[QUOTE=-BATO-;2508357]Më duket se nuk po kuptohemi. Po e ngatërron fjalën miqësi me dashuri.
Me fjalën dashuri, unë nënkuptoj atë prapavijën që thua ti.
po.po...ashtu eshte...por sipas mendimit tim...c'do mashkull me von fillon te fantazoj dic...me shoqen...
dhe une mendoj se ajo prapavija ne nje shoqeri mes dy gjinive te kunderta eksiston...ndoshta jo ne fillim...por me kalimin e kohes...
Në qoftë se u dashka kaq mundim për të kontrolluar hormonet, atëherë pse duhet t'i hysh një miqësie të tillë?
por ne femrat kur hym ne nje shoqeri te till nuk mendojm si ju...
ne me te vertet i konsiderojm shoket tane si SHOK...
RERESPEKTE BATO...
NDOSHTA E KAM GABIM POR ESHTE MENDIMI IM...
C'DO TE MIRE..
E shef qe dole dhe ti vete, qe miqesi tamam ska ? Pse do thuash ti ? Qe aty qe rezervon veten. Nuk je spontane, cdo gje analizohet dhe peshohet para se te behet/thuhet. Padyshim, do perdoresh trurin, se te ish ashtu do behej deti kos i thone. Por ama deep inside ai shoku jot nuk eshte honest me veten e tij ne rradhe te pare. Pastaj, ajo qe me vjen cudi, nga e dini se cfare mendon ai shoku ne trurin e tij ? Aaaaah po se nuk arriti te shprehi gje. Ketu eshte ndryshimi valle? C'rendesi ka, fundja thjesht ideja.mendimi ja pershkroi trurin per ca seconda. Le te vij ai mashkull ketu dhe ta hedhi poshte kete, dhe atehere do u jap te drejte. Deri atehere, genjeni veten.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 04-12-2009 më 20:41
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
dhe pse jo? plus ska te thot nese nje person eshte i shemtuar apo jo, disa njerez te terheqin dhe disa nuk te terheqin fizikisht...ata qe nuk te terheqin sdo te thot qe jan te shemtuar...sic thash ka miqesi, pasi e kam pare vete me shoqen time, e do shokun e saj tamam si vlla, e ka pasur shoke qe kur ishin ne klas te 3te...prandaj nuk i dihet
shoqeri e ngushte sdo te thot qe eshte vetem ndaj gjinis tende, sic e di dhe vete shoqerit e ngushta jan ne shumice midis dy partnerveVajzat dhe djemtë kanë karaktere të ndryshme për të qenë miq të ngushtë.
Miqësitë e ngushta, djemtë i krijojnë me djem, ndërsa vajzat me vajza.
Ju po kërkoni të dilni kundër natyrës.![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Nuk te shkon ty, por i shkon atij. Si bejm dhe ne femra sikur jemi te pafajshme. U a hedhim te gjith fajin meshkujve.Lol behet fjale per nje shoqeri te paster ka raste kur ti njihesh me nje shok qe femije jeni rritur sebashku nuk besoj se do ta pyesje ndonjehere a do te flinte me ty thjesht sepse nuk te shkon ndermend nje gje e tille......
Shoqeria e nje femre me nje mashkull eshte thjesht nga halli dhe pik. Lidhjet me te forta jan ato qe kan filluar si shoqeri ne fillim. Gjithmon ka shpres nese ka atraction. Gjithmon eshte ne cep te mendjes qe dicka mund te ndodhi nese rrethanat jan te duhura. Dhe pse mos te ndodhi.
Meqe permende shoqerin "e paster"....ca konsideron ti shoqeri te paster?
Jam rritur me disa shoqe. Njera nga ato kishte shoqeri te paster me nje djal tjeter qe kishim ne klase. Mamat e tyre kan qene shoqe me vite dhe femiet u rriten bashk. Ishin tamam si moter e vella e njejta mosh. Kisha nja 7 vjet pa i takuar. I kam ne facebook tani dhe jan te fejuar me njeri tjetrin. Fola me ate vajzen dhe me tha: "un gjithmon fshehurazi e kam pelqyer si me shume se nje shok"...pra argumenti jot per shoqeri femijerie te "paster" hidhet nga dritarja.
Une besoj se egziston miqesia midis dy personave me gjini te kundert ,pastaj evolucionin e saj vet e kemi ne dore ,mund ta kontrollojme.Besoj mund edhe te ngelet miqesi gjithmon ,mund edhe te kthehet ne dashuri , e nuk ka asnje problem po ndodhi ,por, kjo varet nga situata sentimentale e gjithsecilit .Them se miqesia midis nje djali dhe nje vajze mund te jete me e forte se miqesia me seksin e njejte, sepse nuk ka xhelozi ne mes,kush eshte me i bukur ,me i deshiruar ,me i pelqyer nga te tjeret ,me inteligjent etj etj... gjera qe ndodhin midis dy miqve apo dy mikeshave.Pastaj mund te keshillojne shume mire njeri-tjetrin ne raport me seksin tjeter,dhe ceshte me kryesorja nuk rrezikon te te marri te dashuren ,in.
shoqet jan shum te mira dikurë ne shkollë me kujtohet ne embeltore dhe ne qytet
sa mirë ishte kishte shum bukuri jeta dhe shoqet gjithnji kur kishin burekun ose diqka te jepnin gjysmen ne fakt
jo nga motivi i llaskucerisë e merrje gjysmen e ushqimit qe te ofonte ose te qoftes
ne fakti ishte krijuar raport i tillë ne benim shamata dhe shaka por kur te jepte gjysmen e qoftes ose te ushqimitt e saj te ofronte ndjeheshe shum i afert shum mik dhe shum shok
me te gjitha shoqet nuk mund te ndjesh diqka siq pretendon dikush ne tru te disave
sepse esht prostitucion ather esht zhgjyr
njeriu duhet te klet diqka njerzore dhe kulturore principiele ne shpirtin e tij
per ket shkak shoqeria esht shum e mirë dhe shu m e shejt
por qdo kush nuk din me mbajt shoqeri e miqsi
qdo lloj shoqerie qe kalon me interes ajo esht e bastardhuar dhe e pa vlefshme barbare nuk esht ma njerzore as kulturore
mbi te gjitha duhet te dominoj principi i dinjitetit dhe arsyes njerzore
disa njerz kan instikte kafshrore dhe jan shum te pa vlerë prandaj kan te menduar antikulturorë te degjeneruar qe
bie ne kundershtuim me kuptimet e jetes
Do me pelqente te thosha PO, por pervoja e miqesive te mia me djem me shtyn te them JO
Eshte normale, e natyrshme qe nje miqesi e mire, ndadale ngadale te kthehet ne dashuri...
Me kujtohet pas shum ikjeve dhe mungesave e perdnjekjeve te mia nga pushteti i armikut isha tha emerzitur per kosoven vendlindjen e dashur
dhe pas njizet vitesh e kam takuar nje shoqe te gjenerates qe nuk ishte e klases por e klases afer klases time ne fakt te gjitjha klasat e koridorit kemi qen te afert e miqsuar por edhe ne shkollë kryeiisht te gjith jemi njohur pak a shum
ajo femer ishte me burrin dhe u takuam ne shqiperi edhe ata kishin ikur nga zullumi
i millosheviqt dhe kishinardhur ne shqiperi
deri sa per mua koosva as qe mund te shihej ne enderr qe te shkelja ne at tokë deri sa ishte serbi pushtuesi regjimi i millosheviqit
ishte viti 1992 un aq shum vuaja dhe merzitesha per
vendlindjen dhe te afermit kur po beheshin aq shum vite qe isha larguar e pa
u takuam ne shqiperi un isha te vjehrra ime me nusen dhe femijt dhe ajo me burrin
aty shifej pastaj njerzorja se qante shoqja e cila megjithat nuk ishte e klases
ajo qante dhe me thoshte per qka te ka marr malli ty me thuaj qka don me te qit motra ty q specialitet don ti -
nusja ime habitej nga kjo gjendje emocionale dhe te gjith -
ja pra sepse ajo vet deshmonte e tregonte per mua dhe thoshte ket njeri aq shum e deshti shoqeria sepse la pershtpyje te te gjith
ajo ishte mallengjyer rreefente per kujtimet per humoret kujtonte detalet ne shkollë dhe rastet elumturisë rinore ku ne kishim bë shaka lojra dhe kishim te gjith se bashku kujtime aq te bukura nga jeta
sepse shkolla esht nje perjetim esht knaqsia me e veqant kur njeriu ka shoqeri e kujtime
por me shqoeri duhet me kalu mir e duhet me pas kujdes te mos i lendosh njerzit t e mos behesh egoist i pa drejte bastard i pa princip jo real i pa ndershem me mendim te keq
eh ishte per mua nje knaqesi
me ne fund edhe burri i saj intelektual e pau se si kishte qen shoqeeria e jon ne shkollë
ajo mbante ne mend disa humore te mia dhe situata ku kishte qeshje per ta mbajtur barkun e kurthat per te qeshr qe i benim nga njiher profesorve kur kishim te benim ndonje lojë per te qeshur i kujtoheshin detalet e shum humoreve dhe kujtimeve ne koriret shkollore ne embeletore ne qytet ne sheti shkollore ne qaste shkollore kujtime shum te bukura -
ndjehesha aq i lumtur dhe disi me solli kosoven ne atgo kohra kur un vuaja nuk guxoja te kaloja kufirin per ne vendlindje sepse isha i ikur politik emigrant ne europë
kosoven eksihat te ndaluar po te me kapte policia e millosheviqt do te me prente koken
Krijoni Kontakt