per te kuptuar sa e mir qe ushtria e enverit do ish mir..po nuku e kemi ate mundesi..ti conim vec nji here ne halete..wc-te.. e reparteve ushtarake te kohes enverit.. keta enveristet e kosoves qe ne koh te enverit nuku vajten atje te punojne e ushtrojne por i vnun guzicat neper busat e trenat e titos e ja mbathen ne zvicer gjermani suedi e kanadi..
e enverin e regjimin e tij e deshen vec per 3-4 jav ne ver me hanger si pashallare ne hotel adriatik te pllazhit me 2 dojcmarka java.. e pastaj kerrave e perseri ne evrop..
bira hurvash jan..
kan kenaqsi qe ai regjim i varferoj e i shkeli shqiptaret e shqipris e atyre ju dha rasti me ardh e me gjet pastaj kumblla te reja ne tiran.. edhe se ishin vet katundar injorant e si gorilla te shemtuar..
as me punu qoft simbolikisht 2 jav neper kooperativat e enverit nuk erdhen..
vetem per dajt..15 katsh e adriatik.. e donin shqiperin e enverit e me ja pa ansamblin e balerino-valleve ne evrop..
kopila..
lahpera..
edhe kur vinin ne pllazh.. me spiunlliqe merreshin..
tuj provokue vendasit e kushrit e tyre ne shqiperi e pastaj naten tuj ja raportue pobratit.. cka tha x e y-ni..
superlahpera..
-
Po habitem me kete qe po lexoj !!! Vetem nje hamburger !!!
Me aq sa kam pare ne tv dhe sa kam lexuar mensat e ushtrise amerikane nuk jane te mira dhe ushqimi i larmishem.
Nqs behet fjale per ushqimin e gatshem, racionet e famshme K, duhet te konceptosh se ushtari shqiptar mundej vetem t'a enderronte nje racion te tille. I duhej te nxirrte gaveten dhe te mendonte se ēfare mund t'i qellonte ate dite per te ngrene.
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
@violativo
A mund te me thuash ne cilen pjese te kufirit u perqendruan 13 divizionet greke per sulm ???
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Kush te tha ty qe ka ushqim te larmishem ata..... ushtari qoft amerikan qoft shqiptar barkun se mbuh dot me buk, bile po ta dish ti ne amerik ushtaret i kan kushtet me te kqija, kontrollo pak per shkollen ushtarake Acropolis dhe per menyren e stervitjes famekeqe dhe te rrepte. Kto i kam provuar vet mbi kurizin tim e mos me fol mua per larmi ushqimesh!!!!!!!!!!
Ngadale ore babam se nuk jetojme ne shek. XIX !!!
Ushtaret amerikane i sheh gjithmone me tabakane e tyre ne mensat e Afganistanit dhe Irakut. Fotot m'i ka treguar nje miku im qe kishte qene ne ato vende dhe kishte ngrene ne mensen amerikane. Kur e pyeta si ishte ushqimi me tha tekstualisht: "Nuk hahet si ne restorant apo shtepi, por hahej mire". Dmth hahej si ne mensat universitare apo aziendale ne Itali.
Ti, tani vjen e thua qe ngordhin per buke !!!
Per kuriozitet, mund te me shpjegosh ēfare permban zakonisht ajo tabakaja ???
sa shum vujn. lumsi ish ushtari shqiptar qe i bite kazanit cep e me cep me gjet ni kokerr pasul.
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Krijoni Kontakt