Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    i/e regjistruar Maska e gjirfabe
    Anėtarėsuar
    23-06-2004
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    576

Te Veēantat e Vitit ..'11

Kete vit eksperimentojme 4 data te “ēudiēme” 1/1/11; 1/11/11; 11/1/11 e 11/11/11 dhe kjo nuk eshte e gjitha:

Merr dy shifrat e fundit te vitit kur ke lindur dhe shtoji moshen qe mbush kete vit…. rezultati do te jete 111.

Ky eshte viti i parave dhe muaji tetor i ketij viti do te kete 5 te diela, 5 te hene dhe 5 te shtuna.

Kjo gje ndodh vetem 1 here ne 823 vite.

Keto vite njihen si vite me para.

Nje proverb kinez (feng-shui) thote se nese ja dergon kete mesazh 8 miqve te tu me te mire do te fillosh te prekesh para ne 4 ditet ne vazhdim.

Ata qe nuk e vazhdojne kete zinxhir nuk do te fitojne asgje keshtu qe oooo burrrrraaaaaaaaaaaa!!! Ja vlen te sforcohesh...............

Ju uroj fat..................

.

Kush pret fat nga dergimi i nje mesazhi aman??
    Per mendimin tim nuk ka ndonji gje per tu cuditur , thjesht disa statistika.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Nder shume interpretime te tjera qe i jane bere numrit 11, eshte edhe se konsiderohet si numri i transformimeve te medha. Mbetet per t'u pare! Nje lidhje me kete nr e kam me profesionin, por ka datuar ne 11.11.2010, mbetet per t'u pare ne mos do kete ndonje perputhje pastaj me 11.11.2011, meqe plotesohet edhe afati i parashkrimit 1 vjecar.

Citim Postuar mė parė nga gjirfabe Lexo Postimin

Kete vit eksperimentojme 4 data te “ēudiēme” 1/1/11; 1/11/11; 11/1/11 e 11/11/11 dhe kjo nuk eshte e gjitha:

Merr dy shifrat e fundit te vitit kur ke lindur dhe shtoji moshen qe mbush kete vit…. rezultati do te jete 111.

Ky eshte viti i parave dhe muaji tetor i ketij viti do te kete 5 te diela, 5 te hene dhe 5 te shtuna.

Kjo gje ndodh vetem 1 here ne 823 vite.

Keto vite njihen si vite me para.

Nje proverb kinez (feng-shui) thote se nese ja dergon kete mesazh 8 miqve te tu me te mire do te fillosh te prekesh para ne 4 ditet ne vazhdim.

Ata qe nuk e vazhdojne kete zinxhir nuk do te fitojne asgje keshtu qe oooo burrrrraaaaaaaaaaaa!!! Ja vlen te sforcohesh...............

Ju uroj fat..................

.
    Lol e cuditshme, Une kam lindur ne 78 dhe mbush 33 ne qershor dhe me del ekzakt 111
    Revolution 1848

Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Lol e cuditshme, Une kam lindur ne 78 dhe mbush 33 ne qershor dhe me del ekzakt 111
    Jo vetem ty, por te gjitheve iu rezulton ashtu, vertete qe eshte e cuditshme kur provova dhe vete 88 me 23 me doli fiks 111, e bera prove edhe me te familjes dhe keshtu iu rezultoi. Kam pase lexuar nje here , mbi Magjine e Numrave

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anėtarėsuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Interesant, une askund s'po e shoh interesanten ketu!!
    Ca ka lidhje qe del nr. 111, kur ne cdo vit te ketij shekulli (e kam fjalen per shifrat e ditelindjeve) del 100 e tutje varesisht prej vitit te cilit jemi.
    Pra pse eshte me i vecant sivjet 111 sesa vjet qe ishte 110?

Meqe ketu permendet numri 1 dhe 11, po them shkurtimisht ca interpretime qe i jane bere ketyre numrave magjike;
    Numri 1: simbol i Perjetesise, Zoti, Burimi i gjithckaje. Jo me kot edhe kur ben veprime te tilla (si shembulli qe do jap me poshte) formohet njje piramide, qe ka nje baze qe shpreh fillesen e cdo gjeje dhe maja e piramides qe afron me Supremin.
    1x1=1
    11x11=121
    111x111=12321
    1111x1111=1234321 e keshtu me rradhe
    Gjithashtu 1; perfaqeson nje vleresim te individualitetit, ambicie personale...

Numri 11, nga nje psikoze globale eshte konsideruar si numer mallkimi, nisur nga disa ngjarje qe kane tronditur boten, qe nga 11 shtatori, 11 marsi etj etj, personalisht nuk e konideroj aspak te mallkuar, ngaqe nuk besoj ne asgje qe quhet e mallkuar.
    Po ashtu edhe disa eklipse te ndodhura, lidhen me kete numer.
    Man has the right to eat what he will: to drink what he will...
    man has the right to kill those wolud thwart these right...."the slaves shall serve"
    my number is 11....my colour is black to the blind, but the blue and gold are seen of the seeing" (meqe ra fjala kush e ka thene kete)?
    11, ishte numri i burrave te ngarkuar per kapjen dhe denimin e krimineleve ne romen antike
    11 numri, i mesazhit spiritual
    11, quhet ndryshe edhe "master number" ne numerologji

Cfare simbolizon tjeter numri 11?
    -ideale te larta
    -pastrim, persosje
    -balance
    -plotesim, permbushje
    -vizion

Perfaqeson balancen, mashkullin dhe femren te barabarte. Permban te dyja energjine e diellit dhe te henes, balancen perfekte.
    Balancen e emocioneve, te mendimit dhe spirituales
    Balancen mashkullore dhe femerore
    Balancen mes punes dhe lojes

-barazi
    -drejtesi
    -qetesine
    -miresjellje
    -maturi
    -dualitet

Numri 11 perfaqeson ne vetevete dy njerez te lidhur psikologikisht.
    Numri 11 eshte nje mesazh qe na jep Universi:
    *konfirmimin e mbajtjes se integritetit tone
    *hyrjen nje nje hapesire te vetedijshmes, ndergjegjes
    *ripohimin, riafirmimin, ribalancen tone

Numri 11 eshte i perfshire direkt me progresin tone jetesor....

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    27 dhe dy shfrat e fundit 84, hesapet bejeni vet. dhe po aq i doli dhe nje shokut tim. tmerr, fundi botes po vjen me duket! le te bejme ca kemi per te bere me njeri tjetrin, sa s'eshte vone them une. lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-02-2003
    Postime
    444

Thumbs down 90+21=111!!!

90 viti i ribashkimit te dy Jermanive
    +21
    ---------
    111

Paskam harruar te permendi qe 11, eshte edhe shenja e Ujorit

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •