Postuar mė parė nga uj me gaz ne prej dashurise nuk mund te lejojme t'i besh dem vetes... ceshtja eshte vetem: a do ti? dakort do isha por pa kushte dhe kaluzola
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu sur tout quand elle a le Diable au corps... ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Postuar mė parė nga aMLe E di .................... Pse gjithe ato pika pas gjuhe, eshte kercnim ky?
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Postuar mė parė nga hot_prinz Pse gjithe ato pika pas gjuhe, eshte kercnim ky? Skam cbej,e bej ne menyre te pandergjegjshme kercenimin E kam prej profesionit
U come 2 love not by finding the perfect person, but by seeing an imperfect person perfectly.
Postuar mė parė nga Albela dakort do isha por pa kushte dhe kaluzola kushti i vetem eshte dashuria. nese nuk do as veten si do na duash ne? duhani i ben dem te gjitheve...
imagine there's no countries... nje fjale, nje kuptim... :))))
.................
Love has no limits
Postuar mė parė nga aMLe Skam cbej,e bej ne menyre te pandergjegjshme kercenimin : p E kam prej profesionit : p Kujdes, se po me sjell frike me kercenime te pandergjegjshme, e sdi nga tja mbaj. ................. SinFoni@, ke e kercnon ti me gjihte ato pika?
Postuar mė parė nga uj me gaz kushti i vetem eshte dashuria. nese nuk do as veten si do na duash ne? duhani i ben dem te gjitheve... pse dua veten , nuk ndryshoj per askend siē nuk dua te ndryshoj njeri per mua nqs duam dike e duam me te mirat dhe te kqijat qe ka
Postuar mė parė nga hot_prinz Kujdes, se po me sjell frike me kercenime te pandergjegjshme, e sdi nga tja mbaj. SinFoni@, ke e kercnon ti me gjihte ato pika? Mos ki frike se sot jam me ore te mira
Postuar mė parė nga aMLe Mos ki frike se sot jam me ore te mira Amle cbehet ketej? Te pershendes!
Postuar mė parė nga gloreta Amle cbehet ketej? Te pershendes! : ) Po bej praktike me kercenime .....me shkojne apo jo ?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt