Madaber,je gati ?
Se duhet te shkoj pak deri aty afer ne France......pago bileten e avionit![]()
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Besim i mire
Kam edhe nje kusht,sipas familjareve para se te bejm dasmen na duhet te lidhim kuroren ne aspekt fetar.
Ose gjej Hoxhen Ose e gjej Une.
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Ok aMLe, behu gati shpejt e shpejt sa te mar une biltat. Mer ēfare te duhet me vete se do nisemi shpejt e shpejt.
Xhenet, e mora me ne fund vendimin. Vendosa ne Madagascar, ishuj ekzotik, larg zhurmes se metropoleve, dhe pushim total, vetem une dhe ti.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Te trashgoheni, se une i kam ra pishman qe Jam martu.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Xhenete, une flisja vetem per vehten time, nuk do t'thote se ti nuk do e gjesh lumturine.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Ah harova te them mos u merakos,edhe pse aMLe paska qef luxin nuk e le te egzagjeron me qmimet,
une jam modeste dhe ekonomike.
PS: Hot Prinz,nga sote mer shembull ne qiftizimin ton dhe ndoshta do te gjesh lumturin tende.![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Ciftiii do me merrni edhe mua me pushime ?![]()
![]()
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Xhenet, nuk merakosem hiē, e njof aMLe dhe nuk po mundohet te me shpenzoje mua, por e ka nga qejfi i madh per mua dhe per ty. Hahahaha
aMLe, gjithashtu dhe ti me bashkedeshmitaret e tjer i keni pushimet prej ēiftit, por duhet te rrini larg nga ne.
PS: per pak harrova, te gjitha nuk do ti vendos une, Hoxhen gjeje ti, dhe kushti yt plotesohet.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Krijoni Kontakt