Hapet universiteti musliman "Bedër"/ Berisha: Kjo shkollë, është një zhvillim i rëndësishëm në formimin dhe edukimin si edhe promovimin e mësimeve të Kuranit dhe të Zotit
Hapet universiteti musliman "Bedër"/ Berisha: Kjo shkollë, është një zhvillim i rëndësishëm në formimin dhe edukimin si edhe promovimin e mësimeve të Kuranit dhe të Zotit
Jetë e rëndë.......!!!
Nese eshte hapur kjo teme me heret,edhe pse une smunda ta gjeje,atehere le te mbyllet.
Nese jo,mund te na tregon dikush qe jeton ne Tirane me shum per kete universitet,sepse ne skisha degjuar me heret per nje universitet te tille ne Tirane!
Jetë e rëndë.......!!!
aha tash e kalume krizen lol
intelektualet qe kan me dal prej kti universitti kan em e knaq shqipnin
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
mire qe e hapen kete universitet, po buke me se do hane? lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pink-buke do hajn me cfar kan henger deri sot![]()
Jetë e rëndë.......!!!
Ky është një lajm shumë i mirë.
Tani përfaqësuesit e myslimanëve do shkollohen në Shqipëri sipas traditës myslimane shqiptare e nën frymën tolerante, e s'do shkojnë nëpër vendet arabe, ku shkojnë si njerëz e pjesa më e madhe kthehen si mazlluma vehabistë. So, it's a good news.
Programi s'duket i keq.
Nga përurimi:
![]()
Life's too short to remove USB safely.
Jack Watson ka te drejte,
nje universitet i tille do ndikoje ne rritjen e nje brezi dijetaresh me nje fryme tolerante ne ndryshim me ata te arsimuar ne shkollat teologjike arabe
Mire qe nuk qenka per hapjen e nje universiteti muslimane ne Kosove, se tani do te fillonin menjehere sharjet dhe etiketimet per ekstremistet islamike te Kosoves .
Mire qe qenka hapur ne Tirane se tani edhe njerezit tane te interesuar per fe mund te vijne te studiojne atje pra.
E kane hapur bektashite Rina. S'besoj se njerezit "tuaj" jane te interesuar ne kete rryme.
Kemi edhe bektashinj ne. Do te na ndihmoje shume. Mirepo pse te nenforumi musliman universiteti bektashi kur eshte nenforumi i caktuar
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 07-04-2011 më 19:06
Krijoni Kontakt