Ju keni hapur nje teme mbi te madhin dhe fatkeqin Freud!
Seksualiteti i nendergjegjes....( po pastaj...? E vertete, e keshtu..?)
Asnje person nuk mund te jete baza morale dhe e pervojes jetesore te dikujt tjeter! Prandaj edhe ne kete drejtim, ata qe besojne e kane me te lehte, sepse kane per model edhe baze fundamentin moral, Zotin! Dhe ne fund te fundit, ata s'kane as nevoje per eksperiencat e dikujt!
Ceshtja eshte e thjeshte : Pamundesia per shoqeri midis sekseve te ndryshme, eshte injorance dhe kafsheri, antinatyrore dhe pike!
Une qe ti them keto, kam te njejten veshtiresi te te mbajturit te shoqerise pas nje relate, por prape besoj ne shoqeri. Nje rast apo 100 nuk mund te merren per baze! Varet sa dashuron, si, perse! Varet ne integritetin tend personal moral! Ai/ajo qe duan prapesine ashtu edhe dashurojne, dhe e tille u ecen dashuria!
Une psh nuk mund ta mendoj, se si do te krijoja nje shoqeri aq te afert me nje vajze, nqs une dashuroj, them dashuroj e jo bashkejetoj, me nje tjeter! Nuk kam nevoje per nje gje te tille, se dicka e tille prek dicka tjeter, zevendeson dicka tjeter! Ah nqs do te biesh nga livadhi me livadh, tjeter gje!
Shoqeria ka vendin e vet, cakun, dhe menyren!
Psh si do te nund ta zevedesoja une konfidencen dhe rehatine me time Me', me nje grua tjeter sado e mire dhe nenoke te jete!
Edhe fizikisht, si do ta prekja une nje vajze pa shkuar me tutje...,pra dua te them qe ftohtesia dhe ngrhtesia kane vendin e vet, cakun ne shoqeri, nqs s'doni te kaloni ne marredhenie te tjera!
Une njoh shume budallacka dhe trapa..(nuk mendoj per veten me superioritet)
Krijoni Kontakt