Close
Faqja 6 prej 100 FillimFillim ... 456781656 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 1000
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    yes, ca emri ke pas se dukesh shume e familjarizuar me forumistet
    Nuk kam qene asnjehere me pare ketu, por ama di te dalloj se cilet njerez vlejne! Po ashtu nuk e kam te veshtire te familjarizohem me njerez, si ketu po ashtu edhe ne realitet, sepse nuk jam njeri antisocial.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Nuk kam qene asnjehere me pare ketu, por ama di te dalloj se cilet njerez vlejne! Po ashtu nuk e kam te veshtire te familjarizohem me njerez, si ketu po ashtu edhe ne realitet, sepse nuk jam njeri antisocial.
    F-I ka nja dy vjet qe s'shkruan prandaj

Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    F-I ka nja dy vjet qe s'shkruan prandaj
    Kam marre pjese ne disa tema ku ka dhene edhe ai mendim, dhe me ka rene ne sy pergatitja intelektuale, dalloj gjithmone cilesine, dhe me duket se nje cik gabim, sepse tek teorite konspirative ka dhene nje koment tjeter te rastit pas meje. E ke te qarte tani? Flm per mirekuptimin

i love my friends Maska e *romantiku*
    Anėtarėsuar
    25-01-2011
    Vendndodhja
    mes luleve...
    Postime
    176
    ka na nje singel ketu...hahaha
    NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?

Romantiku, a mund te te pyes mbi shprehjen qe ke vene si firme, kush e ka thene kete, sepse sa here me ndodhte nje gje e tille, pra qe flisnin gjithmone pas shpines sime, thoja gjithmone keshtu,(pa e degjuar me pare kete nga dikush tjeter) dhe kur e lexova pashe nje rastesi te kendshme, mendova se mos e ka thene dikush, dhe une e kam thene me pavetedije me pare....Cili shkrimtar e ka thene?????
    O Zot cfare rastesie!!!!!!!!!

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    po mire,po prenotime dasmash beni ?
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i love my friends Maska e *romantiku*
    Anėtarėsuar
    25-01-2011
    Vendndodhja
    mes luleve...
    Postime
    176
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Romantiku, a mund te te pyes mbi shprehjen qe ke vene si firme, kush e ka thene kete, sepse sa here me ndodhte nje gje e tille, pra qe flisnin gjithmone pas shpines sime, thoja gjithmone keshtu,(pa e degjuar me pare kete nga dikush tjeter) dhe kur e lexova pashe nje rastesi te kendshme, mendova se mos e ka thene dikush, dhe une e kam thene me pavetedije me pare....Cili shkrimtar e ka thene?????
    O Zot cfare rastesie!!!!!!!!!
    e kam lexur diku ne nje liber kjo gje me ka ndodhur dhe mua me pelqeu kjo shprehje dhe e vendosa si firme,
    NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Robery dhe Bamba jane fiks per njeri tjetrin, besoj se dhe ata te dy do me japin te drejte : D

tHeKtHi MaMa :P
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708

Talking

Citim Postuar mė parė nga *romantiku* Lexo Postimin
    ka na nje singel ketu...hahaha
    rri aty mes luleve prit dhe pak :P
    if love is the answer, could you rephrase the question?

ღ Ƴℓℓėʓ ღ Maska e RiGerta
    Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Yes-i,aman mos me ngaterosh mua me dikend,se nuk jam per mashkull me mashkull

Ka disa ketu qe jan te afert me postime,kam lexu duke i then njeri tjetrit,moter e wella po ku me dit a ban me i ciftizu
    Jo,jo nuk ben moter me vella me i ciftezu.Cift duhet te jene ato qe i drejtohen njeri-tjeterit me "shpirte" apo "zemer" mos i ngaterro punet dhe ti Njoni_ch bash per ty kjo teme se ty te kemi beqar.Nje pershendetje speciale prej tek une deri tek ti
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

Faqja 6 prej 100 FillimFillim ... 456781656 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •