ore po nai mendim tjeter nuk na dhate djema
ore po nai mendim tjeter nuk na dhate djema
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Ti kane dhene cunat mendimet po varet sa i ke zbatuar.
Gjithesesi gjendet ne interet programi norton partition magic
pasi shkarkohet instalohet dhe pas instalimit hapet dhe pasi hapet i ke shume thjeshte gjerat per te ndare ne 2 apo edhe me shume particione hardiskun.
have a little faith!!!
Qe kėtu e ke njė program se si mund ta besh!
Nese e ki Windows7 gjermanisht do te tregoj se si behet pa program, amo vetėm gjermanisht se ashtu e kam edhe unė dhe mund te te ndihmoj me foto!
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
thx strange dhe don lico, sa per gjuhen strange e kam anglisht ,megjithate po i hedh nje sy dhe njeher ketyre keshillave te mesiperme ne mos kam per tju pyetur perseri
dhe nje here thx alot
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
iktuus ajo qe ke bere ti te ka shkaktuar problem ne HDD dhe qe ta ndash HDD me programe te ndryshme nuk eshte gje e mire pasi ai do te te shfaqe shume probleme (mekanike) shiko nqs ke diskun te cilin ke intalu aty beji nje repair edhe ate errorin qe ta jep kur hapet windowsi shkruaje aty dhe jepi nje repair![]()
She's the morphine queen of my vaccine.
Ne fillim hard disku kishte kapacitetin 360 gb. Pasi e formatova e instalova linux dhe win 7 tash ne Computer Menagement njihen vetem 232 gb ... Si eshte e mundur te humbet ne kapacitet.
Ndonje sugjerim per ndonje program per mbikqyrje te plote te HDD
Mos rasisht ke krijuar Particione ? Perdor google duke kerkuar Termin Test HDD
Me respekt,
Valdet Shala
Konfirmoj... windows nuk do te ti lexoje GB te cilet i ke dhene linux
Kam nje minilaptop ne gjuhen greke dhe dua ta kthej ne gjuhen angleze por laptopi nuk ka vend per cdrom dhe kam nje cdrom te jashtem qe lidhet me laptopin dhe funksionon ne rregull.DOja te pyesja a ka problem nese e formatoj pc me kete cdrom e jashtme dmth ta fus cd e xp te ky cdrom.
Krijoni Kontakt