Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Po ashtu mbeti por mundet te ndodhe edhe me heret te maresh lajmin nga vellau alem_de
Ateher une i kam disa kushte para se te me xixellojne syte.![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
O Madaber,nuk e merr ti ciken tone keshtu si thu ti mik.Se e kena cik te dukatit ma te miren ne katun.Pa ja pru dy kile dukat dhe do sene tjera as qe bejm fjale per ate pune.E do tok e troje i dume,e ni Mercedes te ri e dum.E pert rroba bejm fjale ma vone.E me na e shtru cat rrug me asfalt per ne katun se me lloc e kena.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Perveē atyne qe kam lexu njeher, jam gati te mi besh te ditura te gjitha, para se te vendoset gjithēka. Kur te mi besh te ditura kushtet, duhet te jet dhe dikush nga fisi yt qe na vezhgon kur flasim.
Pasi te mi tregosh ti kushtet e tua, duhet me dit dhe ti do kushte te miat.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Djali prit prit. Te te lypim fijet njehere. Kojtove qe eshte lehte te kesh Xhenetin ti. joooooooooooo..
Te rremoj une pak profilin tani. Se mos gjej ndonje pike ne te shkuaren tende.....
Dhe te paralajmerojme qe tani. Ne kerkojme nga ti te jesh shume shume modern me motren tone. Por po e lendove ne behemi me fanatik se ligjet e kanunit. Kuptove?
AUTOCHTHONOUS
AUTOCHTHONOUS
Anita, sa the ti ma nalt jam dakort e gati me i plotesu te gjitha. Ndersa ca thot ma lart Alem_De, nuk jam kundra, por ato po i kuvendojn burrat e shpiave.
Alem apo e shoqeron motren kur te foli me mu? Se si e tutme po mduket
Jam dakord ti theme kushtet e mija para deshmitarve (Vellaut alem_de dhe Motres Anita).
1- Te jesh Tolerant respektues dhe punetor.
2- Nuk dua te me shash jo vetem mua per kerkend
3- Te ndash me mua cdo problem dhe te jesh prind per shembull
4- Te tjerat ti tregon anita dhe alemi.
Kushtet e tua?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhenet.M.S. : 18-06-2011 mė 09:00
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Jam i lirė dhe jam i qetė![]()
Sui generis
Krijoni Kontakt