Close
Faqja 15 prej 42 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 416
    E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Ju femrat qe keni shoqeri te paster me meshkuj pyetini nje here nese do flinin me ju. Pastaj hajdeni ne forum na thoni ca ndodhi...sidomos nese jeni cik simpatike se po te jeni qe nuk shikoheni me sy eshte muhabet tjeter.

Nuk ben vaki qe nje mashkull te ket shoqeri te paster me nje femer terheqese. Thjesht nuk ndodh. Gjithmon do ken shprese se dicka do ndodhi mes tyre. Bejn si shoke te mire dhe te paster qe te mundohen te shpenzojne kohe me te dhe jan duke shpresuar se nje dite ajo do ndahet nga partneri saj. Meshkujt jan te poshter. Dhe femrat qe mendojn se shoqeria e sinqert mes mashkullit dhe femres ekziston jan thjesht naive ose ju pelqen vemendja.
    Lol behet fjale per nje shoqeri te paster ka raste kur ti njihesh me nje shok qe femije jeni rritur sebashku nuk besoj se do ta pyesje ndonjehere a do te flinte me ty thjesht sepse nuk te shkon ndermend nje gje e tille......

Pastaj normal qe ne jete ka djem qe te afrohen thjesht me ate qellim thone te te bejne nje here shoqe e pastaj........te te fusin ne krevat

Njeriu duhet te mundohet te beje dallimin e qellimeve qe mund te kene njerezit qe te afrohen......

Tani nuk po themi se jemi yje por edhe qe te mos shihemi me sy nuk jemi......dhe nga eksperienca personale them se ekziston dhe shoqeria e paster....
    Ndryshuar për herë të fundit nga izabella : 04-12-2009 më 05:33

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anëtarësuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755

Question

vertet do deshiroja qe te egzistonte nje miqesi e till por 'fatkeqsisht'nuk egziston miqesia mes nje femre e mashkulli eshte e pamundur .sepse sa do shok apo shoqe e konsideron dike ,eshte e pamundur te te mos shkoj mendja njeher me kit mendimi''po sikur mos ta kisha shoqe''kshtu qe segziston miqesia e till

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga izabella Lexo Postimin
    Lol behet fjale per nje shoqeri te paster ka raste kur ti njihesh me nje shok qe femije jeni rritur sebashku nuk besoj se do ta pyesje ndonjehere a do te flinte me ty thjesht sepse nuk te shkon ndermend nje gje e tille......

Pastaj normal qe ne jete ka djem qe te afrohen thjesht me ate qellim thone te te bejne nje here shoqe e pastaj........te te fusin ne krevat

Njeriu duhet te mundohet te beje dallimin e qellimeve qe mund te kene njerezit qe te afrohen......

Tani nuk po themi se jemi yje por edhe qe te mos shihemi me sy nuk jemi......dhe nga eksperienca personale them se ekziston dhe shoqeria e paster....
    Ti qe je Pro, ke shoke te ngushte mi?
    Dhe me shoke une nenkuptoj - te shpenzosh nje kohe te mire me ate, te flasesh per cdo gje, per cdo problem, hall qe ke. Cdo muhabet qe mund te besh me nje shoqen tende. Ke kshu shokesh ti ?

Se nese e ke, do jete gay.

ose e kunderta. Lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Ti qe je Pro, ke shoke te ngushte mi?
    Dhe me shoke une nenkuptoj - te shpenzosh nje kohe te mire me ate, te flasesh per cdo gje, per cdo problem, hall qe ke. Cdo muhabet qe mund te besh me nje shoqen tende. Ke kshu shokesh ti ?

Se nese e ke, do jete gay.

ose e kunderta. Lol
    ncncncncnncnncnc
    sa e hidhet qe je o goc
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Albela Lexo Postimin
    ncncncncnncnncnc
    sa e hidhet qe je o goc
    Une flas realitetin. E di ate my lover eshte my best friend too.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    ncncncncnncnncnc
    sa e hidhet qe je o goc
    Realiteti eshte i hidhur, jo goca.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,718
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Realiteti eshte i hidhur, jo goca.
    i jap te drejt se dhe per mu nuk ekziston
    po menyra si e shpreh e kisha un
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

Larg Gjithckaje Maska e ANTONIO1
    Anëtarësuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    Sekret Se Vjen Dhe Ti......
    Postime
    254
    bo akoma me kte tem ju nuk ka shoqeri mes femres e mashkullit jo harrojeni nuk ekziston
    Bot Intrigash

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    i jap te drejt se dhe per mu nuk ekziston
    po menyra si e shpreh e kisha un :
    Oh e do me embelsisht ti ? oKKKK.

Shiko, se u beme sa jemi kaq ... gjithe keto vite mbi shpatulla , edhe skemi perjetuar ndonjehere kete ndjenje kaq "hyjnore" si havin nje mashkull per bestfriend ose a really good friend. Sme ka ndodhur ndonjehere . Kam qene une problemi apo ato, sdua te rri e te analizoj se prape sdo e gjej dot. Lol

Te kesh nje shok mashkull,a very good friend dhe te shpenzosh shume kohe me ate, tamam si me shoqet e tua, dhe te besh cdo lloj muhabeti se sjell me afer. Te afron. Zakonisht njerezit bien ne dashuri me shoket me te mire. Sepse ti duke e pasur si shoke te mire, dhe duke e ruajtur ate shoqeri shef gjera pozitive ne ate shok. E te kesh mendime te pastra fare, eshte e pamundur. Nese te dy jane single dhe thjesht shoqerohen, vetvetiu do i kaloj atij apo fundja dhe ty nje mendim ogurzi ne koke.
    Te dy jeni qenie me ndjenja, nuk jeni prej hekuri. Zakonisht ndodhin, dhe nuk e privon dot veten, sepse vij aq spontanisht ne momente qe dhe ty sta pret mendja. Thjesht dhe kur je duke qare hallet me ate , ke ulur koken te supi i tij. Ai te ferkon shpatullat lehtesisht- dont worry, everything will be ok , dont cry e bla bla (lol).. dhe aty mund te lindi nje shkendije dhe ta merre mendjen. Disa seconda jane te shkretat.
    Nuk e mohoj qe ka shoqeri me shoke, si tip shoke klase, shok pallati, shok pune, por ama te gjithe jane te rezervuar. Sepse vjen llogjika ne pune, dhe i bllokon ato mendime. Fundja dhe koha, vendi nuk do ndikojne aq shume sa me nje bestfriend.
    Nejse se e zgjata shume , besoj u get my point.
    Njoh njeren qe me shume ka shoke, ka dhe shoqe shume.. por ama jam e bindur se ajo eshte lesbi. Te kesh shoke aq shume duhet te te lidhi dicka me shume se vetem shoqeria pra. Lol

Good luck me shoket (kushdo qe ka) , dhe watch out people.

Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,718
    flm per mundimin tend ta shkruash me embelsi
    po ste rash o dreq 1 fjal te thash
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albela : 04-12-2009 më 15:33
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

Faqja 15 prej 42 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •