Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
Se kam kuptu nojhere car kuptimi ka qe shkojn njerzit atje te mali tomorrit?
Njerezit,kane nevoje te besojne ne dicka.......une per vete,shkoj me teper per te shijuar mishin e pjekur ne hell dhe ajerin e paster gjithashtu edhe bukurine e papershkruar te malit.
Tomorri eshte vend i bekuar nga zoti. ka disa shenja atje rreth historise se Abaz Aliut. Eshte edhe nje gjurme kali ne shkembin perballe qe verteton qe ka kaluar aty me kale. Ai vend eshte shume i thepisur dhe nuk mund te jete bere nga ndonje kale normal.
Eshte lartesia e tomorrit qe te ben sikur prek qiellin me dore dhe nga ajo lartesi mund te shohesh fare mire shume qytete perreth.
une shkoj vit per vit per peligrinazh por edhe me shume per te kujtuar vendin ku kam lindur dhe kam jetuar per disa vite.
Nga varet teqeja e Tomorrit?
Oliinter, me duket shume interesant pershkrimi yt.Postuar mė parė nga oliinter
Cilat fusha dhe qytete mund te shihen nga maja? Po Osumi ose ndonje dege e tij a duken qe andej? Po deti? Nga cila ana e horizontit eshte gjurma e kalit?
Falemderit per cilendo pergjigje qe mundesh te japesh.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
nga maja e tomorrit mund te shihet fare mire deri ne durres duke perfshire qytetet berat, kucove, lushnje, kavaje.
edhe lumi i osumit duket plotesisht nga ajo maje. por nje pamje te vecante te jep kur je naten. te duket sikur po te zgjatesh doren do te kapesh italine.
sidomos edhe nje pamje te mrekullueshme te jep edhe perendimi i diellit ne adriatik
kush nuk e ka vizituar kete bukuri te natyres e keshilloj qe te shkoj ta vizitoje pasi ka per te ngelur i mahnitur nga pamjet.
respekte
vari leshte
oliinter:
Po nga jugu cfare duket? Pershembull a shihet deti, Sazani, ose Korfuzi etj. Po Devolli dhe grykederdhja e Semanit, fusha e Myzeqese?
E vleresoj ndihmen tende.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Mali Tomrit eshte madheshtor
sepse nuk ka male te tjere rreth tij dhe te gjithe e shikojme ate nga fusha .Pervec gejdhenave qe flasin per vendodhjen e nje orakulli me duket se natyra e ka vecuar si personifikimin e mashkullit ne mes te fushes personifikimit te femres
Mali i TOMORRIT eshte nje madheshti nje vend i shenjte dhe nje kenaqesi e papershkrueshme.Une kam shkuar dy here atje dhe eshte nje nga gjerat me te bukura qe njeriu ben per besim ose per kenaqesi.Ju sygjroj ta provoni te vizitoni vendin e shenjte dhe bukurine e malit te TOMORRIT
Festa eshte 5 dite,nga data 20 deri me 25 gusht
Krijoni Kontakt