Close
Faqja 195 prej 238 FillimFillim ... 95145185193194195196197205 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,941 deri 1,950 prej 2377
    Be happy...! Maska e Donio
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne zemren e ..b...
    Postime
    17
    Citim Postuar mė parė nga Eni Kokalari Lexo Postimin
    Cfare Problemi ke qe nuk mund ti ruash sepse qe programi punon e di te sigurt se e kam te instaluar ne kompjut. tim cfare error-i te xjerr ose cfare te thote kur do qe ti ruash...

Kujdes!!! Serialet do ti perdoresh ne baze te programit qe une te postova pra te versionit 2.91 dhe jo ti futesh te versioni 4.7.duhet ta Ēinstalosh njehere versionin 4.7 dhe pastaj instaloje versionin 2.91.

Ose jep me shume detaje per problemin qe nuk mund ti ruash
    Falimderit per ndihmen dhe sqarimet me jan kthyer gjysma mirepo jo krejt dokumentet dhe fotot ..... Prap te falenderoj per ket ndihem
    Te pershendes kalo bukurr...!!
    LOVE to be LOVED

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    po nuk na the cfare konfigurimesh o miri qe ta lexojne ata qe mund te kene te njejtin problem...
    Aldi Shuli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin

hahahahaha hahjahajajahahjaaa

Be happy...! Maska e Donio
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne zemren e ..b...
    Postime
    17

Question Kam problem me hapjen e Local Disk (E:)

Kam problem me hapjen e Diskut ( E kam dokumente ne te dhe nuk mundem ta hap sepse kur une clicoj ta hap ate me del
    The disk in drive E is not formated.
    Do you want to format it now?
    Yes No

Une po clicoj ne opsion No mirepo nuk me hapet disku mundet ndokush te me ndihemoj rreth keti problemi...
    Ju pershendes....!!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    LOVE to be LOVED

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Eshte "disk lokal" apo flash disk?

Particioni ka qene NTFS apo fat32?
    Ka shum mundesi kompjuteri te jete fikur keq dhe te jete demtuar particioni.
    Nqs ske gjera te rendishme atehere futi nji formatim , ne te kundert mer hiren boot cd dhe provo me test disk (bej back partition table se nuk i dihet) , ose me mire ne fillim provo me check disk (dhe ne kte rast rekomandohet te besh backup te particionit) , pastaj provo programe nga windowsi per rikthimin e particionit (easus me ka funksionuar) nqs se dhe kto nuk funksionojne atehere besoj se te ngelet vetem nji program per rikthimin e skedareve te fshira (EASEUS Data Recovery Wizard Professional eshte prog 1sh)
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-11-2008
    Postime
    176
    nqs don qe ti rimarresh dokumentet e tuja mos e formato mos bej asigja po perdor get data back me kete program do rimarresh edhe nje het te gjitha dokumetet e tuja dhe ruaji ne local disk c pastaj mundesh me formatu local disk d dhe te besh cfar te duash me te

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-08-2006
    Postime
    186
    Citim Postuar mė parė nga Aldi1 Lexo Postimin
    po nuk na the cfare konfigurimesh o miri qe ta lexojne ata qe mund te kene te njejtin problem...
    Me thene te drejten ja cova nje shoku se mu lodhen nervat ai me tha qe ishte i caktivizuar cd-rom tek biosi

i/e regjistruar Maska e sarandioti_
    Anėtarėsuar
    25-04-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    131

Si pastrohet HDD i jashtem?

Para pak kohesh kam formatu PC por me pare kam hedh gjith materialet ne HDD te jashtem.
    Tani me duhen disa nga ato materiale por meqe kam Antivirus Kaspersky te instaluar ne pc, nese skanoj hdd-ne kam frik se po me fshihen materialet brenda saj.

A ka mundesi qe te pastroj hdd nga viruset por pa prekur folderat brenda saj?
    Perderisa nuk kam atė qė dua, do tė dua atė qė kam.

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    Antivirusi do te fshij vetem viruset, per sa i perket folderave nuk i fshin por ne varesi te virusit qe mund te ket mar ndoshta folderat do ti ket fshehur hidden
    ti skanoje nje here dhe na thuaj nese do te kesh probleme.......
    Aldi Shuli

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •