Close
Faqja 198 prej 238 FillimFillim ... 98148188196197198199200208 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,971 deri 1,980 prej 2377
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    55
    valdeta e kam medoemos ta bej format pasi qe hardiskun e kam te ri dhe pa asnje sistem operativ.

Te gjitha keto veprimet e cekura i bera, por tashme asgje nuk shfaqet ne ekran. Sipas mendimit tim faji qendron ne ftohesin e procesorit por nuk jam i sigurt per kete...

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2010
    Postime
    168
    kur kam patur nje pentium 3, i njejti difekt me ndodhte dhe shiko cfare me ndodhte, po ta mbaja ftofsin e procesorit me dore dhe ti ushtroja nje force te lehte tek procesori kompjuteri punote dh madje merrte dhe formatimin, po ta leshoja doren direkte me ngecte pamja mbas pak sekondash,prandaj them qe ka shum mundesi te kesh probleme me ftofsin e procesorit,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga florieconomy : 13-08-2010 mė 19:08

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2010
    Postime
    168

insalim i xp nga usb

Kam nje laptop acer te vogel qe nuk ka cd rom,dhe me duhet te formatoj nepermjet usB, kam ndjeur udhezimet qe mora nga interneti nepremjet nje programi usb prep,dhe usb bootsec, i ndoqa procedurat qe kishte dhene ajo dhe keshtu e perfundoj me sukses bootiin nepremjet usb, dhe ne fund me de nje mesazh qe procesi perfundoi me sukses, Mbas kesaj shkoj tek laptopi e bej bootiin qe ta marri nga usb, dhe formatimi me nis normalisht sikur te kisha nje cd XP,por kur vjen puna me kopju file pra tek copy file laptoi jep meazh qe mundojn nje file,pra me nderpritet ketu, kam bere shum shum here prova me e formatu me ane te usb ne shum menyra qe kam lexuar por e njejta gje ndodh sa mbaron formatimi dhe sapo fillon kopjimi i xp me ngec dhe me nxjerr mesazhin qe ju thashe, A ka ndonje rruge te sigurt se si mund ta formatoj kete laptopin qe ska cd room me ane te usb, pra xp,FORMATIMI ME ANE TE VISTAS APO WIN 7 ME KA REZULTUAR ME SUKES POR ME XP JO, FALEINDERIT PER LEXIMIN...

Nazist
    Anėtarėsuar
    02-07-2005
    Vendndodhja
    IRC
    Postime
    25
    1 particionimin dhe formatimin e ben apo ngec edhe para asaj??
    2 nqs particionimin dhe formatimin e ben atehere ca mesazh errori nxjerr??
    3 shif se mos ka ndonje problem disku nga ku ke marr filet e windows xp dhe i ke hedhur ne usb

gjithsesi provoje dhe nje here me ndonje disk tjeter
    Posht Qelbesirat Greke dhe krejt sllavet kudo qe te jen !!!

Provo metoden e ketij ne video dhe shpresoj te te funksionoje.

Une kam nje laptop te tille dhe e bej format pa problem si ky ne video.
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2010
    Postime
    154

kerkoj ndihėm

nese din dikush kur te formatizohet kupjuteri te gjithe drajverat fshihen dhe ethernet karta fshihet , a ka naj menyre qe te lidhemi ne internet ne nje menyre tjeter qe te gjendet drajverat e thernet kartes dhe drajverat tjere , pa pasur nevoj per ti shkarkuar nga nje kumpjuter tjeter .respekt

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Valla nuk besoj te ket ndonje menyre deri sa nuk ke instaluar driverin per ta fut ne pun rrjetin, ose nese ke wireless.Por kjo esht gjeja me e keqja qe formatizon PC para se ti sigurosh driverat. Edhe nese siguron driverat prap se prap esht e udhes qe ta instalosh programin driver genius dhe bej nje backup dhe futi ne nje CD apo ruaj ne particion tjeter qe mos te kesh me kete problem.

i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    tositosi shko te start > run > dxdiag dhe shif system model ne baze te system model kerko driver ishalla te ben

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2010
    Postime
    154
    duhet te ket ndonje menyre me doket me 1394 connetion diqysh por nuk jam i sigurt dhe nuk e di

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •