Behet fjale per familjaret tuaj te dashurit tuaj nje person ne rruge i cili kishte humbur rrugenose ku di une! Keputjani Genjeshtren me te bukur!
Behet fjale per familjaret tuaj te dashurit tuaj nje person ne rruge i cili kishte humbur rrugenose ku di une! Keputjani Genjeshtren me te bukur!
If the sky is red dont cry the sky already cried for you
Genjeshtra me e poshter,te zgjojne nga gjumi me tel,te japin nje lajm qe ti fillon me qesh me te madhe nga gezimi,dhe tani ee eshte 1 prilli...![]()
Me duket qe te gjitha ditet u bene 1 Prilli!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Genjeshtra me tmerruese : nga nje femije 12 vjec (cun) Me celularin e mamit te vet u kishte cuar mesazh te gjithe njerezve : Filani (emrin e vet) u nda nga jeta!
E lex ne fb kete,sdi sa e vertet eshte
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Kam nja dy-tre vjet qe jam be goce e mire me 1 prill .
1 Prilli i fundit qe genjeva ka qene familja ime. Marr ne tel dhe ju them se jam ne rinas.
Mami duke i'u ulerit babit , cohu shpejt ik merr gocen ne rinas , se eshte vetem
aj aj aj nje muaj nuk me dilnin ne telefon, bon grev![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Mua mė ka lindur vjehrra nė 1 Prill dhe kam marėdhėnie tė mira me kėtė datė.![]()
Une nuk genjej me 1 prill. E bej pushim,se genjej ditet e tjera. Mbas 4 ditesh psh. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Sote kerkend nuk mashtrova, por me mashtruan.
Me thiri vellau ne telefon dhe me tha kam fituar ne loto.
Nje dite me pare ja dhash disa numra dhe u gezova shume, por ja qe filloi te kesh duke me thene aprilli lili!![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt