKSH DOTA VAZHDOJ AKTIVITETIN

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

urani29

Citim Postuar më parë nga urani29 Lexo Postimin
    Drenas, 13 prill - Pa u trembur fare, me një qëndrim të rreptë ushtarak dhe me një krenari të veçantë, pjesëtarë të Armatës Kombëtare Shqiptare (AKSH), me uniforma dhe maska kanë defiluar para një numri të qytetarëve të Drenasit, të mërkurën, në shënimin e 7-vjetorit të daljes publike. Në një nga restorantet në Drenas, ku ishin mbledhur shumë qytetarë, kryetari i Frontit për Bashkimin Kombëtar Shqiptar për Kosovë, Ismail Bajraktari tha se pikërisht para shtatë vjetëve “trimat e AKSH-së zbritën nga malet e Kosmaqit për të mbrojtur dhe rikthyer atë që shqiptarëve i është marrë prej shekujsh”, raporton Zëri.
    Sot, AKSH, siç tha ai, vepron në mënyrë të rregull, me uniformë të re. “Ka ardhur koha që të publikohet hapur ideali i FBKSH-së dhe AKSH-së për ribashkimin e trojeve shqiptare. Do të vazhdojmë deri në fund, derisa të bëhet Shqipëria londineze”, theksoi Bajraktari. Përfaqësuesi i FBKSH-së nga niveli kombëtar, Sali Bytyçi kritikoi Qeverinë e Kosovës, e cila, sipas tij, nuk ka bërë sa duhet për vendin. Ai shfaqi brengën e tij për atë që Mitrovica ka mbetur e ndarë në dy pjesë, ndërsa kritikoi EULEX-in për arrestimet ish-pjesëtarëve të UÇK-së.
    “Aty, në Mitrovicë nuk po bëhet as regjistrimi i popullsisë, çka neve na jep të kuptojmë se e ashtuquajtura qeveri i ka çuar duart nga ky vend. Ende nuk kemi status të definuar të ushtarëve të UÇK-së, po bëhen plot arrestime nga EULEX-i, vetëm për ta dëmtuar luftën e pastër të tyre, që si për qëllim kishin çlirimin nga okupatori”, theksoi ai.
    Sipas Bytyqit, Kosova, por edhe Shqipëria kanë një politikë që për synim kanë interesin personal dhe jo atë kombëtar. “Nga politika shqiptare ka humbur ideali gjithëkombëtar shqiptar”, ka konstatuar ai.
    Në fund, për vazhdimësinë e veprimit të AKSH-së ka folur Hysni Salihu.
    http://www.koha.net/index.php?cid=1,7,55507
    URANI29 A KENI INFORMATA E DHA NDONJE TELIVIZION KET NGJHARJE APO SI GJDO HER NE HESHTJE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Jo nuk kam informata vetem kam pa ket ne koha.net dhe publikova ketu.

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

urani29

Citim Postuar më parë nga urani29 Lexo Postimin
    Jo nuk kam informata vetem kam pa ket ne koha.net dhe publikova ketu.
    ok me gjith at flm shum

Si paralajmërim për këtë e keni pasur edhe një shkrim në Radio Projekt:

http://www.radioprojekt.dk/site/inde...neral&Itemid=2
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Si paralajmërim për këtë e keni pasur edhe një shkrim në Radio Projekt:

http://www.radioprojekt.dk/site/inde...neral&Itemid=2
    jo mo,sa te ju kemi juve enveristave,bashkimin e kemi ne xhep,se luan gje ate :P

s'na duhet as fksh, e uck e bksh e aksh...na duhet vetem nje PPSH me shokun Enver ne krie,dhe miqet e vellezerit tane ruso kubano kinezo koreano vietnamez,dhe pastaj,nga fitorja ne fitore :P

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Poko;

Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    jo mo,sa te ju kemi juve enveristave,bashkimin e kemi ne xhep,se luan gje ate :P

s'na duhet as fksh, e uck e bksh e aksh...na duhet vetem nje PPSH me shokun Enver ne krie,dhe miqet e vellezerit tane ruso kubano kinezo koreano vietnamez,dhe pastaj,nga fitorja ne fitore :P
    pse aq fobi nga bashkimi or zotri

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Po keshtu trimeri neper kafe e me cifteli kemi treguar gjithmone ne..

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    ju lumt trimave sa kisha pas deshir te jem aty sa kuptova un AKSH DOTA VAZHDOJ AKTIVITETIN
    qfar aktiviteti me viedh e plaqkit popullaten e pafajshme naten me maska siq e kan plaqkit qe sa vite keta kriminelet e AKSH-se po mendon a

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •