Ate nder qe po me thua ti t'i bej vetes, ia kam bere 9 vite rrjesht kur fillova te merrem me besimet e njerezve dhe vazhdoj akoma, e me sa di une, ata qe iu jane rikthyer besimit, familjes, jetes normale, pasi qe kane qene te humbur ne ato qe thua ti, nuk ia jane rikthyer sa hap e mbyll syte, fillimisht e kane pranuar qe jane gabim dhe me shuuuuuuuume durim e vullnet, kane mberritur tek besimi ne Zot dhe jeta e rregullt familjare e shoqerore.
Pastaj, te vesh shami ne koke sa hap e mbyll syte, se ashtu tu shkrep te besh skup mediatik sic ka bere paris hilton, me duket shume qesharake kjo taktike e saj, sic ka qene e gjithe jeta e saj qesharake.
Ja ku ka arritur madje me kete, qe te gjithe ne ketu te flasim per te sikur kjo te jete njeri i rendesishem dhe me kontribut ne shoqeri, nuk flet njeri mbi poetet, filozofet, shkrimtaret, artistet, operistet....por flasim per parisin.
Nuk dua te zgjatem shume se kjo nuk ka rendesi qe une t'i jap asaj rendesi, por po ta them edhe nje te fundit; nuk ka rendesi te kthehesh ne musliman apo te vesh shami, qe t'i rikthehesh jetes se rregullt familjare dhe shoqerore e te jesh shembull; mund te jesh edhe katolik, edhe budist, edhe hinduist etj etj qe te jesh njeri per se mbari.
Tani po deshe kuptoje kete qe te thashe, po deshe merre si te duash....
ju mori ne qaf hahahhahha tani hoxhallaret tu be qef me hiltonin hahahahah
sa per ty mor njeri i mar ja te tregoj nje histori qe me ndodhi ne shkoll
kisha nje dashnore islame nga mendja un i thoja ajde bejm sex kjo jo jo jo
i thash po te pakten bj te lejohet ate po tha po supriza ishte qe kur e cova ne hotel edhe do ja fusja nga mbrapa kjo i kishte bere zborpor nga para prap e virgjer ishte hahahhahaha
RROFTE SHQIPERIA
Ajo spaska qen muslimane ndersa ti qenke gjysem-homoseksual ose i plot.
Esht kjo kultura e re , te jesh ateist por te festosh krishtlindjet , ose te jesh krishter por te kesh veprime ateistesh ,kultur e kombinuar.
Sipas parimeve Islame , kurvaret martojn kurvat dhe e anasjellta. Ne kulturen tuaj ne praktik e keni , te neve vetem ne teori.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Renea : 29-03-2011 mė 09:55
Shqiperi eshte edhe Cameria
Per krishteret si ti dhe ai pa-doreza , kam hap tema speciale, kerkoni ne profilin tim shifni.
Maria Magdalena ishte nje prostitut qe u fal nga Krishti dhe sot ti smundesh te thuash fjal te kqija per ate ish prostitute qe u be e krishtere , Magadalena ishte deshmitarja e pare e ringjalljes se Krishtit , ishte ne afersi te Krishtit gjith kohes.
Ne shume kisha ke ikonen e Magdalenes te vizatuar ... prej ne prostitut ne shoqeruese e par e Krishtit , mundeshka a.
Ka dhe dilema tjera qe jan ngritur per Magdalenen.
Shqiperi eshte edhe Cameria
urrrime urime urrrrrrrri me.......lum per muslimanizmin JA PUNA E VERTETE
KET NUSEN DO TE MORIM MUSLIMONE....
each second is eternity as eternity is now,
and now, now is forever
Nuk e di se cfar po kerkon kjo e nderuar muslimane aty poshte !
Me duket se e gjeti
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EuroStar1 : 29-03-2011 mė 11:04
Revolution 1848
Krijoni Kontakt