Close

Rezultati i Sondazhit: Pse beni pushime verore ne Shqiperi?

Votues
37. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Eshte ceshtje patriotizmi, ndjej krenari kombetare.

15 40.54%
  • Plazhi shqiptar eshte me i bukuri ne rajon.

15 40.54%
  • Nuk me pelqen, bej pushime ne tjera vende

7 18.92%
Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 128
  1. #-9
    i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anėtarėsuar
    04-02-2010
    Postime
    193

Cila eshte arsyeja qe beni pushime ne Shqiperi?

Meqe edhe une jam nje prej atyre qe preferoj me gjithe zemer pushimet ne Shqiperi, do doja te dija se cfare mendimi ndani edhe ju ne lidhje me pushimet verore ne plazhin e Shqiperise.

2. #-8
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    une ne fakt pushimet i bej ne vende te tjera, por ne shqiperi shkoj cdo vere per te pakten dy jave per takuar familjen. natyrish e bej me gjithe qejf.
    fati im qe kam mjaft kohe te lire ne vere.

po te kisha vetem 2-3 jave te lira, pushimet e mia nuk do i kaloja absolutisht ne shqiperi.
    Vasudhaiva Kutumbakam

3. #-7
    Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anėtarėsuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipėri Etnike
    Postime
    516
    Personalisht nėse kam vendosur t'i shpenzoj ca euro (300, 500 ...) mė mirė ato t'i trashėgoj njė shqiptar se sa njė malazez, bullgar apo grek.
    Tek Mali i Zi njė sqarim, malazez e thashė pėr faktin se ata mbledhin taksat, si dhe kohėve tė fundit po ndegjoj se rusėt po ndėrtojnė hotele nė Ulqin.
    Kombi mbi tė gjitha

4. #-6
    i/e regjistruar Maska e Sovrani
    Anėtarėsuar
    17-05-2008
    Vendndodhja
    V
    Postime
    193
    Nje vit shkoj ne Shqiperi per "patriotizem" nje vit ne ndonje vendt tjeter, por ngadale po me zhduket patriotizmi dhe jam duke pare Shqiperine si vendi ideal per te kaluar pushimet verore, eshte gjith ai bregdet dhe mund te zgjedhesh cilin do vend, secili me i mire se tjetri, per mua Vlora me permbush kenaqesite, deshiroj te fle ne mal dhe te zbres ne dete, deshiroj qe te ndryshoj plazhet nje dite ktu e nje dite atje, po edhe Llogaraja duhet shijuar.
    Te mundohen qe cmimet ti kene sa me te arsyeshme, sepse duhet ti shfletojne edhe ofertat e vendeve tjera dhe te bejne krahasimet, 20% duhet ti zbresin cmimt, sepse per te njejtat para ben shume me shume knaqesi ne nje vend tjeter.

5. #-5
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    votova opsionin e pare rralle me ka rene rasti vitet e fundit por te them te drejten jam kenaqur. ka shume vende ne shqiperi qe po te shpenzosh pak kushtet jane tamam si jashte. ne 2004 bera pushime ne greqi as qe krahasohet me shqiperin. kot i mburrnin plazhet e greqis. sikur te kisha mundesi do i beja cdo vit ne shqiperi.
    I LOVE GOD

j&g

6. #-4
    i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anėtarėsuar
    09-04-2011
    Postime
    494

eh....

ps: mund t'i injoroni komentatoret e sidomos muziken ne sfond

7. #-3
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Po derisa te huajt e futen Shqiperine ne top 10 vendet me te preferura per tu vizituar pse te nxjerrim dengla ne tani......
    Ka nje milion arsye per te pushuar ne Shqiperi...... Per gjeografine mahnitese, per monumentet historike interesante, per cmimet me te volitshme ne Evrope,ndoshta edhe ne e bote(ke pa ti nje akullore me lire eshte ne Durres nje vend turistik se ne Prishtine psh).

E ajo qe eshte me e rendesishmja njerzit jane me te mrekullueshmit ne bote.......vec te tjerash edhe te bukur.
    AUTOCHTHONOUS

8. #-2
    Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin

E ajo qe eshte me e rendesishmja njerzit jane me te mrekullueshmit ne bote.......vec te tjerash edhe te bukur.

Hmmm....kjo eshte shume e diskutueshme, sidomos pjesa e dyte.

Sidoqofte, Shqiperia eshte vend njemend vend atraktiv, i ka te gjitha.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

9. #-1
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga kiniku Lexo Postimin
    Hmmm....kjo eshte shume e diskutueshme, sidomos pjesa e dyte.

Sidoqofte, Shqiperia eshte vend njemend vend atraktiv, i ka te gjitha.
    kiniku,
    une nuk kam pare shume vende te botes. kam pare Maqedonine, Malin e zi Gjermanine ,Angline deri tani po njerzit me te bukur jane ne Shqiperi sipas mendimit tim... Sidomos femrat .....
    AUTOCHTHONOUS

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Arsyeja e pare e imja ka qene te njoh vendin, kulturen dhe popullaten .........deri tash s'jam zhgenjy asnjehere.

Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •