Close
Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 89
    Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542

Teqja ne mal te Tomorrit

Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Se kam kuptu nojhere car kuptimi ka qe shkojn njerzit atje te mali tomorrit?

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Njerezit,kane nevoje te besojne ne dicka.......une per vete,shkoj me teper per te shijuar mishin e pjekur ne hell dhe ajerin e paster gjithashtu edhe bukurine e papershkruar te malit.

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Tomorri eshte vend i bekuar nga zoti. ka disa shenja atje rreth historise se Abaz Aliut. Eshte edhe nje gjurme kali ne shkembin perballe qe verteton qe ka kaluar aty me kale. Ai vend eshte shume i thepisur dhe nuk mund te jete bere nga ndonje kale normal.

Eshte lartesia e tomorrit qe te ben sikur prek qiellin me dore dhe nga ajo lartesi mund te shohesh fare mire shume qytete perreth.

une shkoj vit per vit per peligrinazh por edhe me shume per te kujtuar vendin ku kam lindur dhe kam jetuar per disa vite.

I come back
    Anėtarėsuar
    01-10-2005
    Postime
    345
    Nga varet teqeja e Tomorrit?

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga oliinter
    Eshte lartesia e tomorrit qe te ben sikur prek qiellin me dore dhe nga ajo lartesi mund te shohesh fare mire shume qytete perreth.

une shkoj vit per vit per peligrinazh por edhe me shume per te kujtuar vendin ku kam lindur dhe kam jetuar per disa vite.
    Oliinter, me duket shume interesant pershkrimi yt.
    Cilat fusha dhe qytete mund te shihen nga maja? Po Osumi ose ndonje dege e tij a duken qe andej? Po deti? Nga cila ana e horizontit eshte gjurma e kalit?

Falemderit per cilendo pergjigje qe mundesh te japesh.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    nga maja e tomorrit mund te shihet fare mire deri ne durres duke perfshire qytetet berat, kucove, lushnje, kavaje.

edhe lumi i osumit duket plotesisht nga ajo maje. por nje pamje te vecante te jep kur je naten. te duket sikur po te zgjatesh doren do te kapesh italine.

sidomos edhe nje pamje te mrekullueshme te jep edhe perendimi i diellit ne adriatik

kush nuk e ka vizituar kete bukuri te natyres e keshilloj qe te shkoj ta vizitoje pasi ka per te ngelur i mahnitur nga pamjet.

respekte
    vari leshte

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    oliinter:

Po nga jugu cfare duket? Pershembull a shihet deti, Sazani, ose Korfuzi etj. Po Devolli dhe grykederdhja e Semanit, fusha e Myzeqese?

E vleresoj ndihmen tende.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Mali Tomrit eshte madheshtor
    sepse nuk ka male te tjere rreth tij dhe te gjithe e shikojme ate nga fusha .Pervec gejdhenave qe flasin per vendodhjen e nje orakulli me duket se natyra e ka vecuar si personifikimin e mashkullit ne mes te fushes personifikimit te femres

Albanian Maska e Mogli--
    Anėtarėsuar
    20-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė (ALBANIA)
    Postime
    56
    Mali i TOMORRIT eshte nje madheshti nje vend i shenjte dhe nje kenaqesi e papershkrueshme.Une kam shkuar dy here atje dhe eshte nje nga gjerat me te bukura qe njeriu ben per besim ose per kenaqesi.Ju sygjroj ta provoni te vizitoni vendin e shenjte dhe bukurine e malit te TOMORRIT
    Festa eshte 5 dite,nga data 20 deri me 25 gusht

Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Per Malin e Tomorrit, si Olimpi shqiptar!
    Nga Astrit Kosturi nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 12:17
  2. Mali i Shenjtė i Tomorrit
    Nga ATMAN nė forumin Komuniteti bektashi
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-08-2004, 04:59
  3. Makarona ne Malin e Tomorrit
    Nga Brari nė forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Postimi i Fundit: 18-01-2004, 16:16
  4. Mali i shenjtė i Tomorrit
    Nga Sokoli nė forumin Toleranca fetare
    Postimi i Fundit: 03-05-2002, 04:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •