Close
Faqja 36 prej 42 FillimFillim ... 263435363738 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 416
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Sot eshte nje kohe e tille, sa qe meshkujt tashme eksitohen kur shohin nje femer te veshur, se sa gjysem te zhveshur; jo per gje, por keto te fundit u jane bere bajat, s'ka ngel njeri pa iu pare shalet dhe gjoksin - kshu qe nuk iu ngjall me asnje mister dhe interes, u eshte mesuar syri me te zhveshme. Nuk besoj se nje mashkull qe eshte mashkull (de jure e de facto), te terhiqet nga nje femer e cila mendon se arma e saj me e forte eshte vetem dekolteja dhe shalet jashte, sepse nje femer e tille e trajton veten si objekt seksual, dmth me respekt shume te ulet per veten e saj. Kush eshte ai mashkull qe e terheq nje budallacke e tille?!

Meshkujt cmenden pas femrave te forta, qe vishen me stil; femer-zonjushe, dhe jo femer - mall seksi.
    Nje mendje e forte, nje karakter i forte, femer me stil dhe elegance, (shoqeruar edhe me nje fetyre te bukur) femer qe ben gjithmone diferencen - eshte endrra e cdo mashkulli, dhe jo nje 'femer' qe thjesht vesh mini.
    Jo te gjithe meshkujt jane me pretendime mi. Mjafton nje surrat i bukur, veshje provokuese dhe c'menden meshkujt.
    Ata meshkuj qe jane meshkuj jane te pakte ne numer.
    Feelings change - memories don't.

Sot eshte nje kohe e tille, sa qe meshkujt tashme eksitohen kur shohin nje femer te veshur, se sa gjysem te zhveshur; jo per gje, por keto te fundit u jane bere bajat, s'ka ngel njeri pa iu pare shalet dhe gjoksin - kshu qe nuk iu ngjall me asnje mister dhe interes, u eshte mesuar syri me te zhveshme. Nuk besoj se nje mashkull qe eshte mashkull (de jure e de facto), te terhiqet nga nje femer e cila mendon se arma e saj me e forte eshte vetem dekolteja dhe shalet jashte, sepse nje femer e tille e trajton veten si objekt seksual, dmth me respekt shume te ulet per veten e saj. Kush eshte ai mashkull qe e terheq nje budallacke e tille?!

Meshkujt cmenden pas femrave te forta, qe vishen me stil; femer-zonjushe, dhe jo femer - mall seksi.
    Nje mendje e forte, nje karakter i forte, femer me stil dhe elegance, (shoqeruar edhe me nje fetyre te bukur) femer qe ben gjithmone diferencen - eshte endrra e cdo mashkulli, dhe jo nje 'femer' qe thjesht vesh mini.
    Une dakort jam me ty vertet jane bere bajat keto lloj femrash po jam e sigurte qe te gjithe do e kthejne koken kurre ajo do kaloj afer ti edhe kjo jo pse ai eshte karakter i dobet po e terheqin ormonet ...
    i ke ngateruar gjerat me duket
    tani le te pergjigjen burrat nese kalon nje e veshur me stil edhe nje e veshur sexi ne cila do kthehen me njer????
    Tani nuk po flasim per lidhje serioze por per menyren se si mashkulli reagon ne keto caste sa do qe te mos na pelqeje edhe sa do i forte te jete mashkulli besoj se tesosteroni i tij eshte mbi te gjithe.......
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Padyshim do e kthenim koken ne veshje sexy estravagante me stil ,jo per gjo po na ka marre malli me pa nji te tille ne rruge lol :P. O bo tirona pllom e 8ythe e cica perjasht . A thu se gjitha punojne ke torre drini lol
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Po egziston sepse me te vertet kam dy shoqe shume te mira te cilat jan te martuara dhe shkojme shume me njeri tjetrin sepse kemi nje miqesi te vjeter te pastert te sinqerte.
    pra per mendimin tim ne lidhje me temen : A ekziston miqësia e vërtetë midis një mashkulli dhe një femre?
    Po.....Egziston
    Takohemi Ditën e Gjykimit

e kapur nga Krishti Maska e Noku Ymeri
    Anëtarësuar
    05-03-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    84
    Ekziston,por nuk zgjate shume.Ne fund ose do perfundoj ne dashuri ose rruget e te dyve ndahen,per nje arsye apo per tjeteren..
    Kush ka Birin ka Jeten

Per te kthyer koken e kthej edhe une, dhe cfare do thote kjo? Dmth kur e kthej koken, shoh shale me celulit, prandaj me terheq vemendjen. E shoh, dhe them me vete : sa femer pa klas.

Une apo ti? Ti ne fakt ke ngaterruar krejt temen, pa hajt me.

Ketu ne fakt po flitej per MIQESINE, dhe jo per lidhje te tipit roze, serioze apo pa serioze qofshin, por puna ishte se e nxorre temen nga binaret me ca shembuj banale, qe meritonin nje pergjigje, qe se paku te te bente te reflektoje me ndryshe, por e shoh qe prap avazi. C'a te them atehere, pervec se - mbaj mendimin e ndritur qe ke.
    Me mire te ta sqaroje nje mashkull pse e kthen koken ai sepse une se kthej koken sme intereson edhe shume cben bota ka apo ska celulit.....nuk mund te besh kritike ne nje njeri qe nuk e ke njojtur edhe nuk di as gje per te
    edhe i ve vulen pa klas vetem nga veshja e saj ....nejse mos dal nga tema
    Une shpreha mendimin tim dicka qe do e bej edhe asnje njeri nuk mund te me ndaloj edhe sqarova perse nuk mund te kete shoqeri midis nesh
    tani ti pse nuk e the qe ne fillim qe deshe te beje kritike ne postimet time edhe na lodh kot.... thashe edhe une u gjend nje njeri me llogjike te flas....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Ku mundet me pase nje mashkull miqesi t'paster me nje femer amon, pa mendu ne gjona tjera?
    - Vetem nje torture e panevojshme ..
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    po ekziston ... nese seksi nuk i komplikon gjerat

Grammar Maska e Segestani
    Anëtarësuar
    21-01-2011
    Vendndodhja
    Sibiu
    Postime
    43
    Nuk egziston,sepse un personalisht dy vajza kam menduar qe i kam mikeshat me te mira, ata ishin dashuruar ne mua,natyra e femres s'mund te qendroj gjat si mike me nje mashkull.
    Nganjiher urrej veten,por nganjiher urrej urrejtjen,se me ben te urrej veten.

i/e regjistruar Maska e Sea Melody
    Anëtarësuar
    14-08-2011
    Vendndodhja
    Ne boten time
    Postime
    58
    Po egziston,PERKOHESISHT,deri sa te te thot nje dite"Ke filluar te me pelqesh" :P

Faqja 36 prej 42 FillimFillim ... 263435363738 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •