Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Izadora,
    E kam per rastin e pare. Si te qendrojme te qete ne situata te tilla.

Per panikun e castit besoj qe te gjithe njesoj do reagojme, po pash gjarper afer....vrap me ulurime (:
    Kjo varet nga tipi i njeriut, temperamenti . Une duke qene natyre e qete , ndonjehere me acaron kjo qetesi , ndonjeher me duhet te uleras qe te morrin vesh qe di dhe une te n'xehem
    edhe situata te tilla mundohem te jem e qete , te ruaj gjakftohtesin . Mundohem te analizoj ne heshtje situaten , kerkoj hapsire te marr frym lirshem , i mbush mendjen vetes se ka edhe me keq ,ka edhe momente qe do doja te merrja ndonje sopat dhe te beja cika cika c'fare te me dilte perpara, por jo xhan xhan se nuk du me hy ne burg :-D

Me pak fjale varet nga personi
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anėtarėsuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Me sa kam lexuar un ne psikologji,keto ataqe te panikut jane mbaze te ndo nje ērregullimit emocional,i cili lind nga frenimi i ndjenjave te caktuara...
    Edhe prandaj keto ataqe ndodhin edhe ne raste kur nuk kemi ndo nje arsye...Meqe kjo gje ndodhe pa as nje arsye,dmth nuk mund ta kontrrollojm veten,ose te them kemi shpirtin e shqetesuar.Ne kete rast eshte mire ti besh vetit ndo nje pushim ne bregdet osee ne ndo nje vend malor.OSe ose,te blejsh ca tableta qetesuese,deri sa te kene ndikim te deshiruar.Mjafton ti konsumosh ni here ne dite,nje muaj.Besoj pas nje muaji stabilizohet gjendja emocionale...
    Kjo nuk dmth te jete ndo nje problem serioz..Thjeshte nje ērregullim
    Don't take life too seriously because you never get out alive.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    E keqa nuk ka ndodhur dhe nuk ka pse te ndodh, por ti e ndjell ate.
    SOni, e po dic ne brendi te shtyen te ndjell ate qe ndjen, dmth. ke gjera qe nje kohe te gjate mban ne vete dhe nuk i nxjerr jashte per arsyen X. Kjo u ndodh njerzve te urte, te arsyeshem, te permbajtur, qe presin sic tha Izadora shkaktari/situata ta kuptoje vete demin qe e ben perderisa ti e mbyll shtrese pas shtrese ne brendi.
    Bota eshte relative dhe jo secili e shef situaten njejte, perderisa nuk diskutohet mirefillte per te.
    Nje kohe mund te permbahesh, por kur kupa mbushet duhet zbrazur ne zanafille dhe duhet sqaruar gjerat, nese nuk e ben dhe nga ky moment fillon prape te permbahesh e te mbushesh edhe me shume, nga ky moment fillojne ankthet, ndjenjat e keqija, etj.
    Per te mbrojtur veten njeriu duhet duhet te sulmoje ne vetembrojtje, behu egersire si Izadora dhe shtrydhi ndjenjat
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Kjo varet nga tipi i njeriut, temperamenti . Une duke qene natyre e qete , ndonjehere me acaron kjo qetesi , ndonjeher me duhet te uleras qe te morrin vesh qe di dhe une te n'xehem
    E di e di, bertet kot dhe pastaj te vjen per te qeshur se nuk e kishe me inat lol

hot_prinz,
    Po ndodh qe shkaktare te ketyre emocioneve mund te jene njerez dhe menyra me e mire eshte te shprehesh te keqen.
    Por nuk eshte e thene te jete nje njeri qe te shkakton te ndihesh keq por situata/stresi qe perballon.

Broken_smile,
    Mund te shkoj dhe aq keq sic e pershkruajte, Zoti i ruajt njerezit qe ndihen keshtu.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    s0ni,

kunder stressi per relaksim dhe per gjendjen e balances shpirterore mund te te ndihmoje terapia tradicionale kineze "Qi Gong".

"Qi" simbolizon energjine e jetes kurse "Gong" simbolizon ushtrimet.

Kerko ne Google ose ne YouTube.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    perdor fjalen fu.ck me shpesh.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •