luli vocerr.ushtar me kompjuter!
ne nuk kishim fruta ne ushqimin e perditshem.2 vjet pa fruta mos te flasim per recelna dhe embelsira.
shko luj plastation se kjo teme nuk eshte per ty. CALL DUTY ja vlen se lun dhe cuni im
luli vocerr.ushtar me kompjuter!
ne nuk kishim fruta ne ushqimin e perditshem.2 vjet pa fruta mos te flasim per recelna dhe embelsira.
shko luj plastation se kjo teme nuk eshte per ty. CALL DUTY ja vlen se lun dhe cuni im
Shiko , shiko ! Paska fillu me u bo lufta me molle dhe dardha ! Cfare u be lufte majmunesh ? Pooo ketu ke te drejte , ne nuk kemi pasur as tanga ....! Me cfare do benin qejf ushtaret shqiptare te asaj kohe ! Edhe vete populli kishte probleme ne kete fushe , per punen e qejfit ...! Se ishte i gjithe populli ushtar pra mo ...! Apo jo ?
E qe ta ngas llafne , meqenese ishte i gjithe populli ushtar , perfshi edhe te persekutumit (qe i fusnin ne xhenjo) , i bie qe me llafin e Brarit dhe te fatlumit , apo Puroshkodranit , populli ishte kunder vehtes .....!!!!!!!!!!
Akademia ushtarake prane Napolit eshte ajo e Pozzuoli, akademia e aeronautikes. Ti sikur ishe detar nje here, tani po del aviator. Nga Acropolis (me siguri e ke ngaterruar me Annapolis) dole ne Napoli.
Ne Itali dy vakte hahen ne mense, dreka dhe darka. Ndersa mengjesi hahet ne dhome apo te bari prane shkolles. Te gjitha konviktet jane te pajisura me kushte gatimi te shkelqyera dhe me frigo.
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
@violativo
Po te ripyes, si ishin rreshtuar divizionet greke ne kufirin shqiptar per mesymje dhe si ishte kunder-reshtuar ushtria popullore ???
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
turkija e ka armaten e fort se e dau qipron,i beri greket batare dhe beri per turqit qiprot ter at luft dhe kerkush sguxon me ja lujt,po ta bente shqiprija per neve ket do thojsha se ka armat te fort,ose ka pes dikur ni armat te fort
High Voltage , Power Supply
Me sa kam degjuar,qe te jesh ushtar tashi,paguhesh me nje rroge duke filluar minimalisht nga 40 mije leke te reja.Nuk e di sa e vertete eshte kjo.Ka ndonje informacjone te sakta per kte?
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Krijoni Kontakt