Une dakort jam me ty vertet jane bere bajat keto lloj femrash po jam e sigurte qe te gjithe do e kthejne koken kurre ajo do kaloj afer ti edhe kjo jo pse ai eshte karakter i dobet po e terheqin ormonet ...
i ke ngateruar gjerat me duket
tani le te pergjigjen burrat nese kalon nje e veshur me stil edhe nje e veshur sexi ne cila do kthehen me njer????
Tani nuk po flasim per lidhje serioze por per menyren se si mashkulli reagon ne keto caste sa do qe te mos na pelqeje edhe sa do i forte te jete mashkulli besoj se tesosteroni i tij eshte mbi te gjithe.......
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Padyshim do e kthenim koken ne veshje sexy estravagante me stil ,jo per gjo po na ka marre malli me pa nji te tille ne rruge lol :P. O bo tirona pllom e 8ythe e cica perjasht. A thu se gjitha punojne ke torre drini lol
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Po egziston sepse me te vertet kam dy shoqe shume te mira te cilat jan te martuara dhe shkojme shume me njeri tjetrin sepse kemi nje miqesi te vjeter te pastert te sinqerte.
pra per mendimin tim ne lidhje me temen : A ekziston miqësia e vërtetë midis një mashkulli dhe një femre?
Po.....Egziston
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Ekziston,por nuk zgjate shume.Ne fund ose do perfundoj ne dashuri ose rruget e te dyve ndahen,per nje arsye apo per tjeteren..
Kush ka Birin ka Jeten
Me mire te ta sqaroje nje mashkull pse e kthen koken ai sepse une se kthej koken sme intereson edhe shume cben bota ka apo ska celulit.....nuk mund te besh kritike ne nje njeri qe nuk e ke njojtur edhe nuk di as gje per te
edhe i ve vulen pa klas vetem nga veshja e saj ....nejse mos dal nga tema
Une shpreha mendimin tim dicka qe do e bej edhe asnje njeri nuk mund te me ndaloj edhe sqarova perse nuk mund te kete shoqeri midis nesh
tani ti pse nuk e the qe ne fillim qe deshe te beje kritike ne postimet time edhe na lodh kot.... thashe edhe une u gjend nje njeri me llogjike te flas....
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Ku mundet me pase nje mashkull miqesi t'paster me nje femer amon, pa mendu ne gjona tjera?
- Vetem nje torture e panevojshme ..![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
po ekziston ... nese seksi nuk i komplikon gjerat
Nuk egziston,sepse un personalisht dy vajza kam menduar qe i kam mikeshat me te mira, ata ishin dashuruar ne mua,natyra e femres s'mund te qendroj gjat si mike me nje mashkull.
Nganjiher urrej veten,por nganjiher urrej urrejtjen,se me ben te urrej veten.
Po egziston,PERKOHESISHT,deri sa te te thot nje dite"Ke filluar te me pelqesh" :P
Krijoni Kontakt