Close
Faqja 171 prej 238 FillimFillim ... 71121161169170171172173181221 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,701 deri 1,710 prej 2377
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Shiqo kete, ky user 'britec09' i ka disa video ne youtube shume te mira, pra i pergjigjet problemeve qe ndodhin ne kompjuter

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga Dito Lexo Postimin
    Nick name qe mban i nderuar duhet nderruar automatikisht perderisa nuk di te zgjidhesh problemin me te thjeshte ne nje laptop.

Tani le te hidhemi tek problemi ne fjale.
    Hapi i pare qe duhet te besh eshte te hysh ne setup motherboard dhe te shkosh tek opsioni selftest HDD dhe ti besh nje test Hdd dhe nese aty procedura nuk shkon ne 100% atehere HDD ka mbaruar dhe eshte ne ditet e fundit te jetes.
    Nje menyre tjeter eshte te shkosh ne faqen e markes se laptop-it tek linku help&suport dhe me pas nje auto dedect my problem.

Mendimi im personal mbi problemin: HDD juaj ka prishur boot sectors dhe per kete arsye kerkon ndihmen tuaj per ta kaluar ate stad duke shtypur butonin F1, por kjo nuk eshte zgjidhje pasi heret apo vone nga boot-i jo normal ai do shkaterrohet dhe kjo ska shprese te mos ndodhe.

Arsyeja e ketij difekti: Fikja jo normale e pc duke i mbajtur shtypur butonin off ne sekuenca te gjata deri ne fikje te plote apo heqja e baterise nga pc pa e fikur fare.

Mendon plako se nuk i kam provuar keto qe thua ti? heheh te gjitha i kam provuar moti por kot se kot.

Ate qe thua ti te opsioni selftest HDD e kam ne rregull, pasiqe 100% eshte kompletuar.

Edhe ne web te markes se lap topit jam kyqur problemi nuk eshte eliminuar.

A ty ku pajtohem plotesisht me ty eshte fikja jo normale e pc-se sepse personi i cili me ka derguar lap topin nuk ka njohuri aspak me kompjuter dhe kjo e fundit ndodh qe te jete.

Sidoqoft flm qe me the per nderrimin e emrit heheh. Vetem nje gje duhet ditur mua me interesoj mendimi i te gjitheve.

Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    Provo nje here dhe beja Checkdiskun , nese nuk funkcionon as checkdisku atehere sipas shume gjasave ka per tu prishur Hard Disku heret apo vone,
    E kam provuar gjithqka eshte OK

Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    shko nje here te ky linku http://www.giveawayoftheday.com/ ke afat edhe 8 ore me duket te instalosh nje program mu per disa nga keto pune qe te nevojiten, (mbr damged, boot sector damaged)
    E kam provuar edhe me kete i njejti gabim nuk ndryshon.

Per kete edhe me duket shume interesant keto gjera.

Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Shiqo kete, ky user 'britec09' i ka disa video ne youtube shume te mira, pra i pergjigjet problemeve qe ndodhin ne kompjuter

http://www.youtube.com/watch?v=01XzA0_zgQE
    E kam parė edhe kete
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga crackeri : 31-01-2010 mė 05:39

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga crackeri Lexo Postimin
    E kam provuar gjithqka eshte OK
    Citim Postuar mė parė nga crackeri Lexo Postimin
    E kam provuar edhe me kete i njejti gabim nuk ndryshon.

Per kete edhe me duket shume interesant keto gjera.
    Ti i ke provuar te gjitha po qka atehere mendon se eshte ne rregull HArd Disku apo ēka pasi qe thu gjithqka eshte OK?? Hard Disku eshte afer te te shkoje per mbeturina, sipas mendimit tim gjithmon.
    Me respekt,

Valdet Shala

Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Ti i ke provuar te gjitha po qka atehere mendon se eshte ne rregull HArd Disku apo ēka pasi qe thu gjithqka eshte OK?? Hard Disku eshte afer te te shkoje per mbeturina, sipas mendimit tim gjithmon.
    per ato ce that te gjith besom te gjitha ja kam bere per kete edhe nuk munda te kuptoja se si ndodh ky problem.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Provo me mire HDD Regenerator!
    Eshte shume me funksional sesa check disk!

Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga The Pathfinder Lexo Postimin
    Provo me mire HDD Regenerator!
    Eshte shume me funksional sesa check disk!
    Edhe me te e kam provuar bile qe ne fillim ky me ndihmoj formatizimin sepse nuk bente edhe formati.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Ku eshte se nuk ka ndonje link ketu. Po munde ma jep ne MP
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •