Close
Faqja 31 prej 42 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 416
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ti biem shkurt nje mikeshe e mire qe e vlereson dhe i beson dhe i hapesh per cdo gje qe te terheq edhe fizikisht do ishte idiotesi ta mbaje vetem shoqe. Sikur te mungoje terheqja fizike atehere ngelet vetem miqesia 'e paster' sepse nuk ka interesa te tjera.

Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Po me pelqen te lexoj opinionet e meshkujve ketu, se me ndihmon te qartesoj idete se a me shohin vertete shoket si shoqe, apo meshkujt paskan edhe nuanca te tjera ne shoqeri!
    Nese je nje femer terheqese 99% e shokeve te tu jane shoke sepse nuk mund te jene asgje me teper por do enderronin te ishin dicka me teper.
    Nje shok i vertet thjesht nuk duhet te ndjeje terheqje fizike ndaj teje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 29-03-2011 më 16:27

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378

...A eshte/ a mund te jete e sinqerte, miqesia midis nje mashkulli dhe nje femre?
    shpirtin nuk mund ta ndash ne mashkull dhe femer, keshtu qe pyetja stonon pak formalisht. miqesia per mua e ka humbur kuptimin, kur njoha dashurine...

ne lidhje me thelbin: po, dy njerez mund te duhen sinqerisht edhe ne sensin qe e ke shtruar ti pyetjen...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    ekziston por eshte dicka e rralle...

Citim Postuar më parë nga uj me gaz Lexo Postimin
    shpirtin nuk mund ta ndash ne mashkull dhe femer, keshtu qe pyetja stonon pak formalisht.
    Nuk kisha si qellim te ndaj shpirtin ne gjini, se po te ishte ashtu si thoni ju, ta trajtoja qe shpirti nuk ndahet ne gjini, kam pershtypjen se bota tani do ishte mbushur me homoseksuale (nuk po i paragjykoj), thelbi ketu eshte se mashkulli dhe femra disa gjera nuk i mendojne dhe ndiejne njesoj, dhe nese nje femer e ka me te lehte ta mbaje shoqerine me nje mashkull, tek meshkujt zakonisht nuk ndodh keshtu,te pakten ne te shumten e rasteve. Gjss flm per sugjerimin, po ua le ne dore moderatoreve ta ndryshojne ne menyre me estetike sepse nuk i kam ato mekanizma.

miqesia per mua e ka humbur kuptimin, kur njoha dashurine...
    Nuk e kuptoj se si mund te humbase miqesia kuptimin nese kalon ne dashuri, nese nga miqesia ka lindur nje dashuri, atehere miqesia nuk e ka humbur kuptimin por kam pershtypjen se vazhdon edhe me shume, sepse jam e mendimit se ne kete rast, i dashuri/e dashura eshte miku yt me i mire, ndryshimi i vetem ne kete rast eshte se tani i ke te dyja : edhe Dashurine edhe Miqesine me te njejtin person, dhe ky po qe eshte vertete Bekim!

(te pakten keshtu e mendoj une, nuk eshte e thene te jete si them une)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Nuk kisha si qellim te ndaj shpirtin ne gjini, se po te ishte ashtu si thoni ju, ta trajtoja qe shpirti nuk ndahet ne gjini, kam pershtypjen se bota tani do ishte mbushur me homoseksuale (nuk po i paragjykoj), thelbi ketu eshte se mashkulli dhe femra disa gjera nuk i mendojne dhe ndiejne njesoj, dhe nese nje femer e ka me te lehte ta mbaje shoqerine me nje mashkull, tek meshkujt zakonisht nuk ndodh keshtu,te pakten ne te shumten e rasteve. Gjss flm per sugjerimin, po ua le ne dore moderatoreve ta ndryshojne ne menyre me estetike sepse nuk i kam ato mekanizma.
    mbase do e perceptosh vete me vone... mosndarjen e shpirtit

Nuk e kuptoj se si mund te humbase miqesia kuptimin nese kalon ne dashuri, nese nga miqesia ka lindur nje dashuri, atehere miqesia nuk e ka humbur kuptimin por kam pershtypjen se vazhdon edhe me shume, sepse jam e mendimit se ne kete rast, i dashuri/e dashura eshte miku yt me i mire, ndryshimi i vetem ne kete rast eshte se tani i ke te dyja : edhe Dashurine edhe Miqesine me te njejtin person, dhe ky po qe eshte vertete Bekim!

(te pakten keshtu e mendoj une, nuk eshte e thene te jete si them une)
    une nuk bej miqesi me njerezit, por dashuri. edhe tani me ty, dashuri po bej. por mbase ate qe ti e quan miqesi... per mua dashuri eshte gjithcka... prandaj dhe me duket e pa kuptim miqesia... eshte ceshtje shpirti, jo truri...
    nje fjale, nje kuptim...

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Po, por eshte e perkohshme ose me mire siperfaqesore.

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    Ne ditet e sotme jo se ka humb besimi mendoj,jo veq nga meshkujt po edhe nga femnat nuk mbahet kjo se te pakten edhe keto jane ne start me ato keqkuptimet qe meshkujt edhe pretendojn......

Sic e ka thene dhe xFiles, po qe shoqe sexy, veshtire muhabeti!

Gjithsesi po, ka miqesi midis mashkullit dhe femres, edhe pse me disa sakrifica nga njera apo te dyja palet.

Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Sic e ka thene dhe xFiles, po qe shoqe sexy, veshtire muhabeti!
    Po pse duhet lidhur kjo me pamjen e jashtme, c'faj ka nje femer nese eshte terheqese, ka nevoje edhe ajo te kete nje shok te sinqerte. Keshtu si thoni ju, i bie qe vetem femrat qe nuk jane te pashme fizikisht, ta kene kete privilegj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Po pse duhet lidhur kjo me pamjen e jashtme, c'faj ka nje femer nese eshte terheqese, ka nevoje edhe ajo te kete nje shok te sinqerte. Keshtu si thoni ju, i bie qe vetem femrat qe nuk jane te pashme fizikisht, ta kene kete privilegj
    qenke e pashme fizikisht e? hec bejme sinqerisht te dy ne, ti me mua miqesi e une me ty dashuri...
    nje fjale, nje kuptim...

Faqja 31 prej 42 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •