Berrr Berrr Berrr ..... ! Qeke bo barbar si serbet ! Pasi shqiptareve iu hapen syte , serbeve iu mbeten per te marre ndihme nga idiote shqipfoles si puna jote ! Kjo eshte gjithashtu nje fitore shqiptare !
Te te thoja debil do te nderoja shume ! Por pervecse nje i hallakatur qe nuk ka mendje , nga ty degjon edhe tinguj pa asnje lloj kuptimi apo lidhje me njera tjetren ! Ishte mire qe e pe fytyren tende ne pasqyre , pavaresisht se u nxehe !
Hajt tani shko dhe lexo Nacertanjen dhe pi ndonje cike uthull te bome vete ! Dhe te fala Sinan Hasanit , Ibrahim Rugoves dhe Sali Berishes , po mujte !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga violativo : 15-05-2012 mė 16:20
Ky ishte maksimumi qe kishe per te thene nga tere keto postime qe ke bere ne kete teme.Shume dobet,teper dobet .
U ka lene mangut stalinizmi ne mendje dhe shpirt.Ty nuk te rruhet per shqiptare Kosove dhe as shqiptare Shqiperie ,ty te djeg kur ta dhjejne ideologjine stalinste,ate e keni krymb qe u bren ne zemer qe prej vitit 45.Ju jeni ata qe therrisnit Dushan Mugoshat qe te ta krijojne shtetin komunist gjersa vritnit dhe qitnit ne prite mijera shqiptare Kosove qe u prishnin punen e vellazerise me serbet e Mugoshes.
Ajo me lart me ngjan me...Brohoritjet ne forme kumtese qe qivuri ben kur ka hyre ne grope te .......
KUSH MORE ISHIN ARMIQ IMAGJINARE GREKU, SERBI, ITALIANI ...NUK TE DUKEN KETA SI ARMIQ, SE EDHE VETE NA CAVE GAJDEN ME GJYSMEN E HARRUAR kur kjo gjysem a me teper jane nen pushtimin e 2 the pareve...
dhe qe kemi ruajtur kufinjte e 1912, nuk te takon as ty e as ndonje flataraku ti beje komente e te na ligjroje kur hala ska dale nga veza, ruajtja e kufinjeve donte zotesi e nuk u ruajten me kumtesa e lutje, por me mish e dhembe, djersen e mundin e c'do Shqiptari.....
Sa per rep.Serbska ose krijesen corba trahanaja BOSNJE-HERCEGOVIN mesoje se ushtria serbe pas bashkimit te boshnjakeve me kroatet ia kishte fut nji vrapi...... e ushtria boshnjako-kroate perpak do te futeshin ne Banja-luka po bushtrat Franca, Ruzia, Angli i zuni frika e fillun me qit garuzhded e pushtellekut, prandal e ke ate repubiruce m edrite te kuqe de dera.....
C'fare kemi bere ne "te Shqipnis" per vllaznit e motrat tona kete ne qofte se ke sy e vesh do ta kishe pa e nigju...por ti fshihesh pas te vertetes ashtu sic u fshehen me mijra suresh, prej pergjegjsis per ti mbrojt familjet e perndjekuna e qitshin kapalla ne Tiran e Durres, fshihesh ashtu sic i fshehen 3% e vllavrasjes e te kush ti kapte ma perpara, fshihesh pas c'do pisi e plere qe duke shfrytezuar varferine erdhen e mblodhen stoli ari e diamante per nje cope buk, fshihesh si ato larot qe ne 91-92 shitshin tongerllik te hotel Dajti me Porche e Mercedesa duke mashtrue e keq perdor vajzat e reja.....etj etj.....
SHQYPNIJA ASHT E TE GJITH ATYNE QI E NEROJN DHE E RESPEKTOJN ATE....NJEREZ SI TI QE FLASIN PA MENDUE E PA MAT FJALT QI ZJERRIN PREJ GOJET, JANE PER MARRE E TURP
each second is eternity as eternity is now,
and now, now is forever
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga trestenik : 15-05-2012 mė 18:05
High Voltage , Power Supply
Dukesh qe e ke patriotizmin ne gjak sa dhe ushtrine e shtetit shqiptar e quan ushtri e Enver Hoxhes ! Patriot i madh qenke , ka mundesi shume nga ajo raca gjysem lekshe qe e shiti tek italiani dhe gjermani , me siguri ! Dhe ke te drejte se keshtu lloj patriotesh i kemi me pakice , gje e cmuar . Vetem disa gomone u mbushen kur iken ne 1944 .
Ndersa sot , nga "patriotizmi" i madh , vuajne per arritjet e Shqiperise dhe popullit shqiptar gjate viteve te luftes se ftohte ! Me kete lloj "patriotizmi" mos na infekto neve te pakten .... qe e duam kete vend pavaresisht se kush e drejton !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga violativo : 15-05-2012 mė 19:01
vollativ..
e di kush qe nja 25 vjet komandant i aviacinoit luftarak ne koh te enverit?
Fyerjet dhe shpifjet pa me njohur fare i hedh ketu si argumente???
pffff.. dukesh shume i varfer ne argumente ne kete menyre.. Une po te rreshtoj faktet dhe ti me rreshton fyerjet, Ne fund ti mendon se ke te drejte. Ok, beji qefin vetes. Une po te rreshtoj fakte te tjera dhe ti vazhdo shkruaj se une jam serb , grek, gjerman, italian a ku di une tjeter. . Per ti thirrur ndergjegjes tende kujto se ku ishe kur vellezerit kosovare kishin nevoje per ne. Cfare bere ti per Kosoven?
nejse po te rreshtoj fakte per ushtrine e pathyeshme shqiptare te Enver Hoxhes( sepse ajo ushtri i sherbeu vetem atij do apo nuk do ti).
Ne rast te nje perballje me nje ushtri te NATOs ne ate kohe mendon se do kishte mbijetuar me shume se 2 ore ushtria shqiptare?????
Me se do shkonin ne lufte? A e di menune qe kishin ushtaret ?
Po ta them une
Mengjes - grosh. +200 gram buke.
Dreke - pilaf orizi(nuk flitet per cilesine dhe pastertine e orizit) ose pilaf me makarona.
+ supe (dmth presh te zjere ne nje kazan te madh ku here here hidhej dhe nje dore oriz) + 200 gram buke.
Darke - nje gote caj + 200 gram buke.
Dy here ne jave nga 200 gram mish ne dreke , te cilin ne shumicen e rasteve e pergjysmonin kapterat e ushtrise per ti pjekur nje cope oficerave te sherbimit ne shenje servilizmi.
dhe kjo ishte nga dita e pare tek e fundit pa asnje ndryshim.
Sa energji mund te kishte nje ushtar per te shkuar ne lufte me nje ushqim te tille?
po te them une se shpesh here ushtareve u binte te fiket ne stervitje.
Ne na ka nderuar Zoti qe nuk u perballem ndonjehere me lufte te vertete ne tere ato vite per shkak konjukturash se perndryshe do ishim zberthyer brenda dy oresh.
Dil e shkruaj tani se jam serb apo grek apo ku ta di une, por keto a i mohon dot?
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Degjo o 2043, e para punes e di ti qe 4 destrojerat Anglez nuk kishin te drejt te futeshin ne terriotrin shqiptar. Pra kercenuan territorin sovran Shqiptar dhe se dihej shume mire qe ato minat ishin ne kufi dhe se ato minat e vene nga jugosllavet ka fakte qe pohojne te kunderten dhe kan prova qe ato mina mund ti ken vene nazistet. Duhet ta dish qe ne ate kohe edhe shqiperia po perpiqej ti hiqte minat, por, ajo ushtria e Enver Hoxhes ishte ushtria e popullit shqiptar. Mos do gje ushtrin e Zogut ti, e di ti qe po te ikte Enveri do te vinte prap zogu qe priste lajme nga New Yorku. Sa per ate armatimin shqiptar gjat 1997 ato u shiten ne ter boten nga tregu i zi dhe faktet deshmojne te kunderten qe thua ti.
Krijoni Kontakt