Close
Faqja 6 prej 42 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 416
    Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982

rastesisht...

Ju keni hapur nje teme mbi te madhin dhe fatkeqin Freud!

Seksualiteti i nendergjegjes....( po pastaj...? E vertete, e keshtu..?)

Asnje person nuk mund te jete baza morale dhe e pervojes jetesore te dikujt tjeter! Prandaj edhe ne kete drejtim, ata qe besojne e kane me te lehte, sepse kane per model edhe baze fundamentin moral, Zotin! Dhe ne fund te fundit, ata s'kane as nevoje per eksperiencat e dikujt!

Ceshtja eshte e thjeshte : Pamundesia per shoqeri midis sekseve te ndryshme, eshte injorance dhe kafsheri, antinatyrore dhe pike!

Une qe ti them keto, kam te njejten veshtiresi te te mbajturit te shoqerise pas nje relate, por prape besoj ne shoqeri. Nje rast apo 100 nuk mund te merren per baze! Varet sa dashuron, si, perse! Varet ne integritetin tend personal moral! Ai/ajo qe duan prapesine ashtu edhe dashurojne, dhe e tille u ecen dashuria!

Une psh nuk mund ta mendoj, se si do te krijoja nje shoqeri aq te afert me nje vajze, nqs une dashuroj, them dashuroj e jo bashkejetoj, me nje tjeter! Nuk kam nevoje per nje gje te tille, se dicka e tille prek dicka tjeter, zevendeson dicka tjeter! Ah nqs do te biesh nga livadhi me livadh, tjeter gje!

Shoqeria ka vendin e vet, cakun, dhe menyren!

Psh si do te nund ta zevedesoja une konfidencen dhe rehatine me time Me', me nje grua tjeter sado e mire dhe nenoke te jete!

Edhe fizikisht, si do ta prekja une nje vajze pa shkuar me tutje...,pra dua te them qe ftohtesia dhe ngrhtesia kane vendin e vet, cakun ne shoqeri, nqs s'doni te kaloni ne marredhenie te tjera!

Une njoh shume budallacka dhe trapa..(nuk mendoj per veten me superioritet)

i/e regjistruar Maska e baobabi
    Anëtarësuar
    08-05-2002
    Postime
    407
    Nuk ju duket se doni t'e na fusni me zor ne thesin tuaj edhe ne te tjereve qe kemi shoqe dhe nuk na shkon mendja per seks me to.

Qe ti je pervers nuk do te thote se gjithe bota eshte e tille.

Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Dhe Ada, mos u mundo ta lexosh serish ket' teme, se nuk do gjesh arsyet qe te thashe. Une te kam pare nga ti nuk e di dhe po ta thashe nuk te ndihmon!

Zakonisht, per mendimin tim, keto lloj reagimesh vijne si zinxhir i disa vetive ne personalitet, qe si sheh dot dhe s'ndodhin ne nje moment te caktuar!

Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205
    Hm Klod disi kam arritur aty ku ti mendon se qendron papjekuria ime dhe mendoj se ke pak te drejte por njerez jemi e dobesira kemi per momentin por kur vijme perseri ne mend jemi me te forte se kurre e qendrojme drejt..
    Eshte si ajo puna e atyre qe duan te bejne diet e sa shohin nje embelsire nuk mund te rrine pa te ose si ai pijaneci qe ben terapi nuk them se o aq keq si ai i droguari por eshte nje moment debulese qe ke nevoje per pak pasion te ri por kur vin ne mend mendon se nuk eshte kjo qe do sepse si gjithmone dashuria e vertete fiton dhe ka shume barrikada per tu kaluar por kur eshte e vertete fiton!!!!!

Besoj qe eshte ky apo jo????
    te pershendes dhe shpresoj te jesh turni i trete e te me kthesh pergjigje
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030

Thumbs up SHOQERIA MIDIS 2 SEKSEVE

PER MENDIMIN TIM KJO SHOQERI EKZISTON........
    POR??????????????????
    NE DISA RASTE SHOQERIA KALON NE SIMPATI DHE KJO SITUATE NUK MUND TE QUHET ME SHOQERI E MIREFILLTE..MEGJTITHATE KJO NUK NDODH GJIYTHMONE PRA DUA TE THEM QE NE SHUMICEN E RASTEVE SHOQERIA ESHTE E PASTER TE PAKTEN NGA EKSPERIENCA IME..............
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Fytyren e kishe pak te gjere( forme ruse fisnike) dhe bujare me dy sy te sigurte dhe te kthjellta si qielli. Prandaj ji si shqiponja, e sigurte dhe pa lekundje, nqs nuk ke arsye per tu lekundur, se edhe sinqeriteti te shoqeron dhe uroj te te mbroje!

E mi, zbor do ti boj turnit te trete! Pse kot punoj une? Na kan marr floririn, prandaj edhe pak palle ne kuriz te punes ka lezet...sidomos kur i ke konitat!

Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205
    [Ore fytyre te gjere une???

Me thone se e kam ovale por nejse je i pari qe e nxjerr te gjere

Syte i kam jeshil fare

Sic e thashe dhe me pare jam njeri i cilter dhe i hapur e shume njerez gabohen e kujtojne se e ha sapunin per djathe sepse bej kaihere naiven se sdu me e zgjat fort kur me thone nai gje keshtu se me fillu me u zen se kam per zakon sepse jam shume sensibel dhe pas zenjes jam une qe jam keq me mire jam per paqen si i thone ata englezt mo se anglishten e qaj..

make love not wor
    te salutoj Ada

Faleminderit per pjesemarrjen Bayern cdo mendim eshte per ne i rendesishem :-)
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Ah c'me kujtove Sillon kur e pyeti Xha Brahon: Po mire, ja sivjet sa djathe ke marre? Plot o-thote Brahoja-...., tashti..kemi nje nje vit qe se kemi pare, por kur del..., edhe marrim!

Persemos ta hante i shkreti sapunin jo per djathe por ne vend te djathit?

Who doesnt fight, he/she doesnt love!

Shih gabimet e tua, kjo ka rendesi, e jo c'te thone te tjeret per gabimet e tua!

i/e regjistruar Maska e eltian(g)
    Anëtarësuar
    09-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    5
    Ciao te gjitheve une sapo lexova mendimin e njerit prej jush ku thuhej: "prishja e shoqerise mes nje djali dhe nje vajze per tu bere ata te dy diçka me shume se vetem shok, do te thote ne njefare menyre prishjen e shoqerise jo vetem te tyren por edhe prishjen dhe ndarjen paksa te gjithe grupit ku ata te dy(vajza dhe djali) benin pjese.Une per eksperience personale them dhe me bindje te plote se kjo ndodh vetem ku vete ata(çifti)i largohen pak e nga pak grupit te zakonshem qe rrinin,sepse nese ata vazhdojne te frekuentojne shoqerine e meparshme sikur ka ndodhur kur ata te dy s'ishin çift,atehere nuk ka pse grupi te ndahet.
    Edhe nje gje tjeter: s'diskutohet qe nje çift paksa do shkeputet nga gjithe te tjerat(se edhe mardhenit kane ndryshuar)por kjo shkeputje nuk duhet te marri permasa te medha,aq sa Nje Shoqeri e Re(shoqeria e gjetur nga lidhja me dike;se e dime qe kur lidhesh me nje person kjo do te thote te njohesh shume persona te rinj)Te mos behet per ty me e rendsishme se ajo e Vjetra....
    Per mua nuk ka ndodhur keshtu dhe jam shume e kenaqur....

ciao

P.S ika tani te mesoj.................

Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205
    Eltian(g) thx per mendimin tend

Por nuk na the mbi temen a eksiston nje shoqeri pra mes femres dhe mashkullit??

Cili eshte mendimi yt?

ciao

Faqja 6 prej 42 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •