Close
Faqja 5 prej 100 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 1000
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Kleadoni me The admiral, per mua jane cifti perfekt, do kombinonin shume edhe ne jeten reale, e them seriozisht!
    E sheh pra cfare intuite kam, me kishit rene ne sy ju te Dy....
    Flm per konsideraten Yes. Faktikisht edhe une nganjehere cuditem me shkrimet e admiralit se duket sikur po i shkruaj vete.... po shyqyr qe jane ca tema ku e mendojme ndryshe (sidomos ne temat ku ai tregon nivelin e tij te "maskilitetit")

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Flm per konsideraten Yes. Faktikisht edhe une nganjehere cuditem me shkrimet e admiralit se duket sikur po i shkruaj vete.... po shyqyr qe jane ca tema ku e mendojme ndryshe (sidomos ne temat ku ai tregon nivelin e tij te "maskilitetit")
    Mos ma "shaj" djalin se e kam patriot, jemi nga i njejti qytet, dhe shkodranet jane kavaliera, nuk jane edhe aq maskilista, kush e di si te eshte dukur. Po hajt me mire, edhe nese eshte, ke rast ta permiresosh djalin

Btw, soni me F-I do ishin super cift, jane te Dy shume te mire!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Btw, soni me F-I do ishin super cift, jane te Dy shume te mire!
    as qe kane lidhje fare,
    per F-I veshtire se gjen nje partnere te denje ketu, intelektualisht te denje.

Mos ma "shaj" djalin se e kam patriot, jemi nga i njejti qytet, dhe shkodranet jane kavaliera, nuk jane edhe aq maskilista, kush e di si te eshte dukur. Po hajt me mire, edhe nese eshte, ke rast ta permiresosh djalin
    hahaha, nuk po e shaj aspak! Perkundrazi, do isha bere "merak" po te mos ishte maskilist

p.s E shkreta une kur t'i lexoj ai keto komentet e mia hahhahaa

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    as qe kane lidhje fare,
    per F-I veshtire se gjen nje partnere te denje ketu, intelektualisht te denje.
    Soni eshte e tille, pastaj ciftet jane per te plotesuar njeri tjetrin! Si nuk merr vesh fare ti nga keto pune, te duhet nje psikologe ty qe te trajtoje nje cik

Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    p.s E shkreta une kur t'i lexoj ai keto komentet e mia hahhahaa
    Do i behet qejfi mos ki merak, eshte djale me gusto Ai!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Soni eshte e tille, pastaj ciftet jane per te plotesuar njeri tjetrin! Si nuk merr vesh fare ti nga keto pune, te duhet nje psikologe ty qe te trajtoje nje cik
    nuk kam asgje kunder sonit por te gjesh femra intelektualisht te denja eshte gje e rralle, e te gjesh nje te denje per f-i pothuajse e pamundur.

nuk kam asgje kunder sonit por te gjesh femra intelektualisht te denja eshte gje e rralle, e te gjesh nje te denje per f-i pothuajse e pamundur.
    uffffffffffffffff na trashe, ku e ke walchirian te te beje nje cik terapi ty, se nuk qenke ne rregull sonte.

F-I me soni-in dhe pike, jane yje te Dy, plas ti

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    yes, ca emri ke pas se dukesh shume e familjarizuar me forumistet

Kush eshte F-I?? Po "intelektualisht te denje" ca nenkupton ti? E pastaj, ne forum e gjete ti te kuptosh nese nje femer eshte intelektualisht e denje?? Ketu shpesh edhe tallemi, bejme batuta apo ja fusim kot (sipas rastit).... intelekti kuptohet ne pergjithesi, ndaj ka plot djem e vajza ketu qe jane inteligjent.

Faqja 5 prej 100 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •