Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    E ka pezulluar jo suspendu or tyc.
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 01-04-2011 më 20:59 Arsyeja: qe ku ta plotsova deshiren :D
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

i/e regjistruar Maska e malo666
    Anëtarësuar
    26-04-2007
    Postime
    564
    se kuptoj ku eshte problemi, asnje skuader s'do marri pik nga bosnja, keshtu qe barabart jemi, me apo pa bosnjen. ishalla vazhdojme te luajme sic luajtem me bjellorusine ne tirane po dhe francen e rrafim lere bosnjen pastaj.

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Citim Postuar më parë nga malo666 Lexo Postimin
    se kuptoj ku eshte problemi, asnje skuader s'do marri pik nga bosnja, keshtu qe barabart jemi, me apo pa bosnjen. ishalla vazhdojme te luajme sic luajtem me bjellorusine ne tirane po dhe francen e rrafim lere bosnjen pastaj.
    Jemi barabart, por kuptoni qe e mira per neve eshte qe Bosnja si kombetare favorite per poziten e dyte largohet, dhe tash ngele gara ne mes Belarusit, Shqiperis dhe Romanis, neve me keto jemi me te perafert, dhe plus kesaj kemi me Romanin mbrenda te luajme, te ishe tash Bosnja neve jasht do humbeshmi dhe do ishmi ne poziten e4, por tash me pak mund, mund te perfundojme ne te 2.

Thjesht te largohet nje kombetare me e forte se ne, dhe kemi me lehte per te fituar poziten e 2.
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

i/e regjistruar Maska e getomental
    Anëtarësuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251
    Citim Postuar më parë nga malo666 Lexo Postimin
    . ishalla vazhdojme te luajme sic luajtem me bjellorusine ne tirane po dhe francen e rrafim lere bosnjen pastaj.
    Tipi Francen dot ta rrafim,dot jemi të parat ne grup se zbën ndryshe.
    Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

Citim Postuar më parë nga Juventus Lexo Postimin
    Jemi barabart, por kuptoni qe e mira per neve eshte qe Bosnja si kombetare favorite per poziten e dyte largohet, dhe tash ngele gara ne mes Belarusit, Shqiperis dhe Romanis, neve me keto jemi me te perafert, dhe plus kesaj kemi me Romanin mbrenda te luajme, te ishe tash Bosnja neve jasht do humbeshmi dhe do ishmi ne poziten e4, por tash me pak mund, mund te perfundojme ne te 2.

Thjesht te largohet nje kombetare me e forte se ne, dhe kemi me lehte per te fituar poziten e 2.
    Plotesisht dakort.
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

i/e regjistruar Maska e malo666
    Anëtarësuar
    26-04-2007
    Postime
    564
    besoj se me bosnjen do ja merrnin dhe nje pike tjeter ne fushe te tyre, ishalla vazhdojme te luajme sic luajtem kunder bjellorusit, nuk e kuptoj pse hidhemi gjithmoen ne mbrojtje kur luajm jashte fushes sone...per mua mbrojtja me e mire eshte sulmi, s'kisha pa ndonjeher kombetaren tone te luante aq bukur, me kujtohet ajo fraza nga komentatori, ishim tamam si barcelona pervec golave.

p.s. lala duhet te hiqet sa me pare, ishte cop cop, bashke me skelen s'jane me ato lojtare qe kane qene.

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga Dr.Qendro Lexo Postimin
    ishalla.
    ç`është kjo fjalë "ishalla", doktorooo...? Nuk po e kuptojë...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •