Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 40
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

Shpija e Troje

Nuk e di a ka nje teme te tille ketu por un po e hap sepse eshte me interes.

A ka faqe ne internet per kto ceshtje?

Takoj shum miq qe duan te dine per shpi e troje qe shiten.

Cfar dini reklamojeni ketu.

Ska rendesi a shpi e troje ne tirane apo ne elbasan, ne durres apo ne kukes, ne Vlore apo vore, Berat a Lazarat. Kudo qofshin na informoni.

Pyetje tjeter.

Hasani ka ble truall ne Levan psh apo Lezhe.

Njisoj vete kostoja per ndertim shpije si ne Tiran apo ne Levan apo ka ndryshime?

Cfar dini .. tregojeni..

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ne se hasani blen diku truall ne nje fshat.. a duhet te paguaj ndonji takse shtetit per vit ?

ne se blen toke nga nji fshatar a duhet te paguaj ndonji takse shtetit cdo vit?

me than se toke dhe truall nuku jan e njejta gje?

ka ndonji qe i kupton e i di kto gjera mire?

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Thuaj Cones, qe katunaret nuk paguajne takse per token qe punojne. Per token ku kane shtepine ndoshta gjerat kane ndryshuar.

Ndryshimi mes tokes dhe truallit (ktej nga evropi) eshte se e para nuk eshte e ndertueshme. Dmth nqs Cones i teket per te ndertuar nje 10-katsh ne mes te tokes kur dikur mbillte miser e grure, vijne me vrap policet me rruspa dhe ja hedhin ne toke. E gjobisin ronshem dhe ... Conia del rru e qeth. Trualli zakonisht ka lejen e ndertimit me te kollajte, por edhe ēmimin me te shtrenjte. Dmth diferenca eshte tek ēmimi.

Nqs Conia do te beje nje hale pare, atehere nqs njeh kryetarin e komunes blen token e misrit, nxjerr leje ndertimi dhe e shet per truall rehat fare.

Tani Shqiperia eshte rast ekzemplar ku ēdo gje eshte "liberale". Un t'keshilloj t'kontaktosh Jack Watson per me shume ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    thx blue..

do presim dhe watsonin cdo na thote..

une po shikoj dhe vet mos blej dicka neper zonat jo shum te kerkuara..

kam pa nje rast ne internet ne katunde te kavajes.. po larg detit nja 10 km vij ajrore..

por duhet me shku vet me pa terrenin..

nje rast i mir ishte afer novoseles-vlore..

nejse tu pa tu bo..

.

i/e regjistruar Maska e Vidasusi
    Anėtarėsuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    Ndoshta tė ndihmon web faqėja www.NumerNje.com

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    thx blue..

do presim dhe watsonin cdo na thote..

une po shikoj dhe vet mos blej dicka neper zonat jo shum te kerkuara..

kam pa nje rast ne internet ne katunde te kavajes.. po larg detit nja 10 km vij ajrore..

por duhet me shku vet me pa terrenin..

nje rast i mir ishte afer novoseles-vlore..

nejse tu pa tu bo..

.

Braro mos i harxho paret kot me ble troje ne Shqipri nga kto zonat qe thu ti. Gjithmone nqs i ke kursimet e djerses qe te shko deri te ulluku bythes.

Shif e blej ndonje gje ne Evrope, qe eshte e nisur dhe ka marzhe permiresimi, nqs je njeri puntore. Ka jo pak pleq qe duan te dalin ne pension dhe per t'i dhene duart shpejt pronave kerkojne deri 10% me pak se ēmimi i tregut ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mir e ke o blu..por.. ndryshe nga ju.. te gjithe pa perjashtim.. une skam gjysher ne fshat ku me takon nje cop ullishte apo ferrė-ishte..
    as gjysher ne qytet ku me takon nje pjes prone nga ndonje dyqan a magaze nga koh e zogut..as nuk kam miqesi me ps-ne qe te kem rrujt ndonji cop nderrmarje shteti ..as jam katundar qe te kem plackitur toka ne bathore apo rrashbullo-skelo bradashesh..

jam pra shqiptar koti..
    prandaj du me pas dicka timen..
    por ne toke.. jo ne kat te 7 a 14-te te ndonji pallati valentino-leskoist apo dako vangjo kokodhimist e fidelo dulako m.utavist..

qe kur te vij psh korazoni vizite.. cefesht te furriku nje veze te fresket.. e ca domato tranguj nga bacja e majdanoz e rrush..

sapo piketova nje shpiz me bahce afer peqinit.. e fola me te zotin.. cte shoh.. e kishin vrare policin e mire..bandat kriminale.. ne ate zonė..

pra te kuptonj..se eshte e veshtire..por.. ajo m.ut shkiperie eshte si eshte.. eshte atdheu inė..

..

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    qe kur te vij psh korazoni vizite.. cefesht te furriku nje veze te fresket.. e ca domato tranguj nga bacja e majdanoz e rrush..

Braro, pse me veze, tronglla e domote e majdanoz do me ja shtru Corazonit kur t'vij per mysafir !!!

Qeke sarraf i modh ti !!!

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Brari shko ne njoftime.com atje vendosen kerkesa per blerje ose oferta per shitje.
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ti lart shko ndrro nickun e pastaj hyr ne temat e mija..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 02-09-2011 mė 16:42

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •