Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 48
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Faji eshte te ju te Prizrenit vete. Nuk eshte faji askund tjeter.

Une ju sugjeroj te gjithe shqiptareve ne anet tjera te Kosoves (e edhe trojet tjera shqiptare) te shkojne te shohin sesi duket nje vend etnikisht i paster, mu ne kufi me Serbine, ku nuk degjohet as turqisht, as serbisht, po vetem shqip dhe shqip. Ajo eshte krahina e Llapit. Le te shkoje Erdogani te llapjanet e shihe si po kalon, apo edhe ne Drenice e ne Decan.

A te kujtohet ca bete kur ke Erdogani n'Prizren. Ai garant mendon qe ju krejt turq jeni. Bile me ate ftyren e tij prej magjupit u krekoske se me siguri i dukej qe eshte ne Turqi.

Ju jeni n'kufi me Shqiperine, n'vend me qene ju Prizreni shembull per shqiptaret, aty te lodhet veshi duke degjuar boshnjakisht, serbisht, turqisht etj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 11-04-2011 më 03:34

i/e regjistruar Maska e Principat
    Anëtarësuar
    13-06-2009
    Postime
    165
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Faji eshte te ju te Prizrenit vete. Nuk eshte faji askund tjeter.

Une ju sugjeroj te gjithe shqiptareve ne anet tjera te Kosoves (e edhe trojet tjera shqiptare) te shkojne te shohin sesi duket nje vend etnikisht i paster, mu ne kufi me Serbine, ku nuk degjohet as turqisht, as serbisht, po vetem shqip dhe shqip. Ajo eshte krahina e Llapit. Le te shkoje Erdogani te llapjanet e shihe si po kalon, apo edhe ne Drenice e ne Decan.

A te kujtohet ca bete kur ke Erdogani n'Prizren. Ai garant mendon qe ju krejt turq jeni. Bile me ate ftyren e tij prej magjupit u krekoske se me siguri i dukej qe eshte ne Turqi.

Ju jeni n'kufi me Shqiperine, n'vend me qene ju Prizreni shembull per shqiptaret, aty te lodhet veshi duke degjuar boshnjakisht, serbisht, turqisht etj.
    Edhe une kam qen prezent aty, por jo per ate turkun po per keta mutat tane, e kam pa edhe vet qfar benin, p.sh kur dul Hashim Thaqi do tipa nga ldk ulerinin si ujq, e kur dul aj turku brohoritnin si me qen turq!!

Sa i perket kesaj te dytes, them se ti sun iu ndal njerzve gojen qfar gjuhe me fol qofshin edhe ata anglez, gjerman, se tash je shtet i pavarur, e ke me ndegjue lloj lloj gjuhe jo veq serbisht, turqisht, magjupisht . . . Po sa i perket kesaj parregullsie qe esht bere ne rregjistrimin e popullsis them se fajet i kane kta mutat lart qe i ceka . . .!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Principat : 11-04-2011 më 05:14

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Shpresoj qe te korigjohen keto parregullsi dhe te denohen ata qe bejne manipulime te tilla. Pershendetje per Prizrenin e bukur dhe mikprites.

seksi dhe i rrezikshem Maska e qerosi
    Anëtarësuar
    15-03-2004
    Vendndodhja
    dhome e guzhine
    Postime
    232
    Neper shume e shume vete kane lene atdheun, dhe jane integruar perfundimisht ne dhe te huaj. Kemi pasur momente shkelqimi persa i perket atdhetarise, me SKENDERBEUN, dhe shume e shume heronj te tjere shqiptar qe kane qene te preukopuar qe brezave te ardhshem ti japin nje toke dhe nje identitet. (qofshin keto te krishtere apo myslyman).

Paradoksi dhe ironia eshte se ne kohen e diktatorit Enver Hoxha e qenit shqiptar paskesh patur me teper vlere se sot, qe jemi ne "DEMOKRACI" dhe treva e kosoves eshte e lire e autonome.
    Ajo qe besoj une eshte se, arsyeja me e forte se pse po ndodh ky fenomen eshte se nuk kemi nje HERO, apo UDHEHEQES qe te na jape shprese, ndjenje dhe dinjitet si shqiptare. Ku nacionalizmi te kete po ate vlere qe ka pasur qemot.
    Arsye te tjera qe pak a shume jane pjelle e asaj te pares jane, skamja, gjendja social-politike e rajonit, dhe INJORANCA!

Besomeni kur u them se , nuk ja kemi para akoma fundin!!!!!!!!!!
    Ergo cogito, ergo sum!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Jo jo ndrrone kombin e banu kosovar se u ban bajat gjith shqiptar,tani do bahen kosovar,do turq do shkie e edhe nje grusht shqiptar keshtu behet kosova si mielli i magjupes.

Pagan Warrior Maska e Hylltar
    Anëtarësuar
    18-03-2011
    Vendndodhja
    Në Fushat e Elyses
    Postime
    164
    Nuk e di pse, po kjo gjuha turka si gjuhë e quranave,

do të thotë që kur e kam dëgju për herë të parë një turk duke fol kam mendu se është klonim i njeriut me gjeldeti
    PAGANËT PO TRIUMFOJNË, IMAMËT PO BIEN, BOTËS SË SHPEJTI DO TI KTHEHET PAQA.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-07-2010
    Postime
    146
    Citim Postuar më parë nga Hylltar Lexo Postimin

do të thotë që kur e kam dëgju për herë të parë një turk duke fol kam mendu se është klonim i njeriut me gjeldeti
    Duhet me ndejt shtrembet e me fole drejt : jane race e poshter,martohen me kusherina t`veta.Edhe t`pa bese jane...qasi m.uti si greket.

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Ee ngelet duke i fajsuar greket e turqte per shantazhe ndaj shqiptareve. Po aq budallenj qenkemi ne sa t'i perulemi cdo turku vs greku dhe t'na sjellin ne gisht nga t'u teket?

Fajin duhet kerkuar tek vete ne, e t'i bejme pyetje vetes se ku mbeti ajo krenaria e te qenurit shqiptar? Ku mbeti gjithe ajo sakrifice shekullore per ta mbajtur kete identitet?
    Apo duhet ta pranojme hapur se ne shqiptaret jemi mjeshter fitoresh ne beteja, por deshtojme totalisht kur jemi ne liri.

Pagan Warrior Maska e Hylltar
    Anëtarësuar
    18-03-2011
    Vendndodhja
    Në Fushat e Elyses
    Postime
    164
    Duhet me ndejt shtrembet e me fole drejt : jane race e poshter,martohen me kusherina t`veta.Edhe t`pa bese jane...qasi m.uti si greket.
    Patjetër, ku flet turku Turulu-turulu, kur bërtet gjeldeti turulu-turulu,, njësoj e kanë gjuhën
    PAGANËT PO TRIUMFOJNË, IMAMËT PO BIEN, BOTËS SË SHPEJTI DO TI KTHEHET PAQA.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344

do të thotë që kur e kam dëgju për herë të parë një turk duke fol kam mendu se ështëklonim i njeriut me gjeldeti
    Patjetër, ku flet turku Turulu-turulu, kur bërtet gjeldeti turulu-turulu,, njësoj e kanë gjuhën
    (lol....)

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •