Close
Faqja 224 prej 238 FillimFillim ... 124174214222223224225226234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,231 deri 2,240 prej 2377
    Citim Postuar mė parė nga Juli_85 Lexo Postimin
    kam nje external hdd 500gb portable samsung, dhe dje po e perdorja dhe harrova se ishte i lidhur ne laptop dhe ra nga tavolina dhe mbeti ne ajer per, them se 2sekonda, tani kur e lidh ben nje zhurme per nja 2-3 sekonda dhe pastaj pushon kurse ajo drita blu ben fik e ndez pa pushim.
    a ka noj program ose menyre qe ta rregulloje???
    Veshtire te riparohen Jul. Duhet te jete hd ndaj veshtire....................
    Nese degjon nje zhurme metalike(si goditje metalike te shkurtera) nuk riparohet
    ca kohe nje gje te tille kishte nje kolegu im e shkeli me kembe dhe humbi shume data qe nuk i kishte backup.
    Kerko ndihme ne ndonje site te Samsung se ndoshta te sygjerojne ndonje zgjidhje.
    Tani jane liruar keta ndaj qe te mos riskosh nje problem te mundshem pas riparimit ju sygjeroj per safety te harxhosh $70-80 per nje te ri.
    Pac fat!
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e Juli_85
    Anėtarėsuar
    18-09-2008
    Postime
    124
    Citim Postuar mė parė nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Veshtire te riparohen Jul. Duhet te jete hd ndaj veshtire....................
    Nese degjon nje zhurme metalike(si goditje metalike te shkurtera) nuk riparohet
    ca kohe nje gje te tille kishte nje kolegu im e shkeli me kembe dhe humbi shume data qe nuk i kishte backup.
    Kerko ndihme ne ndonje site te Samsung se ndoshta te sygjerojne ndonje zgjidhje.
    Tani jane liruar keta ndaj qe te mos riskosh nje problem te mundshem pas riparimit ju sygjeroj per safety te harxhosh $70-80 per nje te ri.
    Pac fat!
    zhurma nuk eshte si metalike eshte nje zhurme e cuditshme dhe shum e shkurter, thashe se mos ka noj program ose menyre per te rregulluar/kontrolluar me qe nuk e kam perplasur ne toke ose shkelur/shtypur....thjeshte ra nga tavolina dhe ishte i varur per shum pak sekonda...
    Shiperia po ndryshon ...per zi :)

i/e regjistruar Maska e alfonsmala
    Anėtarėsuar
    24-10-2009
    Postime
    55

Thumbs up

meqe nuk eshte perplasur ne toke thjesht mund te jete shkeputur ndonje fije nga kreri i hd shikoje mire aty ku i vendos fishen

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Shume flm

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708

Pc-ja eshte i ngadalte

Pasi kontrollova ne forum dhe nuk gjeta zgjidhje, vendosa te hape kete teme,
    Pasi formatova pc-ne dhe nga XP vendosa Win7, pc eshte i ngadalet shume dhe ne hapje dhe ne futjen ne internet, ku mund te qendroje problemi?
    kam te instaluar avast si antivirus por dhe deep freez se eshte ne internet kafe.
    Parametrat e pc-se jane:
    Intel Celeron CPU 2.80 Ghz 2.79Ghz
    Ram 1 Gb

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2011
    Postime
    50
    Veshtire ta perballoje W7 ai kompjuter.
    Me ato parametra te konsideroj te perdoresh GNU/Linux. Fillo me Ubuntu ose Mint.

Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Duhet te rrisesh RAM sepse dhe une e kam pas te njejtin problem si ty, por e kam vendos Win7 por i kam fut 4GB ram dhe punon si me ken PC i Bill Gates..

Futi ene 1 cope ram, beji 2 GB dhe ben super. Sepse ka shum Service Windows 7, ne Windows XP i ke 20+ Servise kurse ne Win7 i ke 50+ e per ate te duhet me shume ram..
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Une besoj se vetem kur jane windows te sapo installuara eshte me mire te vendosesh ne qofte se kompjuteri i perballon dot apo jo.

Ne pergjithesi me kalimin e kohes windows ne kompjterat me te shumte fillojne te vonohen sepse perdorusit nuk dine ti mirembajne.

Per reasting tende besoje se pak RAM akoma do jete mire ne te kunderten keto mind te ndihmojne:

- zgjidh te caktivizosh efektet grafike-optike qe te kete me pak kerkesa ram ose te caktivizosh edhe disa services qe nuk duhen
    - vendos temp, mydata, my music, etj broswer cache, download, app data etj ne nje tjeter partition ose disk
    - perdor ndonje "cleaning tool" (win 7 manager, ccleaner etj) per te pastruar arkive, registrin etj ose per te bere registry defrag edhe registry compact
    -edhe disk defrag ndihmone shume edhe duher bere here pas here
    -te installosh programet ne tjeter partition ose disk qe te kesh window ne partition qe eshte sa me pak i ngarkuar

edhe shume te tjera po te kerkoshe.

Pastaj ka eshe linux live qe punojne nga dvd-rom pa installim fare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2011
    Postime
    6
    Performanca nuk eshte e pershtatshme. Un perdori Win 7 dhe Ram qdo her rreth 1 GB eshte e ngarkuar. E deshirueshme se paku 2 GB per Win 7 nese do Pun te mir nga PC.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Shtoji RAM edhe te pakten 2 GB te tjera(2 copa 1gb sejcila).
    Instaloji edhe nje karte grafike HD ATI/ose Nvidia me 1gb memorje DDR5,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 08-07-2011 mė 19:16
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •