Close
Faqja 25 prej 42 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 416
    cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Ekziston dhe per mendimin tim ia kalon shoqerise midis dy personave te se njejtes gjini. Eshte me e sinqerte, nje shoqeri pa inate dhe xhelozira te kota me duket shume me argetuese..

i/e regjistruar Maska e Lindila
    Anëtarësuar
    31-05-2010
    Postime
    36
    Sigurisht qe egziston!Njeriu im me i afert eshte mashkull dhe jam me fat qe e kam mik.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Veshtire te egzistoje, nese femra eshte e bukur, atehere heret a vone mashkulli do ja beje kurthin. LOL
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Habitem me femrat qe vertet besojne ne shoqerine e sinqerte, kur vet meshkujt se pranojne. Genjejme, justifikojme veten apo bejme lojen te tille se ashtu na leverdis mbase. Edhe mua me eshte dasht te bej sikur s'kuptoj ndonjehere. E donte puna mes kolegesh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 02-06-2010 më 09:52

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Nuk besoj se jemi edhe aq te papermbajtur..une per vete e fus ne burg testosteronin keshtu qe i ftoj shoqet te me qendrojne prane pa u shqetesuar...tani,ndodh ndonjehere qe te burgosurit te arratisen por keto jane rrisqe te pashmangshme...

Para_Siempre
    Anëtarësuar
    20-02-2010
    Postime
    99
    Asnje miqsi sesht e perjetshme , per sa kohe nje shoke sillet si i till ndaj nje femre ekziston shoqeria , ne castin qe ky kufi kalohet prishet miqsi .
    Kaq e thjeshte eshte kjo gje .

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Habitem me femrat qe vertet besojne ne shoqerine e sinqerte, kur vet meshkujt se pranojne. Genjejme, justifikojme veten apo bejme lojen te tille se ashtu na leverdis mbase. Edhe mua me eshte dasht te bej sikur s'kuptoj ndonjehere. E donte puna mes kolegesh.
    Po une nuk e kuptoj, cfare hyn ketu sinqeriteti ne prizmin e ndjenjave ne nje shoqeri? Nese e zeme, ti ke nje shok, ai vdes pas teje, e ti nuk ke interes. Per sa kohe qe ti nuk lejon te ndodhe dicka, ajo nuk ndodh! I bie te mos takohesh, as qendrosh me asnje njeri te gjinise jo tenden, sepse ekzistoka rreziku qe personi tjeter mund te ndjeje, apo shfaq interes pertej kufirit ndaj teje. Boh.
    Si ne shoqeri, si ne njohje, si thjesht ne nje takim sporadik nje x person mund te ndjeje per ty. Kjo te ben ty te mbyllesh ne shtepi, me shtate dryna per te qene "safe" nga ndjesite qe nje x apo y person mund te krijoje?

E nje pyetje kam une per ju qe flisni mbi shoqerine e sinqerte, apo te vertete: Vertete besoni se ekziston babagjyshi i Vitit te Ri?

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Megjithate une mendoj se seksi duhet te ekzistoje si nje koncept i ndare nga dashuria dhe nga shoqeria...Nese do ta shikonim seksin thjesht si nje nevoje fizike,atehere edhe shoqeria,edhe dashuria do te ishin shume me te shendetshme...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga eldushka Lexo Postimin
    Po une nuk e kuptoj, cfare hyn ketu sinqeriteti ne prizmin e ndjenjave ne nje shoqeri? Nese e zeme, ti ke nje shok, ai vdes pas teje, e ti nuk ke interes. Per sa kohe qe ti nuk lejon te ndodhe dicka, ajo nuk ndodh! I bie te mos takohesh, as qendrosh me asnje njeri te gjinise jo tenden, sepse ekzistoka rreziku qe personi tjeter mund te ndjeje, apo shfaq interes pertej kufirit ndaj teje. Boh.
    Si ne shoqeri, si ne njohje, si thjesht ne nje takim sporadik nje x person mund te ndjeje per ty. Kjo te ben ty te mbyllesh ne shtepi, me shtate dryna per te qene "safe" nga ndjesite qe nje x apo y person mund te krijoje?

E nje pyetje kam une per ju qe flisni mbi shoqerine e sinqerte, apo te vertete: Vertete besoni se ekziston babagjyshi i Vitit te Ri?
    Nuk kuptova. Ne nje mendje me mua je me aq sa lexoj.
    Pse me citon?

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Ketu ne kete pyetje jane dy te verteta.
    Nese themi se ka miqesi ne mes vajzes dhe djalit, mbase edhe ka. Por edhe nese themi se nuk ka edhe kjo eshte e vertet.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

Faqja 25 prej 42 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •