Close
Faqja 7 prej 42 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 416
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Miku i juaj besnik

Është i ndieshëm dhe i kujdesshëm. Njeri që mund ta gjeni pranë sa herë të keni nevoj për të, në veçanti sa herë të ju zhgenjej jeta. Dëshiron të martohet me ju, por është i turpshëm për t'ju ofruar një gjë të tillë. Edhepse ju ndoshta e dini këtë, e vazhdoni miqësinë me të ngase edhe juve ju pëlqen dhe ju kënaq në veçanti vëmendja dhe kujdesi i jashtëzakonshëm i tij. Vetëm pijet alkoolike mund t'ju sjellin deri te reziku që të hyni në mardhënje seksuale me të, ngase megjithatë ka diçka që ju e pëlqeni tek ai. Pse jo, nëse nuk jeni të dashuruar gjetiu, një mik aq besnik mund t'ju bëhet të nesërmen poashtu dashnor besnik dhe mik i vërtet i jetës.

Miku intelektual

Përderisa meshkujt tjerë llomotisin, miku i juaj intelektual ju dëgjon me vëmendje, ju kupton madje edhe ju përgjigjet me fjali të tëra. E çmon bisedën e mirë dhe mund ta dalloj Paolo Coelhon prej Marquesit. Disa vargje të Gabriel G. Lorkës në kombinim me venën e zezë mund t'i rrënojnë barierat e imagjinuara dhe t'ju vendosin në kraharorin e tij. Ai është i mire për gjëra shpirtërore, por jo edhe për ato fizike. Mund të ndodh të keni një kontakt të varfër trupor dhe të nesërmen një analizë të pakëndshme.

Miku tërhjekës

Edhepse duket se është i vetmuar, gjithnjë në dispozicion ka një apo dy mikesha. Më së shpeshti mund ta gjeni në ushtrimoret lokale dhe atë gjat vikendit. Femrat tjera ia kanë lakmi, dhe shumë nga ato kanë dëshirë të flejnë me të. Aq atraktiv duket sa që dëshironi ta hani. Dhe nëse nuk e përmbushni "oreksin" tuaj diku tjetër, me siguri do t'ju zbardh ndonjë mëngjes në shtratin e tij. Nëse dëshironi të jeni vetëm njëra nga ato në numër, pse jo, kënaquni me të?

Miku për shëti

Është i gjallë, gjithnjë i gatshëm për netë madhështore, e që është më e rëndësishme, ju bën të qesheni. Nëse jeni femër që krejt çka dëshironi është qeshja, atëherë një mashkull i tillë është "copë" fantastike për ju. Riziku që të ndodheni në shtratin e tij qëndron pran jush ngase me të kaloni më së shumti kohë në argëtime. Prandaj një gjë e tillë është vetëm pyetje e kohës! Nëse vlen ta humbni një mik për shëtit tuaja vetëm për shkak të seksit për një natë, pse jo, kënaquni.

Miku i punës

Keni shumë gjëra të përbashkëta, madje që të dyve ju shkon në nerva shefi. Për dallim nga dashnori juaj, nuk ju kundështon kur flitni apo mendoni për punë. Madje bile edhe ju bashkangjitet në bisedë profesionale. Këtu riziku për seks është shumë i madhë. Mos dilni me të pas orarit të punës, mos shkoni në ndeja dhe vende tjera për t'u argëtuar. Pse duhet të mbani distancë? Ngase mund të ndodhë që pasi të zgjoheni nga shtrati i tijë, dhe të hënën e ardhshme të lajmëroheni në punë, duhet të shtireni kinse asgjë nuk ka ndodhur! Ai me siguri, ashtu do të veproj.

marre nga nje reviste shqipetare.

Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

Estela!

Shume geniale pergjigja!

Pa komente dhe do i lexoj perseri dhe perseri sepse jane shume reale!

Thx edhe pse skam ato lloj guximesh por jane gjera reale qe bazohen me kembe ne toke.

Kalofshi mire
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,269
    Per mikun e punes do ju jepja nje keshille femrave, Mos u mundoni te bashkoni Business dhe qef. "Business and Pleasure", eshte e pamundur, imposibile, imposibile.

i/e regjistruar Maska e eltian(g)
    Anëtarësuar
    09-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    5
    Ada po te jap menjehere mendimin tim ne lidhje me faktin a ekziston nje shoqeri mes nje femre dhe nje mashkulli.
    Une jam dashuruar dhe lidhur me ate qe deri disa kohe me pare ka qene shoqja ime me e mire.
    Tani e dua ndryshe nga me pare....
    Por me kete nuk dua te them qe NUK ekziston nje miqesi e paster mes nje vajze dhe nje djali,perkundrazi ndersa 2 shoqe mund edhe te pelqejne te njejtin djal dhe si rezultat te mos jene si me pare.
    Nje shoqeri mes nje vajze dhe nje djali une mendoj se eshte shume e vertete dhe pa asnje lloj konflikti(aq te forte sa te krijoje nje gjendje te keqe dhe ne fund te prishi miqesine).
    Kuptohet qe ekziston edhe mundesia qe te kthehet ne diçka tjeter,me te madhe se miqesia por nese keshtu nuk ndodh eshte nje miqesi e sinqerte dhe e bukur.
    Nje pjese e mire e shoqerise time jane goca,p.sh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga eltian(g) : 16-07-2002 më 10:21

i/e regjistruar Maska e eltian(g)
    Anëtarësuar
    09-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    5
    BAOBAB nuk eshte aspak e veretet qe shoqeria eshte me e madhe se dashuria
    Nuk eshte dhe nuk ka per te qene kurre keshtu.........
    Se vertete kemi me shume shoke e shoqe se sa te dashur por duam NJE shume me shume se te gjith te tjeret te marre se bashku.

Dhe me duket se ne nuk po flasim:
    A perdoret shoqeria per te arritur tek dashuria apo jo.
    Dhe as sa e drejte,e lejuar apo e pranuar eshte kjo gje.

Ne po diskutojme a mund te vazhdoje te ekzistoje nje shoqeri e paster pasi njeri prej te dyve tanime ndien diçka me shume se thjesht nje "Te kam XHAN"..................??

Ciao Genti.

Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

Eltian(g)

Faleminderit per pergjigjen tende!!

Respektojme mendimin tend dhe me vjen mire qe tek nje shoqe ke gjetur personin qe sot do ...

Te pakten e keni filluar me shoqeri sepse nje e dashur e mire eshte kur ajo luan dhe rolin e se dashures , e shoqes e motres e vellait dhe ndonjehere te asaj qe te qorton!!

C te te them tjeter ja kalofsh sa me mire e cdo gje deshiron tja arrish!!!!

Pershendetje Ada
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,269
    Deri ku jane maridheniet e femrave dhe meshkujve kur sjellim ketu edhe internetin, "virtualitetin". Si i konsideroni meshkujt/femrat e chat-it? A ndiheni shpesh se ai/ajo eshte mikja me e mire? Cndodh ne dboten virtuale kur flitet per shoqerine e vertete te nje femre dhe mashkulli?

ShKoDrAnE 4 EvA Maska e S@r@
    Anëtarësuar
    10-02-2003
    Postime
    29
    Une besoj ne shoqerine midis nje vajze dhe nje djali......
    Une kisha nje shok ne shqiperi dhe me te flisja me shume se me shoqen time te ngushte. E kisha si vella dhe me ka qendruar gjithmone prane ne momentet me te veshtira.I miss him so much..... I miss you Klodiiiiiiii
    When one door of happiness closes, another one opens; but often we look so long at the closed door that we do not see the one which has been opened for us......

i/e regjistruar Maska e Ujori
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    New Jersey USA
    Postime
    2

Thumbs up Apapapapa Ada sa e idhur qe je mi dreq :)

Ne rradhe te pare te pershendes Ada !

Per mendimin tim ekziston shoqeria midis nje femre dhe nje mashkulli dmth nqse do e mban shoqerine !!!

Pastaj ka raste qe midis nje shoku dhe nje shoqe fillon ngacmimi ose me mire te them fillojne te pelqejne njeri tjetrin jo më si shoke e shoqe e cila ben shume ndryshime dhe nga shoqeri e kalojne ne dashuri gje e cila mund te te kete ndodhur ty Ada!
    Dhe eshte normale!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ujori : 18-02-2003 më 23:41
    Atje ku nata eshte tjeter nate dhe dita tjeter dite atje ku kane zbritur dhe vete perendite.

Fine Wine Maska e ildushja
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajër
    Postime
    832
    Ada.... Cunat s'merren vec, dhe po te flas troc ktu... 95% e shoqerise time jan cuna.... nga kto 95%..... 85% me kan pelqyer... 60% kan rene ne dashuri... dhe 20% s'me flasin me sepse mbasi shprehen ndjenjat e tyre un thash qe doja vetem shoqeri, asgje me teper! Tani cunat cuna jane... shoke me te mire ska', se te thojn troc gjerat dhe s'jane si gocat... e di vete ti s'kam pse ta shpjegoj. Por edhe cunat kan hormone, dhe sado shoqe te te kene, nje vajze e bukur atraktive do ja u ngrefi... capisce??? Kshuqe cunat mai afer mos i largo pse kan nje gje midis kembeve... thjesht... edhe prite
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

Faqja 7 prej 42 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •