Close
Faqja 35 prej 42 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 416
    Citim Postuar më parë nga zari Lexo Postimin
    Si pse duhet lidhur me pamjen e jashtme, ku jeton ti ne hene???? Tani te kem une i "shoqe" seksi e tme vij ajo mua ne kafe me minifund e kopsat e kemishes hapur e tme thoje kam probleme me te dashurin po them te ndahem, ca mendon ti se do i them une mos u nxito jepi e i shanc??????
    Nje plus per femrat atehere! Kjo tregon se problemi qenka me ju meshkujt, jo me ne femrat! Ne e kemi shume te thjeshte te mbajme miqesi me meshkujt, pa pasur terheqje fare. Personalisht, shoket e mi i kam shume te pashem fizikisht, por nuk e kam problem miqesine me ta. Dhe ne fakt, nje pjese e tyre para se te ishin shoket e mi, me ngacmonin me pare ne fakultet, por ja qe kur ke shoqerine e zgjeruar ndodh qe te prezantojne edhe meshkuj qe me pare te kane 'gjuajtur', por ja qe sot ata e kane te qarte, qe shoqeria me mua eshte shoqeri, dhe nuk kemi me ashtu - "gjuajtje nga larg", por shkojme shume mire.

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    "C'eshte miqesia: njelloj si te jesh vella e moter, jane dy shpirtra qe preken, por qe nuk shkrihen me njeri tjetrin, jane dy gishta te nje dore"

Kete mesazh na jep V.Hygo, me ane te personazhit te Esmeraldes ne romanin "Shen Meria e Parisit" (Katedralja e Parisit).
    Por sa eshte e vertete kjo ne pervojen tone jetesore, ne marredheniet tona shoqerore me gjinine e kundert te secilit prej nesh?

A eshte/ a mund te jete e sinqerte, miqesia midis nje mashkulli dhe nje femre?
    Shpesh kemi degjuar tek na thuhet se, miqesia midis mashkullit dhe femres, nuk eshte e sinqerte, ose nuk eshte miqesi por dicka me e thelle qe nuk eshte zbuluar akoma nga te dy dhe, qe ata mendojne se jane vetem miq te mire.

Po ashtu ekzistojne edhe postulate te tipit qe : kur nuk ekziston miqesia fare, por eshte nje shpikje e njerezve per te mos u ndier te vetmuar, si qenka e mundur te ekzitoje miqesia midis nje femre dhe mashkulli, te cilet shpesh elektrizohen nga erotizmi per njeri tjetrin??!!

Njerezit jane te ndare ne mendimet e tyre rreth saj, sepse disa kane pervoja te ndryshme ne lidhje me kete ceshtje.
    Ka nga ata qe pretendojne se thelle thelle, ne nje miqesi e tille, me siguri do jete njeri (ne mos te dy) qe gjithmone do a kaloje cakun e miqesie me kalimin e kohes, duke krijuar nje marredhenie shume te ngushte me njeri tjetrin.
    Kjo lidhje midis te dyve do te forcohet edhe me shume, duke u tranformuar ne nje lidhje me te forte dhe te paster Dashurie.
    Te tjere pretendojne se, nga pervoja e tyre jetesore, nje miqesi e tille ekziston dhe eshte me e pastra, me e verteta se sa miqesia midis njerezve te se njejtes gjini, pra per ta roli i motres dhe i vellait - mik/mike, eshte nder gjerat me te bukura dhe te mrekullueshme te jetes, nje Bekim!!

Po ju si mendoni??
    Ne radhe te pare pergjigju temes...
    Ndersa per sa i perket radhes se dyte mos pyet sa pyet vet tema por nenshtroju asaj me argument sepse vetem ne kete rast mund te lexojm dhe kuptojm mendimin tend.
    Shembujt konkret dhe jo konkret nuk jane domethenie nese nuk i shqyrton sipas ideologjis tende...

Personalisht mendoj se shoqeria midis nje femre dhe nje mashkulli ekziston deri ne piken e mosekzistimit.
    Kjo do te thote qe derisa kemi nje shoqeri siperfaqsore kjo shoqeri eshte lule e miqesis, ne rast te kundert ku te kundert konsiderojm thellimin e shoqeris midsis nje femre dhe nje mashkulli ateher kemi arritur piken e moskezistimit. Ajo qe vihet re dhe eshte thelbesore ne kete ceshtje eshte llogjika e ekuilibrit (mbi gjerat duhet te jemi te kthellet per sa i perket qellimit)
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    ne shkolle kemi pasur kuptohet en klas...po ne njohjet tani askush nuk ju beson as mashkulli e as nje femen ...kuptohet ne theks jane po ne realitet diqka tjeter eshte ne mendimet e te dy paleve...te themi tani qe jetojm ne nje kohe te veshtire qe mund te quajm shok ose shoqe te vertet...

Citim Postuar më parë nga iktuus Lexo Postimin
    Ne radhe te pare pergjigju temes...
    Ndersa per sa i perket radhes se dyte mos pyet sa pyet vet tema por nenshtroju asaj me argument sepse vetem ne kete rast mund te lexojm dhe kuptojm mendimin tend.
    Shembujt konkret dhe jo konkret nuk jane domethenie nese nuk i shqyrton sipas ideologjis tende...

Personalisht mendoj se shoqeria midis nje femre dhe nje mashkulli ekziston deri ne piken e mosekzistimit.
    Kjo do te thote qe derisa kemi nje shoqeri siperfaqsore kjo shoqeri eshte lule e miqesis, ne rast te kundert ku te kundert konsiderojm thellimin e shoqeris midsis nje femre dhe nje mashkulli ateher kemi arritur piken e moskezistimit. Ajo qe vihet re dhe eshte thelbesore ne kete ceshtje eshte llogjika e ekuilibrit (mbi gjerat duhet te jemi te kthellet per sa i perket qellimit)
    Ne rradhe te pare, temen e kam hapur une ne dt kur eshte bere postimi im i pare, ky qe citove ti, por moderatoret kane gjetur ne arkiva nje teme te ngjashme me timen, dhe e kane bashkuar.
    Ne rradhe te dyte, argumentet e mia i kam dhene, se nuk te pelqejne ty apo nje tjetri, per mua nuk ka hic rendesi, sepse nuk shkruaj per ty dhe as per njeri tjeter, por shprehem lirshem si e ndjej te flas, duke qene se nuk jam e lidhur hic me opinionin e te tjereve.
    Se treti, mund te besh me mire here tjeter, sepse prap tentative e deshtuar nga ana jote ndaj meje, per te disaten here

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Se treti, mund te besh me mire here tjeter, sepse prap tentative e deshtuar nga ana jote ndaj meje, per te disaten here

Per cfare e ke fjalen?

Ufffffff ju userat e forumit qe jeni maniak te virtualiteti me keto emra qe nderroni na beni lemsh ahahahahahaha bej shaka
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Po sikur kjo goca te ishte e veshur mese normal? Mund t'a quash shoqe ti?
    Aman c'krahasime qe beni.... njerez te perveluar paskeni qene ju cunat
    Zemer mos i keqkupto meshkujt eshte natyra e tyre si pune e qenit hehe mos ma merni per keq ju bibilusha ...
    sa po do e thesha shoqeri midis nesh ka vetem me ferexhe sepse mashkulli nuk rezikon dot e mund natyra e tij si te ta them ka nje instikt plus ormonet e tij qe ai nuk i zoteron dot ne ato momente ...
    me pak fjale shoqeri ka po varet se sa duron edhe sa i forte eshte ai mashkull te zoteroje veten....
    kush ju thote qe jemi shok ska mundesi ose gay eshte ose nuk i pelqen shoqja asnje sjarim tjeter ska.....
    kot su bera psikologe o zot jam nje talent i humbur
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Ose ajo femër Helenkë.
    Mbase po
    une si femer kurre nuk do desha te humb shokun do desha te mbeteshe shok qe keshtu nuk do e rrezikoja sa do qe te ndjeja dicka por zakonisht keto shoqeri te tilla nuk kane shume afat.....
    Kisha nje shok qe vertet e shikoja si vella ai me kalimin e kohes ndryshoj
    nuk ja ve fajin atij por natyres
    se femra jemi kurre fillon vapa edhe veshim ndonje fustan te ngushte
    shyqyr qe iku edhe u martua ne sarande se per ndryshe vetem shok nuk do ishim....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    po nese mungon atraktimi i njeri tjetrit
    Atraktimi eshte nje fjale jasht fjalorit shqip, smund te kuptohet nese nuk ve ne pune google translate. Nejse!
    Rexhina shqip please sepse jemi ne forum shqiptar... lereni menjan gjuhen e huaj e te komunikojm midis nesh me gjuhen qe na lidhe

Me pak fjale i bjen qe femrat mendojne se nuk mund te kene miqesi te vertete me nje mashkull, ama per ti provokuar i provokojne. Shoku mashkull nuk do te thote te jete gay , mos u ngaterroni!

nese nje dite del jashte shoqja tende te vjen me mini edhe gjysem e veshur ti pin ndonje gote me shume edhe perqafoheni si shok a mund te me thuash fundin e nates me qe qenke kaq gangester?
    Sot eshte nje kohe e tille, sa qe meshkujt tashme eksitohen kur shohin nje femer te veshur, se sa gjysem te zhveshur; jo per gje, por keto te fundit u jane bere bajat, s'ka ngel njeri pa iu pare shalet dhe gjoksin - kshu qe nuk iu ngjall me asnje mister dhe interes, u eshte mesuar syri me te zhveshme. Nuk besoj se nje mashkull qe eshte mashkull (de jure e de facto), te terhiqet nga nje femer e cila mendon se arma e saj me e forte eshte vetem dekolteja dhe shalet jashte, sepse nje femer e tille e trajton veten si objekt seksual, dmth me respekt shume te ulet per veten e saj. Kush eshte ai mashkull qe e terheq nje budallacke e tille?!

Meshkujt cmenden pas femrave te forta, qe vishen me stil; femer-zonjushe, dhe jo femer - mall seksi.
    Nje mendje e forte, nje karakter i forte, femer me stil dhe elegance, (shoqeruar edhe me nje fetyre te bukur) femer qe ben gjithmone diferencen - eshte endrra e cdo mashkulli, dhe jo nje 'femer' qe thjesht vesh mini.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fleur Blanche : 02-08-2011 më 17:38

Faqja 35 prej 42 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •